Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-02-16, 06:10 PM   #2901
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
以前一開始都仲幾好,
每次50石抽都UP,
依家一個月2次活動,
次次都要成百石先可以上最高倍,
又要唔係包底,
咁既機率真係好難頂,
仲要佢最多可以4凸,
人地其他遊戲淨係抽一隻都好多冇咁低機率
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-16, 06:22 PM   #2902
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
4突冇問題..前題唔該出埋萬用突道具....

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
都係嗰句,咁既營運等摺啦!
呢句要抽前講先有效果

由手機版發出

此篇文章於 05-02-16 06:25 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-16, 06:30 PM   #2903
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
想易抽既過去打CC啦,7%SSR,平時又狂送SSR,又多石狂派,0課新手都好易打,我都係1月1領果陣先開始打,0課,D活動隻隻魔神都凸得爆,而家有28隻SSR,之前仲凸爆石抽既水母

同埋仲有樣野係CC D SSR廢極有個譜,勁既就超勁,機戰既除左拳機就係得拳機,仲要D拳機D技其實都唔係好勁,勁只係因為係拳,如果機戰D機既技整到好似CC咁屈就唔同

呢隻機戰真係我暫時打緊既黎講最難抽既

我打緊 FFBE, FFRK, CC, 機戰, 女神

最易抽應該 FFRK同女神,有10%

FFBE難抽5/6星,但好多3星其實升到上去,感覺都冇機戰咁差

呢隻GAME真係要快D出果個R+俾人升上SSR先得,如果唔係愈來愈多人棄

此篇文章於 05-02-16 06:38 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-16, 06:40 PM   #2904
yorkyork

建議學巴哈仔玩退錢
舊 05-02-16, 09:26 PM   #2905
clie

註冊日期: Dec 2001
我覺得只要111鑽有補底SSR就唔會咁多人棄
營運有無做過調查ALLIN食白果啲人既反應係點

而家其實係搵笨,等你燒咗一堆佢平日送既石,最後六倍就要你課金,但個機率應該都係7%,同早期50石2倍UP既機率一樣

此篇文章於 05-02-16 09:30 PM 被 clie 編輯。
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-16, 09:41 PM   #2906
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

營運調查過(好似)隔離d囡game個個油王會幾百萬幾百萬咁課落去

你上左山頂唔會落山+50%命中d人可能仲課得開心....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-02-16 09:43 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-16, 09:45 PM   #2907
yorkyork

隔離d囡有配音
舊 05-02-16, 10:15 PM   #2908
clie

足球都會既,呢隻GAME一定唔會有油王,啲機無乜個性,玩法又無變化
舊 05-02-16, 11:36 PM   #2909
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
其實最重要係啲機無乜吸引力,你睇下gbf同fgo啲人下下十單八單起跳,啲人課到可以上新聞,要政府管制。

但係最搞笑係我講呢兩隻game啲低rare角絕對唔係得個儲字,的確唔夠高rare勁,但絕對拎得出嚟打,唔同呢隻唔係拳ssr就冇人權咁。
而且送嘅角色又唔難攞,能力亦都唔失禮。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-16, 12:12 AM   #2910
yorkyork

雖然cy都有地方黑心,
但係gbf同呢度比都天堂同地獄既分別
舊 05-03-16, 12:20 AM   #2911
Crazy Gamer

引用:
作者: yorkyork 查看文章
雖然cy都有地方黑心,
但係gbf同呢度比都天堂同地獄既分別
至少識留客,出咗事自動回石,新年70萬事件就加咗天井。

而fgo就送石送果不手軟,今次至少送咗個十抽出嚟。

重有係兩隻game啲ev獎品會送到你越玩越有,好難乾塘。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-16, 02:39 AM   #2912
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
終於儲夠111石, 抽完step5 0 SSR...
最後all in 抽step6 中2隻天威 + SR 特效

過埋今次event就要抱幾個月大腿

舊 05-03-16, 02:29 PM   #2913
clie

奇怪,SHINING兩招技都係殺27XXX,SWORD純粹複數打遠啲
長SET FINGER打BOSS有SO,係斬第二下花啲時間
舊 05-03-16, 07:01 PM   #2914
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
其實個step抽個個都鬧
佢會聽意見就應該收返佢啦擺明想局人課
最盡只會去到step3,第一日唔中就等reset

其實最灰係中唔到最想要果部機
明日香貳號機:特效果次中兩隻宗介,之後兩單白果
24小時限定果次兩單,白果again
上次25石10%,抽左一次唔中就無抽
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-16, 07:40 PM   #2915
ShinDou

呢隻GAME講XX%POOL幾多倍UP既完全信唔過,其他GAME果D真係FEEL到易抽左
舊 05-04-16, 09:17 AM   #2916
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: 6078 查看文章
其實個step抽個個都鬧
佢會聽意見就應該收返佢啦擺明想局人課
最盡只會去到step3,第一日唔中就等reset
呢個系統冇問題,問題係營運腦裝屎吧...

起手1日1石對唔課嘅其實係好的...係山頂個6倍唔知幾多%嘅6倍先係問題所在...
由手機版發出
舊 05-04-16, 09:46 AM   #2917
clie

引用:
作者: J+1 查看文章
起手1日1石對唔課嘅其實係好的...係山頂個6倍唔知幾多%嘅6倍先係問題所在...
由手機版發出
咪就係STEP1 1%既6倍咯,唔係邊有咁好死1鑽俾你抽仲有金肥送
舊 05-04-16, 10:09 AM   #2918
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
6%一部x3部ssr即係18%, 其實唔算低啦, 其他game我抽幾千蚊hkd都唔出一隻似樣既
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 11:13 AM   #2919
yorkyork

問題係呢隻game唔係ssr基本上唔用得,
仲要4凸
舊 05-04-16, 11:53 AM   #2920
ShinDou

其實足唔足1%有d懷疑,可能得5毛呢,6倍都係3%,咁抽2set唔中都正常
舊 05-04-16, 12:13 PM   #2921
Crazy Gamer

師兄計錯喇,6倍好肯定唔會隻隻係,呢類抽蛋幾可肯定係加晒咁計。
6x係三隻加埋
舊 05-04-16, 12:33 PM   #2922
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
6%都好高啦 玩開伏game機率係0.01%起仲有突破要突3
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 12:47 PM   #2923
yorkyork

咁同隻0.01比真係冇乜好比,
太極端,比都係同返cc比多
舊 05-04-16, 12:59 PM   #2924
J+1
望過黎呀!!!!!!

6%抽唔到就係0
由手機版發出
舊 05-04-16, 03:58 PM   #2925
yorkyork

部活動機屎到,
盾仲要得2萬7,
成20cost,
計埋精神春香都好過佢啦,
不如唔好比,
佢當施捨比抽極都突唔爆帝王萬能俠既人啊?

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:42 PM

手機版 | APP版