Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-15-16, 08:35 PM   #3101
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
仆街,90 S唔到, 70抽食白果......
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-16, 08:59 PM   #3102
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
岩岩射多2次5連又中多隻,暫時凸2

今次好似好少人抽特效,淨係得1個FD掛露卡Z,不過未升爆又冇熱血,借過黎用扣得4萬7
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-16, 09:01 PM   #3103
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
抽了111石中ARX 8 X 2和超力X1, 不過可能唔夠COIN和錢升技, 麻煩見到我用多D....THX
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-16, 09:03 PM   #3104
clie

註冊日期: Dec 2001
隻GAME有BUG
MISSION003係EV關所有箱開齊會有張SSR電單車
我一關都未玩,但開齊晒今日資材啲箱竟然話我完成咗個MISSION,咁就拎到一張
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-16, 09:04 PM   #3105
ShinDou

引用:
作者: clie 查看文章
隻GAME有BUG
MISSION003係EV關所有箱開齊會有張SSR電單車
我一關都未玩,但開齊晒今日資材啲箱竟然話我完成咗個MISSION,咁就拎到一張
咁好﹖拿拿聲爆水刷爆改造食左佢先
舊 05-15-16, 09:09 PM   #3106
yorkyork

註冊日期: May 2010
全部箱?所有難度?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-16, 09:11 PM   #3107
clie

引用:
作者: ShinDou 查看文章
咁好﹖拿拿聲爆水刷爆改造食左佢先
堅,懶得PO圖,但應該會有其他人發現,唔知會唔會俾營運回收
正路黎講LAST關齊箱既話,完成呢個MISSION係遲早問題

係刷就快,我覺得LAST一個鐘出尾箱機率係全日最高

此篇文章於 05-15-16 09:15 PM 被 clie 編輯。
舊 05-15-16, 09:13 PM   #3108
clie

引用:
作者: yorkyork 查看文章
全部箱?所有難度?
應該得一個MISSION係送SSR咋喎,日文係DROP COMPLETE報酬全部獲得
CAP唔到圖因為小弟已完成咗個MISSION
舊 05-15-16, 09:16 PM   #3109
ShinDou

食左佢應該回收唔到掛,佢要補償派石派錢都得啦

個90難版我未打,唔知難唔難,反正改造都有用,打定先
舊 05-15-16, 09:17 PM   #3110
yorkyork

快快手試下先
舊 05-15-16, 09:19 PM   #3111
clie

引用:
作者: ShinDou 查看文章
食左佢應該回收唔到掛,佢要補償派石派錢都得啦

個90難版我未打,唔知難唔難,反正改造都有用,打定先
咁爆AP水既話打資材一定無蝕底先
不過營運班PROGRAMMER要回收你張食咗既應該都無難度咯

此篇文章於 05-15-16 09:21 PM 被 clie 編輯。
舊 05-15-16, 09:22 PM   #3112
yorkyork

係得,瓜瓜係勁
舊 05-15-16, 09:23 PM   #3113
clie

引用:
作者: yorkyork 查看文章
係得,瓜瓜係勁
咁快齊箱??
舊 05-15-16, 09:30 PM   #3114
ShinDou

回收好大工程架喎,佢要逐個ACCOUNT睇番人有冇用改造COMPLETE黎拎

之前CC都試過有BUG,有人用對上1次既EVENT紅飛抽到果次既EVENT紅飛POOL,結果全部人都派1張戰場女武神紅飛(必SSR)
舊 05-15-16, 09:30 PM   #3115
yorkyork

冇啊朝早就打齊左25同20耐箱
舊 05-15-16, 09:37 PM   #3116
ShinDou

我卡10AP尾箱,7場都冇

1講完果場即刻俾我
舊 05-15-16, 09:37 PM   #3117
Crazy Gamer

拿拿林用ARX-8打資材先~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-16, 09:48 PM   #3118
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
正呀 即刻拎到
感謝CHING情報~
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-16, 09:50 PM   #3119
ShinDou

今次卡5AP尾箱,又係7場都冇

打多3場先齊箱,而家凸3了,爭1隻

此篇文章於 05-15-16 09:55 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-15-16, 10:02 PM   #3120
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

its work....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-16, 10:12 PM   #3121
Seamty2
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
得左~
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-16, 10:25 PM   #3122
Crazy Gamer

引用:
作者: ryvius123 查看文章
抽了111石中ARX 8 X 2和超力X1, 不過可能唔夠COIN和錢升技, 麻煩見到我用多D....THX
快快練好超力呀~~~
S RANK應該要靠佢!
舊 05-15-16, 10:28 PM   #3123
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
快快練好超力呀~~~
S RANK應該要靠佢!
其實算練好佐, 不過之前用來打70難度連第一WAVE都頂唔到, 都係不斷被STUN, 技能效果不大
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-16, 10:44 PM   #3124
Crazy Gamer

引用:
作者: ryvius123 查看文章
其實算練好佐, 不過之前用來打70難度連第一WAVE都頂唔到, 都係不斷被STUN, 技能效果不大
裝埋CC SUPPORT!
其實如果只係頂30秒卒應該冇問題.
舊 05-15-16, 10:55 PM   #3125
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

90難打唔掂要刷70又好似冇咩保障......

有冇咩平民隊90級比較好打..

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:52 PM

手機版 | APP版