Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36 76 126  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
field11 05:13 AM 12-16-11
作者: neo2046:
Space Channel 5

『リズム怪盗R』リズムゲーム ニセ怪盗R登場
ttp://www.youtube.com/watch?v=kQu5k3CCWBE
唔怪之得叫怪盜, 使唔使連CHU, HEY都跟到咁足.
俾返ULALA我!
irismong 10:30 AM 12-16-11
新果堆GBA GAME好岩口味 XD
有我最愛既WARIO WARE (我自己都有GAME在手)
同埋一堆其他的~~ 好正~~
好過第一次送果D好多 (對我黎講XD)

作者: W!LL:
剛換左張to記16GB C10卡, 邊玩Monhun邊扯落黎先
我見佢一定要係合埋部機先會自己DL...
玩緊其他野都唔識既.... 囧
shodanng2 04:19 PM 12-16-11
Load GBA Game時同按Select & Start會原生解像度行
畫面細左但會最Sharp
W!LL 10:18 PM 12-16-11
今日放工後條街超多人, 由灣仔行去銅鑼灣刷左8個人, 5人孖車, 5人芒亨
紅鞋子 10:20 PM 12-16-11
今日放工後條街超多人, 由灣仔行去銅鑼灣刷左8個人, 5人孖車, 5人芒亨
5個+5個...唔係10個咩
W!LL 10:45 PM 12-16-11
作者: 紅鞋子:
5個+5個...唔係10個咩
一部機可以擦最多十幾隻GAME架喎
ZlWS 11:16 PM 12-16-11
作者: shodanng2:
Load GBA Game時同按Select & Start會原生解像度行
畫面細左但會最Sharp
gb mario已經知
ds game一樣得
winsonandcyndi 11:26 PM 12-16-11
作者: B|WINS:
gb mario已經知
ds game一樣得
唔洗咁嘅....長按select or start 再load遊戲已經得....
W!LL 12:59 AM 12-17-11
3D電影 for 3DS download
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...nA=3092&tnum=4
睇左bh果個第二條3D片, 睇到笑爆咀咁濟
小毛明 02:27 AM 12-17-11
got more than 10 just walk walk Sino...

but... somehow... when one connected to my US 3DS... cant connect to my Jap 3DS the same time... so sad

now have 3 pink puzzles! Star Fox, OoT lower right, Mario 3D land
ac-angel 10:04 AM 12-17-11
請問大使download既卡比~
係唔係唔可以同其他人連線玩??
W!LL 12:51 PM 12-17-11
作者: ac-angel:
請問大使download既卡比~
係唔係唔可以同其他人連線玩??
我都想知, 隻fzero同孖車都有選項多人連線
隻孖車仲有個選項係一卡多人連線, 因為gba果陣真係可以一卡俾四部機一齊玩
佢真有呢個功能定只係照搬過去真係唔知...
enishi 01:48 PM 12-17-11
我都想知, 隻fzero同孖車都有選項多人連線
隻孖車仲有個選項係一卡多人連線, 因為gba果陣真係可以一卡俾四部機一齊玩
佢真有呢個功能定只係照搬過去真係唔知...
FC 個連線2P 功能都未做到出黎,唔好期望呢幾隻未知會唔會有正式版既會有喇…
由手機版發出
EvilEmperor 02:43 PM 12-17-11
作者: enishi:
FC 個連線2P 功能都未做到出黎,唔好期望呢幾隻未知會唔會有正式版既會有喇…
由手機版發出
http://www.nintendo.co.jp/3ds/ambassador/detail.html
FC:後日配信される正式版(※)では、対戦プレイに対応する予定です。
※正式版は有料にて配信されますが、先行配信版から正式版には無料で更新することができます。

GBA:通信機能および周辺機器には対応していません。

講明不對應通信週邊(對打線?)又放咁多連線遊戲真係…(我好想連線玩卡比呀…)
龍寶寶 07:48 PM 12-17-11
必要ブロック数

F-ZERO:44
マリカアドバンス:45
ワリオランド:76
マリオアドバンス3:44
メトロイド:76
冥土インワリオ:75
カービィちゃん:140
マリvs猿:140
FE聖魔:141
ゼルダふしぎ:140
差D唔記得有免費GAME,DL中
龍寶寶 07:56 PM 12-17-11
不過再多D GAME送都無用,格離PSV個勢真係勁到無朋友,都完全影響唔到人地
Suda 08:01 PM 12-17-11
作者: 龍寶寶:
不過再多D GAME送都無用,格離PSV個勢真係勁到無朋友,都完全影響唔到人地
送d game係補償返班大使架喎,點會影響隔離
龍寶寶 09:26 PM 12-17-11
作者: Suda:
送d game係補償返班大使架喎,點會影響隔離
呢D野由佢啦

隻Mario vs. Donkey Kong都幾毒下,諗住開來試玩一下,點知一開就不停玩下去~好正~
winsonandcyndi 09:29 PM 12-17-11
呢D野由佢啦

隻Mario vs. Donkey Kong都幾毒下,諗住開來試玩一下,點知一開就不停玩下去~好正~
開咗隻zelda玩 玩唔停...打咗兩個boss啦
jyeung1 09:30 PM 12-17-11

哈哈你係米調轉來講
PSV機能點勁都無用,
格離3DS + MONHUNT
個勢真係勁到無朋友

驚到時"亞洲遊戲展2011"
有大班3DS MONHUNT友
打機到時真係諷刺

半人馬-RigiL- 10:14 PM 12-17-11
正啊~~ 啱啱下載了
好耐無買3DS game
而家又有game玩唔使$$
不過上次果d都未玩
nick 03:23 PM 12-18-11
作者: 半人馬-RigiL-:
正啊~~ 啱啱下載了
好耐無買3DS game
而家又有game玩唔使$$
不過上次果d都未玩
非也,$係一早俾左
N0T51B 03:47 PM 12-18-11
老任係出爐鐵唔打唔得
3DS同vita通過良性競爭戶相鞭策
最後我地得米
我係老任fans我都想vita越賣月好
shodanng2 03:57 PM 12-18-11
作者: EvilEmperor:
http://www.nintendo.co.jp/3ds/ambassador/detail.html
FC:後日配信される正式版(※)では、対戦プレイに対応する予定です。
※正式版は有料にて配信されますが、先行配信版から正式版には無料で更新することができます。

GBA:通信機能および周辺機器には対応していません。

講明不對應通信週邊(對打線?)又放咁多連線遊戲真係…(我好想連線玩卡比呀…)
其實應該係老任自家出FC/GBA模擬器係3DS度行

電腦有D遊戲機模擬器都連到線
但都有好多係連唔到線
我想係模擬個連線技術難度高過SP好多
或者講要投資多好多資源同時間去搞
irismong 04:05 PM 12-18-11
呢排我仲要多手買埋隻櫻侍 (定掉轉 @@) 黎玩...
N咁多隻GAME
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36 76 126  ... 最後

返回主題版面