Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40 80  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy VII リメイク 情報區 Vol.2 | 已售
Ifrit~ 09:30 PM 04-11-20
玩到第9章,重制返真係好正,個戰鬥系統唔會好快悶,但唔知會唔會好快完⋯⋯之後要等幾年
darkvolver 09:46 PM 04-11-20
作者: Ifrit~:
玩到第9章,重制返真係好正,個戰鬥系統唔會好快悶,但唔知會唔會好快完⋯⋯之後要等幾年
隻game有30個hours,而且對白有分支,不會太快完,雖然故事只講神羅
DC 97 10:33 PM 04-11-20
有冇人知名副任21,24打個隻大牛係個入口揾?
睇攻略話係下水道口
唔知邊到係
風間鈴木仁 10:38 PM 04-11-20
作者: 1pi:
訂咗,今日拎貨,豪華版640,無卡片特典。

本來想係Sony store網店買,但按入去已經賣晒。
之後想訂電單車版又俾人訂晒,結果只係訂到豪華版
請問在哪裡訂,現在有得訂嗎?

請問大家重有地方有豪華版賣嗎?
謝謝提供先。
野良猫 10:59 PM 04-11-20
可惡
睇唔清エアリス小褲褲,好似俾黑影遮咗
鬼斬左文字 11:25 PM 04-11-20
仲未買,好奇一問,大家買到既實體版有無分中韓或日英?
sgouki 11:40 PM 04-11-20
作者: 鬼斬左文字:
仲未買,好奇一問,大家買到既實體版有無分中韓或日英?
其實好易分, 日版/中韓封面都係黑底, 英/日係白底........
STRIFE 11:49 PM 04-11-20
玩到中後,今次重制真係乜要素都有
講多次,真係乜要素都有
シェンムー 11:53 PM 04-11-20
十一章中
暫時除左個鏡頭同好多場景貼圖過分起格外
無投訴了

雪崩三人嘅戲份,成個midgar嘅代入感
加插大量新劇情,海量語音對白
完全唔同晒嘅貧民窟同商店街
都係超有誠意,正到爆
Marco 03:21 AM 04-12-20
始終仍然係礙於機能問題
所以希望日後 PS5 或者 PC 版可以再喺材質方面再 Fine Tune 一吓
來個 FF7 REMAKE COMPLETE

全18章嘅第一部,暫時用咗20個鐘頭打完第10章
我對於第一部嘅質素真係無咩可以挑剔
最多都係背景材質,戰鬥鏡頭
同埋 30fps 的限制 (呢方面我估因為就返 PS4 機能嘅問題)

Avalanche 嘅追加情節實在超級有誠意,好正
ComeLOLoh 04:50 AM 04-12-20
作者: Shadow 神:
想問 tifa ch3 個問答影響 ch9 著乜衫
咁如果爆機後㨂章節重玩,係咪要由 ch3 黎過揀第二個 option 再一口氣玩到去 ch9 先得??

THANKS

(暫時只係玩到去 ch5 ... 問定先)

我都想知,但我估係。
除非有New Game +

Midgar好多復制路人…但好多俊男美女…

貼圖方面要有d位要企定定先高清,特別係d poster。
其他位好似一樣…唔多覺。有d就一直低清

我用SSD都係咁。應該係佢set個system咁用。
d路人咁多,個個講野又高質,接受到啦。

上左火車入面,d畫面同之前公佈既好似少左d 陰影。
(我用初代PS4,唔知Pro機會唔會好d?)

有無得長期Tifa為主視角?
(戰鬥完左又返番去CLOUD,想要TIFA)
darkvolver 08:51 AM 04-12-20
話時話,隻game develop左最小5-6年...有今日效果不容易。

下一隻用2-3年便好了....
C.Ryo 09:38 AM 04-12-20
玩到第七章,真係玩得幾滾動,四方+野村招牌作果然要保住的金漆
不過啲人物靚咗咁多之後,變咗有啲玩緊雲哥食女之旅咁
下集都肯定係下代主機先出,唔知要等幾耐呢…
darkvolver 09:42 AM 04-12-20
第5城係另一個open world要攪支線任務,可以慢慢打...

賽菲拉斯其實有什麼用在FF7的故事內?利申我之前冇玩過FF系列
GN00508771 10:16 AM 04-12-20
作者: darkvolver:
第5城係另一個open world要攪支線任務,可以慢慢打...

賽菲拉斯其實有什麼用在FF7的故事內?利申我之前冇玩過FF系列
成個故事既核心都係環繞賽生
咁講都應該不為過⋯⋯?
ps4boy 10:25 AM 04-12-20
好景$7XX
darkvolver 10:47 AM 04-12-20
作者: ps4boy:
好景$7XX
delux版本或是普通版本?

食水好深......
stephen1980 11:45 AM 04-12-20
荃灣,正常價
darkvolver 11:49 AM 04-12-20
作者: stephen1980:
荃灣,正常價

d 貨都幾多

Sent from my iPhone using Tapatalk
stephen1980 11:50 AM 04-12-20
30隻,已經排隊中
darkvolver 11:51 AM 04-12-20
作者: stephen1980:
30隻,已經排隊中

可以賣到今日,真係不容易。寶源倉都幾大下。

Sent from my iPhone using Tapatalk
PORTABLE 11:59 AM 04-12-20
普通版吾怕冇~~~~delux版就危D 且!!!
darkvolver 12:00 PM 04-12-20
作者: PORTABLE:
普通版吾怕冇~~~~delux版就危D 且!!!

應該都差不多家啦

Marco 12:01 PM 04-12-20
作者: darkvolver:
話時話,隻game develop左最小5-6年...有今日效果不容易。

下一隻用2-3年便好了....

第一部未出之前,野村今年年初已經透露過第二部其實已經開始咗開發
我估快嘅話明年應該會有
darkvolver 12:14 PM 04-12-20
作者: Marco:
第一部未出之前,野村今年年初已經透露過第二部其實已經開始咗開發
我估快嘅話明年應該會有

第二集應該去到邊到停?艾利絲應該差不多。

第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40 80  ... 最後

返回主題版面