Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-07-18, 12:58 PM   #11401
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
呢3部用黎鬥雞定咩﹖鬥雞既話呢3部而家都冇用喎,真31如果你有白NU但冇大馬沙積加果D先叫做有少少用 @@

彩COIN中多隻射NONO,凸爆左隻拳了 @@

此篇文章於 01-07-18 01:23 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-18, 02:01 PM   #11402
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
征霸N/VS用
見人地clear不時有呢D機

舊 01-07-18, 02:03 PM   #11403
ShinDou

你唔係兩邊精都過晒咩﹖用番你果D陣黎過咪得 @@ 唔駛特登食限凸用呢D機呀,你轉用呢D機都未必會易打左
舊 01-07-18, 04:20 PM   #11404
Crazy Gamer
馬弓手

你岩,衰手痕
今次咩都抽唔到,無咩心機打

舊 01-07-18, 04:59 PM   #11405
ShinDou

你都係爬山跌死﹖好似呢排多左人跌死﹖我連續兩次了 @@ 都唔知係咪改過機率

本身都諗住HEA打不過HEA HEA下而家都210,應該會230拎埋D石既
舊 01-07-18, 05:30 PM   #11406
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
一向都難,而家連無償都有1格30%巳經算好
未有保底前爬3,4次跌死都係好平常
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-18, 05:36 PM   #11407
ShinDou

我好似係好耐之前爬山跌死過1次,果陣未有保底,之後就成日俾30石呃左去射1路都冇爬,呢幾個月開始儲番黎爬,咁耐爬山好似都多數都係中1隻,係上次同今次活動都跌死 @@
舊 01-07-18, 07:04 PM   #11408
clie

註冊日期: Dec 2001
我寧願要STEP5 7% 都唔想要一隻30%其他6%,堅係難中左

巨靈女都算有用,每次對佢啲反擊回HP好難纏,不過一直無限凸剩無凸佢,好彩0凸都用到招反傷
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-18, 07:18 PM   #11409
ShinDou

7%同6%差唔多咋喎,應該1隻30%會易中D﹖

而家黎講巨靈女神唔算難殺了,又燒得著又封得回復,好多機都屈得番佢轉頭,唔同岩岩出果陣了
舊 01-07-18, 07:25 PM   #11410
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
巨靈女燒唔著電唔停,燒得著既係Z女
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-18, 07:31 PM   #11411
clie

唔係難但好煩,而且唔會為咗佢一隻落隻封回復,手上封回復啲機好多都唔強

我黑仔,已試過多次30% 無我份
舊 01-07-18, 07:34 PM   #11412
ShinDou

我個GB死BUFF陣會有盾閣下,佢1隻夠晒 XD

呢排D機咁屈,佢補得果少少就算唔封回應該都可以秒得到啦 @@

我係最近連續兩個活動30%跌死 @@
舊 01-07-18, 09:12 PM   #11413
clie

屈又如何,大部分都無,啲神棍拳機一隻都無
近月入手既機得EURAKA、ANEMONE、正樹、DESTROY、大劍狼、GB、白NU,對巨靈女都要磨
舊 01-07-18, 09:18 PM   #11414
ShinDou

@@ 你白NU3珠應該已經1下過半啦,如果側邊有大力拳其實應該1次就秒到,冇既兩下必實死,GB都係兩腳架咋喎其實 @@
舊 01-07-18, 09:24 PM   #11415
clie

只要佢唔死,到下次白NU郁佢已經回復大半
我一隻大力拳都無,而家個拳陣真係得啖笑
舊 01-07-18, 09:30 PM   #11416
ShinDou

我冇白NU好少打白NU陣,除非對面冇盾筆頭又冇拳打擋貫機先會打佢

但真係好少見白NU陣會落巨靈女神,通常都係古鐵大馬沙積加DESTROY GB 風歌呢D,呢D仲屈啦

你有邊D拳大器﹖唔係有金師傻咩﹖

巨靈女神冇罩冇剩,1齊攻擊是但1隻拳大器普攻打佢應該都過到萬架喎,其他盾射應該都每隻扣到幾千 @@ 好難想像會難殺
舊 01-07-18, 10:56 PM   #11417
ShinDou

埋單1503排7百幾,不過岩岩十點去左打另1隻GAME冇清鬥雞珠,由佢了 XD
舊 01-07-18, 11:28 PM   #11418
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

唔同區??巨靈醬好好好耐冇見過有人落.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-18, 11:47 PM   #11419
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
係咁彈rare強敵出來, 唔打佢既根本蝕哂D BP畀奸
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-18, 07:23 AM   #11420
ShinDou

我都係幾廿場先見1隻巨靈女神

rare焗你用兩3粒珠放出黎俾人打先清到囉
舊 01-08-18, 09:41 AM   #11421
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
終於攪掂8天王..

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-18, 10:26 AM   #11422
ShinDou

咁勤力

我凸爆左兩隻其他未爆,其實都係得閃光人有用,暫時
舊 01-08-18, 10:58 AM   #11423
Crazy Gamer
馬弓手

講真佢咁出法點有可能有石爬山
射完白NU都無石剩
今次都只係射一兩step咁

突爆8隻
但打齊後睇技好似唔係咁有用

舊 01-08-18, 11:25 AM   #11424
ShinDou

我反而係俾3子呃左黎射但爬山跌死,之後白nu盾筆頭得個睇字,pool完左先夠石爬落黑人又跌死

而家又有111石唔爬了,等真係勁既野先射了
舊 01-08-18, 11:41 AM   #11425
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
其實部機幾勁都好要爬山既盡量都唔好爬, 每個月D石剩係抽NEWCOMWER或者其他有用既保底機都夠....
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:09 AM

手機版 | APP版