Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 11-15-06, 06:31 PM   #101
阿聰
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: Oruma
算啦...
老湯無天價搵養家人番黎養家﹐已經要還神啦...
依家戰績係 2-6,放長雙眼睇下老湯可唔可以製造奇蹟喇!

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線  
舊 11-15-06, 10:42 PM   #102
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
Portland Trail Blazers forward Darius Miles had microfracture surgery on his right knee and will miss the rest of the season, the team said Tuesday.

An arthroscopic procedure uncovered the need for additional surgery.

Miles was unable to work out this summer and did not play in the preseason because of the persistent knee problem, which required surgery last December.

He averaged a career-high 14 points last season, his sixth in the league, but missed 34 games because of the injury.

Miles done for season
又一個球員要microfracture surgery

EL SEGUNDO, Calif. -- Los Angeles center Chris Mihm underwent surgery on his right ankle Tuesday, and the Lakers said he is expected to make a complete recovery in six to eight months.

The surgery, to repair a ligament and tendon in Mihm's ankle and realign his heel bone, was performed by Dr. Mark Meyerson in Baltimore, Md. The 27-year-old Mihm is scheduled for a follow-up examination Dec. 7 by Meyerson in Los Angeles.

Mihm就仲大劑,下季份約凍過水
Penny仔 目前離線  
舊 11-15-06, 11:45 PM   #103
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: Penny仔
-skip-
Miles0甘就一季
Bynum打得好(或者keep住)既話Mihm真係閃得

Oruma 目前離線  
舊 11-16-06, 12:06 AM   #104
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
講起miles, lee位球員過去幾年都備受重視
被視為會成為super star0既球員, 可惜.....
kin~kin 目前離線  
舊 11-16-06, 02:16 AM   #105
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

http://sports.espn.go.com/nba/dailyd...lydime-061115a

rockets開季成績令好多人對佢地讚不絕口, 而且仲rate到佢地好高
不過我覺得rockets今季勁極都只會 end up大約係6 - 8 seed的位置
季中至季尾有d咩閃失分分鐘playoffs都入唔到, 始終佢地個division實在太惡
而家勉強可以話最弱係grizzlies, 但到pau gasol復出又唔同講法(雖然可能已經為時已晚)

不過正面d諗, 今季rockets d數據暫時都令人滿意
至少防守上保持得到, lee方面我相信battier同hayes幫助好大
可惜hayes而家傷左, 不過只係2星期...希望唔會太影響到佢狀態

但進攻模式依然差, 雲吞迪防守方面真係一流, 進攻頂盡 2 - 3流....所以我覺得佢同d一級教練仲有段距離

當然, 作為rockets fans都希望佢地真係有大家吹到咁勁啦....
舊 11-16-06, 06:47 AM   #106
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: kin~kin
講起miles, lee位球員過去幾年都備受重視
被視為會成為super star0既球員, 可惜.....
呢條友仔數據一年比一年令人失望,證明球員單有天份係無用既.....
Greenhead 目前離線  
舊 11-16-06, 11:13 AM   #107
Oruma
Beware...

http://sports.yahoo.com/nba/news;_yl...v=ap&type=lgns

說是遲﹑那時快
K-Mart同你講拜拜
Karl一定好暢快
無人過黎揾交嗌

Oruma 目前離線  
舊 11-16-06, 11:15 AM   #108
Penny仔

引用:
作者: rienno_ccw
呢條友仔數據一年比一年令人失望,證明球員單有天份係無用既.....
我覺得剛好相反,miles每年都有進步的
上季miles未傷之前,佢表現非常唔錯
Penny仔 目前離線  
舊 11-16-06, 11:18 AM   #109
Oruma
Beware...

http://sports.yahoo.com/nba/recap;_y...gid=2006111518
老湯快D去同Greg Anthony耀武揚威啦
下次機會唔知幾時呀

Oruma 目前離線  
舊 11-16-06, 11:22 AM   #110
dondon
Game Master
XBOX360必玩

註冊日期: Aug 2002
XBox Live GamertagDONNOLO
點解今年rookie既static會咁.................得三個人ppg係double digit

同埋kings既martin終於爆啦

舊 11-16-06, 11:31 AM   #111
Oruma
Beware...

OT快完﹐Charlotte死命頂住Spurs

引用:
作者: dondon
點解今年rookie既static會咁.................得三個人ppg係double digit
今年無乜特別突出既新人
即使有亦只有幾個打正選/多上陣時間
自然地stats會差D

p.s. 係statistic

p.s.2 Kerr正好講你呢個問題 a

此篇文章於 11-16-06 11:36 AM 被 Oruma 編輯。
Oruma 目前離線  
舊 11-16-06, 11:45 AM   #112
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
作客羸rockets....但係主場輸比cats....

back to back 犧牲品 ....
魚伕 目前離線  
舊 11-16-06, 01:54 PM   #113
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
作者: 魚伕
作客羸rockets....但係主場輸比cats....

back to back 犧牲品 ....
所以我成日都懷疑 NBA 有冇實際需要安排 back-to-back 比賽,時間又唔係唔夠。

阿聰 目前離線  
舊 11-16-06, 02:04 PM   #114
Penny仔

引用:
作者: 阿聰
所以我成日都懷疑 NBA 有冇實際需要安排 back-to-back 比賽,時間又唔係唔夠。
咁我諗球員寧願打back to back都好過成個season都隔日打
有時打完back to back都可以休番2-3日
Penny仔 目前離線  
舊 11-16-06, 02:06 PM   #115
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
NBA方面諗住咁樣可以平衡一下強弱?
抑或想觀眾有多D比賽睇,所以先安排到咁密?

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線  
舊 11-16-06, 02:10 PM   #116
Penny仔

引用:
http://sports.yahoo.com/nba/news;_yl...v=ap&type=lgns

說是遲﹑那時快
K-Mart同你講拜拜
Karl一定好暢快
無人過黎揾交嗌
Eduardo Najera, who replaced him in the lineup Wednesday night, called Martin's loss a big blow.

"It's very difficult to lose him. He's been a leader and he sets the tone with his aggressive play and personality," Najera said. "It will take some time for us to adjust.

"I think that Martin is irreplaceable, but combined all our big guys can do a pretty good job."
Penny仔 目前離線  
舊 11-16-06, 02:12 PM   #117
阿聰

引用:
咁我諗球員寧願打back to back都好過成個season都隔日打
有時打完back to back都可以休番2-3日
又唔係成個 season 隔日打,打完一場可以隔一、兩日再打。
引用:
作者: 柴崎幸
NBA方面諗住咁樣可以平衡一下強弱?
抑或想觀眾有多D比賽睇,所以先安排到咁密?
完全唔知道 NBA 點諗,不過我剩係知道 back-to-back 作客好難頂。
今晚作客打完波十點幾十一點「拿拿臨」上機飛去第二個城市,第二晚再打過。

阿聰 目前離線  
舊 11-16-06, 02:17 PM   #118
Penny仔

引用:
又唔係成個 season 隔日打,打完一場可以隔一、兩日再打。

完全唔知道 NBA 點諗,不過我剩係知道 back-to-back 作客好難頂。
今晚作客打完波十點幾十一點「拿拿臨」上機飛去第二個城市,第二晚再打過。
我覺得打back-to-back都ok,咪當比下考驗d球隊
.....當然果d5日打4場就唔好搞,真係鐵打都唔掂
Penny仔 目前離線  
舊 11-16-06, 02:22 PM   #119
阿聰

引用:
"I think that Martin is irreplaceable, but combined all our big guys can do a pretty good job."
martin,你咪安心養傷囉,橫掂冇咁你隊波會打得更好,你又繼續有糧出。
引用:
我覺得打back-to-back都ok,咪當比下考驗d球隊
.....當然果d5日打4場就唔好搞,真係鐵打都唔掂
你隊太陽隊咪係囉,快打旋風變咗慢打旋風。

阿聰 目前離線  
舊 11-16-06, 02:39 PM   #120
Penny仔

引用:
http://sports.yahoo.com/nba/recap;_y...gid=2006111518
老湯快D去同Greg Anthony耀武揚威啦
下次機會唔知幾時呀
balkman算吧啦
李大衛比他強太多了
Penny仔 目前離線  
舊 11-16-06, 06:02 PM   #121
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
J.Jeffries.... 我相信絕對係佢教路贏既波既

舊 11-17-06, 01:16 AM   #122
Oruma
Beware...

引用:
balkman算吧啦
李大衛比他強太多了
可惜李生錯入NYK...

Oruma 目前離線  
舊 11-17-06, 01:24 AM   #123
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

話時話, 今年eddy curry在nyk的表現都係咁上下

年年都話佢點好點好, 年年都係咁
舊 11-17-06, 01:27 AM   #124
阿聰

引用:
作者: kin~kin
話時話, 今年eddy curry在nyk的表現都係咁上下

年年都話佢點好點好, 年年都係咁
係公牛打波咪好囉,多供應,入球機會又容易過係紐約人,而且防守唔好冇咁顯眼。
怪就怪自己唔走去做心臟 check,結果被換去一隊世紀大爛隊。

阿聰 目前離線  
舊 11-17-06, 01:30 AM   #125
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
係公牛打波咪好囉,多供應,入球機會又容易過係紐約人,而且防守唔好冇咁顯眼。
怪就怪自己唔走去做心臟 check,結果被換去一隊世紀大爛隊。
不過講真, 我寧願bulls換走佢

佢d work ethic(懶 + 有欠積極)好有問題, 而且又幾情緒化....

佢lee種賣 ' potential ' 0既球員, 最岩去nyk
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SEGA] SEGA HI-SATURN 及 DC 的 KARAOKE UNIT (P.20) - 大家的世嘉年代續集 鳴謝劉公子提供 八仙果 電視遊戲討論版 1001 10-24-09 05:19 PM
GAF GFDM-CWM 團 第四十六章 『Mr.Orange』 真仔 街機心得交流討論區 1000 09-15-06 05:39 PM
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM
[GBA]惡魔城~暁月の円舞曲圖片及影片,5/8發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 40 02-16-03 05:40 PM

現在的時間是 02:04 AM

手機版 | APP版