Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 51 101 141 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 161 201 251  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
kuraki1028 02:46 PM 08-27-18
其實係唔係應該削下槍兵支槍唔好咁難先封到槍...
同埋弓兵攻擊力...仲有募兵回復力...
LR猫 03:02 PM 08-27-18
作者: b_boy:
新SR肯定只會小修, 我估佢係短2秒, 個輪DAM 降少少

肯定唔會短2秒差唔多成C咁多,最多1秒
darkvolver 04:51 PM 08-27-18
作者: kuraki1028:
其實係唔係應該削下槍兵支槍唔好咁難先封到槍...
同埋弓兵攻擊力...仲有募兵回復力...

最近用陳泰主募兵,副藍藍綠.....感覺真係好惡..客製加速加回血....

Sent from my iPhone using Gaforum
b_boy 04:52 PM 08-27-18
作者: LR猫:
肯定唔會短2秒差唔多成C咁多,最多1秒
參考番之前果D廚卡, 2秒差不多架啦
GUSTAV 09:50 PM 08-27-18
作者: ouki:
可以睇下9月3號後隻姜生會點下修....老實我覺得改短個時間以外冇咩野好下修
個車輪DAM 先係問題下化

隻姜維打到唔少人棄機 佢咪試下小修.....
LR猫 10:06 AM 08-28-18
作者: GUSTAV:
個車輪DAM 先係問題下化

隻姜維打到唔少人棄機 佢咪試下小修.....

我賭個輪DAM唔會改
減時減武再下個VER先改DAM

好似鄭咁明明係武力上升值惡
結果下修嘅係城DAM
番薯勤 01:24 PM 08-28-18
新咭保用期至少兩個ver

今個ver up應會先下修伊藉
下個ver up 短0.3c
再下個先改車輪dam
途中整印仔campaign提醒大家要定期入錢
maxwaver 11:16 PM 08-28-18
等印仔campiagn先入錢
雖然無新dam計但巨虎應該幾岩玩
GUSTAV 11:17 PM 08-28-18
作者: maxwaver:
等印仔campiagn先入錢
雖然無新dam計但巨虎應該幾岩玩
駿弓でよくない?
maxwaver 11:49 PM 08-28-18
駿弓でよくない?

駿弓打過幾場有點微妙,應該係我腳唔齊的關係
巨虎望落求其塞幾隻高武入去就打得
GUSTAV 12:56 AM 08-29-18
之後比姜維ko(ry

反而隻2.5 陸抗我覺得幾惡

>鄭
其實城dam真係關事
計加到12武隻姜仲勁X)
kuraki1028 03:19 PM 08-29-18
睇軍団1はやて片,1個陳泰射贏麻矢大號令,實在太勁...
b_boy 05:24 PM 08-29-18
作者: kuraki1028:
睇軍団1はやて片,1個陳泰射贏麻矢大號令,實在太勁...
超絕弓向來都針麻矢0既
darkvolver 07:31 PM 08-29-18
超絕弓向來都針麻矢0既

del.....

Sent from my iPhone using Gaforum
maxwaver 08:39 PM 08-29-18
之後比姜維ko(ry

反而隻2.5 陸抗我覺得幾惡

>鄭
其實城dam真係關事
計加到12武隻姜仲勁X)
姜維局讓架啦,橫弓打counter lor

陸抗睇個計幾勁,但個圈同機略自在所差無幾下旋有難度
見有人搭陸遜推一波唔差
kev00269270 10:47 PM 08-29-18
以前一隻蜀尚香就玩死麻矢號令
陳泰打贏好正常...

另外問一下副將器重抽卷怎樣用
120抽到司馬師兵力三黃...
darkvolver 09:27 AM 08-30-18
作者: kev00269270:
以前一隻蜀尚香就玩死麻矢號令
陳泰打贏好正常...

另外問一下副將器重抽卷怎樣用
120抽到司馬師兵力三黃...

三黃真係快好多便出到場,攪到我隻文鴦夠過癮...

另外,陳泰有募兵,都夠惡.....

kaka2433 12:53 AM 09-01-18
各位師兄好,想問下師兄們邊度玩開
kaka2433 01:02 AM 09-01-18
有冇師兄有兵力3G 1.5魏延
6eo 01:06 AM 09-02-18
巨虎等上修先再用啦
大家7粒加速, 人地駿弓+6你+5
個藍計又好少機會用到
b_boy 01:14 AM 09-02-18
作者: kaka2433:
有冇師兄有兵力3G 1.5魏延
可以同人換0既原版可遇不可求咁濟
完美配置0既將器, R其實都係值錢
我自己印咗N張POCKET版兵力最好果張都係兵速速
b_boy 01:15 AM 09-02-18
作者: iamleoluk:
巨虎等上修先再用啦
大家7粒加速, 人地駿弓+6你+5
個藍計又好少機會用到
一樣+6 駿弓就掉得, 上修我估都係加多D速咁大把
ouki 10:34 AM 09-02-18
可以同人換0既原版可遇不可求咁濟
完美配置0既將器, R其實都係值錢
我自己印咗N張POCKET版兵力最好果張都係兵速速
禁日中左張知3兵新陸抗,有冇用?
maxwaver 10:55 AM 09-02-18

味方が敵より多く範囲にいる場合は号令になり、武力+5、攻城力約1.3倍、効果時間は通常知力で約7.9c、知力11で約8.6c。
敵が味方より多い場合は弱体化妨害になり、武力-4、攻城力50%減、効果時間は通常知力で知力10に約4.7c、知力3に約7.7c(Ver2.0.0A)。

應該算最實用的組合了?
b_boy 11:08 AM 09-02-18
好靚, 恭喜
第一 ... 51 101 141 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 161 201 251  ... 最後

返回主題版面