Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-13-04, 06:55 AM   #1
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
Eye Shield 21#6同Ultra Maniac#4出佐~

手入~文傳真係準時出喎~
下期武藏就出場........所以今期武藏真係影都唔見~~

ps.今日見Ultra Maniac#4都出埋.......
今期都唔錯......不過變佐同動畫版有少少似.....

此篇文章於 02-13-04 08:47 PM 被 Asurada 編輯。
Asurada 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-04, 09:04 AM   #2
fatraymond
期待~~

註冊日期: Sep 2002
好野,等左好耐喇
一陣去買
fatraymond 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-04, 02:42 PM   #3
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
日本出到第幾期?好似有d慢...

舊 02-13-04, 03:48 PM   #4
爽神

註冊日期: Jun 2002
準備入手~

引用:
Originally posted by elmond :
日本出到第幾期?好似有d慢...
日本都係#6

舊 02-13-04, 03:50 PM   #5
爽神

3月4出#7(日)

舊 02-13-04, 04:52 PM   #6
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
睇連載,武藏都未出,只見過個樣
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-04, 06:56 PM   #7
elmond
女權主義信奉者

引用:
Originally posted by Bigwater :
睇連載,武藏都未出,只見過個樣
武藏不是一早出左嗎?

這期好像在上年jump weekly around 10月果d劇情,希望4月香港出到la...

舊 02-13-04, 08:34 PM   #8
T.S
君だけを…

武藏出左啦~
我反而想知佢地點贏到外星人....:bface:

話時話,同日出的Pretty Face#2仲未見街..文傳

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-04, 08:35 PM   #9
Asurada
機動六課的一等空尉

外星人隊個場.......輸佐.........

舊 02-13-04, 08:43 PM   #10
T.S
君だけを…

引用:
Originally posted by Asurada :
外星人隊個場.......輸佐.........
咁都合理d..

不過我睇Exam..場野先II開始

舊 02-13-04, 08:52 PM   #11
爽神

-DEL-

舊 02-13-04, 09:55 PM   #12
witchblade
Game Master
=.=a 情迷大姐姐

Eye Shield 21 正呀

capcom 無口齒!!!
支持三上過檔 任天堂
witchblade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-04, 09:57 PM   #13
witchblade
Game Master
=.=a 情迷大姐姐

我無睇連載,傳說中既武藏係咩樣,可以post 下嗎?

支持三上過檔 任天堂
舊 02-13-04, 10:04 PM   #14
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
引用:
Originally posted by T.S :
武藏出左啦~

其實蛭魔一開始就想去美國搵幫手...
Mr.66 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-04, 10:43 PM   #15
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
Originally posted by witchblade :
我無睇連載,傳說中既武藏係咩樣,可以post 下嗎?
其實由一二期的時候已經出場.......

舊 02-13-04, 10:48 PM   #16
URA
盡皆過火 盡是癲狂

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDyungandrew
Re: Eye Shield 21#6同Ultra Maniac#4出佐~

引用:
Originally posted by Asurada :
手入~文傳真係準時出喎~
下期武藏就出場........所以今期武藏真係影都唔見~~

ps.今日見Ultra Maniac#4都出埋.......
今期都唔錯......不過變佐同動畫版有少少似.....
兩本都入手~\/

舊 02-13-04, 10:54 PM   #17
witchblade
Game Master
=.=a 情迷大姐姐

引用:

其實由一二期的時候已經出場.......

@@ 有咩,where,我搵唔到

支持三上過檔 任天堂
舊 02-13-04, 10:59 PM   #18
Asurada
機動六課的一等空尉

搞錯佐.......應該係第三期的72頁

舊 02-13-04, 11:01 PM   #19
elmond
女權主義信奉者

引用:
Originally posted by witchblade :

@@ 有咩,where,我搵唔到
一個跟蛭魔較為熟絡但不是球隊中的人

舊 02-13-04, 11:08 PM   #20
witchblade
Game Master
=.=a 情迷大姐姐

搵到,真係佢,好奇,我真係估佢唔到

支持三上過檔 任天堂
舊 02-13-04, 11:08 PM   #21
Asurada
機動六課的一等空尉

連載時都沒有發生.....估不到原來咁早就出場

舊 02-13-04, 11:14 PM   #22
elmond
女權主義信奉者

有伏筆,有伏筆~~

舊 02-14-04, 02:06 PM   #23
令胡沖
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by T.S :
武藏出左啦~

no is lose
令胡沖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-04, 03:18 PM   #24
T.S
君だけを…

引用:
Originally posted by 令胡沖 :

no is lose
小弟知道了..

我無睇網版同jump的說...

舊 02-16-04, 10:08 PM   #25
爽神

Eye Shield 21#6入手~~
真好彩,得返一本

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Eye Toy USB Camera 會唔會有代用品? S M SHUN 電視遊戲討論版 0 02-14-04 11:45 AM
入唔倒Raven Shield room 呀~ 餃子 手機資訊/電腦軟硬討論 4 11-17-02 07:18 PM

現在的時間是 05:33 AM

手機版 | APP版