Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-19-10, 11:48 PM   #101
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
BW最唔慣係火箭兵團認真左咁多
搞到故事小左D笑料咁

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-10, 01:53 AM   #102
天光光
Crazy Gamer

3DS Friend Code3050 8753 1274
PSN  IDcharchan1133
一早搵貝兒頂左賓妹咪好囉
天光光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-10, 02:11 AM   #103
NEAR
Ultimate Gamer
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
有冇人睇左13大電影??

引用:
作者: 天光光 查看文章
貝兒?

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-10, 02:16 AM   #104
天光光
Crazy Gamer

引用:
作者: NEAR 查看文章
有冇人睇左13大電影??

貝兒?
BW13果位天然女
舊 12-20-10, 02:51 AM   #105
tat0gd
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
BW13果位天然女
wwwwwwww
立刻人氣度會提昇120% (cv效應)
tat0gd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-10, 12:21 AM   #106
天光光
Crazy Gamer

P團終於出場喇~~~
舊 12-24-10, 12:40 AM   #107
NEAR
Majora's!?

引用:
作者: tat0gd 查看文章
wwwwwwww
立刻人氣度會提昇120% (cv效應)
睇左集bw,bw都ok wo,
水瀨有把劍
隻灰鼠都好正,
貝兒

舊 12-24-10, 07:55 AM   #108
GN80667
Banned

註冊日期: Sep 2010
引用:
一開始都幾抗拒アイリス做女主角,不過睇落之後覺得不如四個主角多一點人仲好
GN80667 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-10, 06:56 PM   #109
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
覺bw好睇左係因為冇左前2輯(dp同超世代)個種咁拖ge做法
個劇情都麵緊湊左 雖然去下個道館都係有排行
火箭兵團唔係成日出黎搞事(指緊搞主角)
搞笑還搞笑 但係d太頻密同唔夠闊 反而唔好睇
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-10, 12:08 AM   #110
NEAR
Majora's!?

引用:
作者: 風萌翔 查看文章
覺bw好睇左係因為冇左前2輯(dp同超世代)個種咁拖ge做法
個劇情都麵緊湊左 雖然去下個道館都係有排行
火箭兵團唔係成日出黎搞事(指緊搞主角)
搞笑還搞笑 但係d太頻密同唔夠闊 反而唔好睇
dp有d劇情重覆第一化咁,
bw睇得唔多,唔太清楚
革一革是好的

引用:
作者: GN80667 查看文章
一開始都幾抗拒アイリス做女主角,不過睇落之後覺得不如四個主角多一點人仲好
曾經想過好似數碼一咁咁多人一齊行

舊 12-25-10, 02:23 AM   #111
天光光
Crazy Gamer

星期四(30/12)10:15 TVB做蒼海王子
舊 12-27-10, 08:19 PM   #112
天光光
Crazy Gamer

http://www.my-cartoon.com.tw/pokemon/bw/index.htm

內含BW中譯

什麼藤藤蛇、暖暖豬 、水水獺同牙牙
咩都疊字
舊 12-27-10, 11:56 PM   #113
NEAR
Majora's!?

引用:
http://www.my-cartoon.com.tw/pokemon/bw/index.htm

內含BW中譯

咩都疊字
開心以為是香港官網
為什麼台灣會打埋港譯??

舊 12-28-10, 02:02 AM   #114
GN80667
Banned

註冊日期: Sep 2010
引用:

內含BW中譯

咩都疊字
未來如果GAME有中文既話,最大隱憂就係Pokemon既中文名...
GN80667 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-10, 10:56 AM   #115
天光光
Crazy Gamer

引用:
開心以為是香港官網
為什麼台灣會打埋港譯??
因為果間野同時係香港既代理
由手機版發出
舊 01-02-11, 05:55 PM   #116
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
武藏話自己姨媽黎左

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-11, 05:56 PM   #117
NEAR
Majora's!?

咁希望台會出繁譯版pm。。。

今集dp扮野大賽冠軍應該比君莎只護主犬。。。
明明係護主但叫“奉神犬“。。。。

舊 01-02-11, 06:05 PM   #118
wyvern
Game Master

註冊日期: Dec 2004
引用:
咁希望台會出繁譯版pm。。。

今集dp扮野大賽冠軍應該比君莎只護主犬。。。
明明係護主但叫“奉神犬“。。。。

TBB真係越黎越亂來

舊 01-02-11, 06:14 PM   #119
NEAR
Majora's!?

話時話tbb冇幫pm做op歌,
以前都有吳唱k唱下,今次冇埋添?

bw個op好好

舊 01-16-11, 06:59 PM   #120
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
新ポケモン漫画が週刊少年サンデーに降臨

ポケモン映画「ビクティニと黒き英雄 ゼクロム」

http://www.pokemon-movie.jp/index.html

舊 01-16-11, 08:30 PM   #121
NEAR
Majora's!?

難得今日係屋企,
竟然超時冇得睇...

話說有冇人有睇到上集大電影

舊 01-16-11, 11:06 PM   #122
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
難得今日係屋企,
竟然超時冇得睇...

話說有冇人有睇到上集大電影
你指幻狗果套? 我都未睇, 等港版dvd
不過黎緊新年應該又會出隻dvd, 應該無咁快到呢套
話時話, 港版電影dvd近排每套都做緊$39

大乱闘X
舊 01-19-11, 11:57 PM   #123
NEAR
Majora's!?

引用:
作者: W!LL 查看文章
你指幻狗果套? 我都未睇, 等港版dvd
不過黎緊新年應該又會出隻dvd, 應該無咁快到呢套
話時話, 港版電影dvd近排每套都做緊$39
好想睇e套,
係入dvd既好時機,
前兩日先入左三套dvd,dvd質素已經糸好滿足的我

舊 01-20-11, 12:11 AM   #124
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
好想睇e套,
係入dvd既好時機,
前兩日先入左三套dvd,dvd質素已經糸好滿足的我
黎緊應該係出創世神果套DVD先, 幻狗要等下年新年
最近幾套港版dvd都唔差的說, 我將佢放入ps3度upscale睇畫都幾清無爆格

大乱闘X
舊 01-20-11, 12:14 AM   #125
NEAR
Majora's!?

引用:
作者: W!LL 查看文章
黎緊應該係出創世神果套DVD先, 幻狗要等下年新年
最近幾套港版dvd都唔差的說, 我將佢放入ps3度upscale睇畫都幾清無爆格
d dvd買左都唔得閒睇,其實好多都睇過電影版
創世神真係有d唔想買
跳過出e套好了

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 小山宙哉「宇宙兄弟」 好評放送中 money 日本動漫畫討論版 72 04-21-16 12:03 PM
賣二手 3dsll 限定機(pokemon xy 藍色機) isumi2613 買賣專區 1 11-11-13 02:39 PM
[NDS] Pokemon Diamond/Pearl Vol.2 W!LL 手提遊戲機討論版 386 02-17-08 03:15 AM
pokemon 唔係有兩隻0既咩? (Pokemon Saphire and Pokemon Ruby )請問邊隻先係好玩? CoCoFan 手提遊戲機討論版 5 01-04-03 06:29 PM

現在的時間是 05:49 PM

手機版 | APP版