Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-07-17, 06:29 AM   #876
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
俾正價做beta tester
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 07:48 AM   #877
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
跟本不能對戰,2vs2 3vs3也不能,long到傻,
玩這麼多ps4可對戰的,都是首次這樣,用8m的不用買了
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 07:49 AM   #878
nqm
Junior Member

註冊日期: Jan 2014
PSN  IDnqm1104
Angry

引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
Epyon 你拎住把刀 樣下樣下都得 唔駛咁博
你無用下潛制同鞭先?
好高興佢有S
竟然?我經常都埋唔到身,被d 200機拉到不要不要
nqm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 07:55 AM   #879
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
好在冇課psn可以安心等跌價及打offline。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 07-07-17, 08:37 AM   #880
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: nqm 查看文章
竟然?我經常都埋唔到身,被d 200機拉到不要不要
特射你係一定要開 比其他500少左boost 但今集長左有6下bd
FB時係用前格上昇避槍 同BC一閃變型黎慳氣 熟埋個下潛制先
唔一定要係追機埋到實一實的 咁樣好易變偽一打一
你揸部勁都算 partner野場一一無保証 離太遠你救唔到
樣下樣下指響partner唔太遠既位置 響前場集lock等partner抽水
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 09:27 AM   #881
ayane123
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
「GUNDAM VERSUS」 | 発売中

引用:
作者: 紫紅豆 查看文章
跟本不能對戰,2vs2 3vs3也不能,long到傻,
玩這麼多ps4可對戰的,都是首次這樣,用8m的不用買了

今次隻game的確要求寬頻速度好高
我1GB PCCW,出大房玩10局都有8局順
同朋友玩未試過lag,佢地全部用500MB或以上

如果用100MB以上都唔順,建議你睇下自已隻router係未太雞,是否插線打,或打機時有無開住BT,家人又睇串流片咁

Sent from my iPhone using Gaforum

此篇文章於 07-07-17 10:51 AM 被 ayane123 編輯。
ayane123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 10:22 AM   #882
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
未買PS4, 想問問, 呢隻GAME用唔用到PS3 Joystick?
我個支係TE1, 先謝各位指教。

舊 07-07-17, 10:24 AM   #883
ayane123
Insane Gamer

引用:
作者: luciferdark 查看文章
未買PS4, 想問問, 呢隻GAME用唔用到PS3 Joystick?
我個支係TE1, 先謝各位指教。
隻game用到ps3大制
ayane123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 10:27 AM   #884
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: ayane123 查看文章
隻game用到ps3大制
感謝!
咁可以考慮下

舊 07-07-17, 10:42 AM   #885
sunnypigdog
滅絕小五郎

其實如果想同frd圍內打開心下, 應該要點開room?
Friend only之外係咪最少要有四人?

舊 07-07-17, 10:54 AM   #886
wlng00

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
其實如果想同frd圍內打開心下, 應該要點開room?
Friend only之外係咪最少要有四人?

係 最少要四人先開到game

Sent from my iPad using Gaforum
wlng00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 11:32 AM   #887
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: wlng00 查看文章
係 最少要四人先開到game

Sent from my iPad using Gaforum
謝謝

Bandai點解連人數都要限埋

舊 07-07-17, 11:53 AM   #888
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
謝謝

Bandai點解連人數都要限埋
佢個server負擔細d
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 12:09 PM   #889
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
有無人有限定版35首BGM 個LIST??

想睇下多咗咩歌

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 12:19 PM   #890
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
生存mode同主線mode佢唔跟返你set既bgm, 不斷用d頹bgm想點

舊 07-07-17, 12:22 PM   #891
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
(日本廠game的話)唔係向來都分開嘅咩?
佢地仍然好興唔同語言當成另一隻game
正常....港服同一隻GAME都分英文和中文版啦, 仲要DLC不可共用添....
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 12:24 PM   #892
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 女裝少年 查看文章
我話過
PS4最偉大既地方
就係可以錄片

試版唔比錄
估唔到連正式版都唔可以錄
我明架, 因為你都知你果堆replay係執左位丫嘛
NBGI, 不愧為我最討厭既game廠
其實好多日版GAME都唔比錄.....
佢而加開放REMOTE PLAY已經還得神...
舊 07-07-17, 12:25 PM   #893
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
原來日本psn入code後香港psn都用得, 依家先知...
咁真係無理唔買日限去食隻貴d既中文版
其實好多GAME都得...所以玩得PS4一定要有齊港日美歐4個PSN...
舊 07-07-17, 12:27 PM   #894
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
其實好多日版GAME都唔比錄.....
佢而加開放REMOTE PLAY已經還得神...
其實開左remote play已經等於可以用電腦錄

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 12:29 PM   #895
wlng00

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章

再唔係用 電腦capture 卡都可以錄到

wlng00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 12:31 PM   #896
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
係呀...你有心錄都未必用PS4個錄影啦....
出面大把選擇....

個remote play對我好緊要...
可以入房打機和去女友果邊玩....
舊 07-07-17, 12:41 PM   #897
waitwait
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
係呀...你有心錄都未必用PS4個錄影啦....
出面大把選擇....

個remote play對我好緊要...
可以入房打機和去女友果邊玩....
Remote play打上網對戰會唔會lag?

舊 07-07-17, 12:52 PM   #898
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
生存mode同主線mode佢唔跟返你set既bgm, 不斷用d頹bgm想點
就算同人對戰都剩係loop你自己部機個d...

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 12:58 PM   #899
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: waitwait 查看文章
Remote play打上網對戰會唔會lag?
電腦+lag線唔會呀....
用psv就唔好啦...
舊 07-07-17, 01:11 PM   #900
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: zero22 查看文章
我都覺得奇怪 以前都可以打住先
我上官網個問卷反映左

多D人反映 希望可以改善 問卷要用說明書個CODE 要做到
http://enq.bandainamcoid.com/pc/enq.php?id=gundam_v
反而覺得而家幾好
果時唔夠人照開打
通常大家都唔打等人入
大家行行企企等運到又出唔番去
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放全新行普版閃乱カグラ ESTIVAL VERSUS -少女達の選択-』 bryanlakers 買賣專區 0 03-27-15 09:23 AM
Final Fantasy Versus XIII丨具体的な解禁日も決まっておりまして、今はそこに向けて着々と準備をしております。 神祕人1號 電視遊戲討論版 1033 06-07-13 07:52 AM
[ETC]SD Gundam 新作年末發售預定 (冇圖冇詳情) neo2046 手提遊戲機討論版 0 08-01-05 05:49 PM
Capcom新作Gundam SEED(仮)予定2005年春推出 神祕人1號 街機遊戲討論版 80 11-23-04 02:47 PM
新作--Strike Gundam+我的小小收藏2+1 Asurada 收藏品討論版 16 11-26-03 10:42 AM

現在的時間是 03:00 PM

手機版 | APP版