Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-03-12, 04:55 PM   #451
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
睇左幾個Comment 主要都係話 課金ゲーム, 畫面冇MH3咁靚
遊戲難度高(?) 敵人攻擊你就扣20, 你就打扣3。每場戰鬥完左獲得既錢又少
也有人說地圖過大~XD
>まず第一にフィールドが広すぎるということ。
>オフラインでもオンラインでもやたら広大なので、何をするにしても「走って走って走って」

現在回去看..

1星上到102了..
5星還在18......
看雙方評價還滿有趣的~XD

舊 08-03-12, 06:44 PM   #452
Celes
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
引用:
作者: jasoncyber 查看文章
測試完畢,是會block ip 的,而我是用水機 + vpn 來玩的,有興趣可以 add 我呀 ID:TU111-605
要入埋個名先add到

我acc名:アラン
ID: KZ561-401

舊 08-03-12, 07:41 PM   #453
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
Wii U IDInman-hk
3DS Friend Code7271 0303 4540
PSN  IDInmanchu
XBox Live GamertagInmanchu2004
想知玩緊的網友覺得呢集點?
1515 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 08:03 PM   #454
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: s4r4cen0 查看文章
http://mac.appstorm.net/how-to/inter...ion-via-wi-fi/

Your Mac need to use cable to connect internet (not wifi)
條cable係咪駁落router都得?
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 09:36 PM   #455
jasoncyber
Junior Member
我要高飛

註冊日期: Jun 2010
引用:
作者: Celes 查看文章
要入埋個名先add到

啊...原來如此,你 add 我呀,我依家用武鬥家 level16
jasoncyber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 10:32 PM   #456
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
啊...原來如此,你 add 我呀,我依家用武鬥家 level16
今日入手左
我仲打緊OFFLINE
遲D 睇下可唔可以JOIN到你地
你地玩SERVER幾?
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 10:47 PM   #457
シスグノ

註冊日期: Oct 2011
Wii U IDJulian_Lau
引用:
作者: okabe 查看文章
今日入手左
我仲打緊OFFLINE
遲D 睇下可唔可以JOIN到你地
你地玩SERVER幾?
same here. offline first. see if know how to set the VPN later.
シスグノ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 01:19 AM   #458
okabe

引用:
要入埋個名先add到

我ADD左你
剛剛裝完開始玩
我acc名:クルトキリト
ID:HL492-231
舊 08-04-12, 03:44 AM   #459
nppang
Junior Member
毛毛貓

註冊日期: Aug 2012
3DS Friend Code0173 1600 3107
PSN  IDmomoko cat
XBox Live Gamertagmomokocat
請問你們用那個VPN 服務?
我試過很多還未成功....不知那間公司較隱定較好><
nppang 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 09:21 AM   #460
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
係有好多,不過有好多都係國內,有國外既都比較貴
以前比較多之餘,仲光明正大賣
你果個叫咪名?唔方便講可以PM講下嗎?
其實小弟我而家一直在北京,我而家用的是日本SERVER,感覺上很不錯,很順!

不過剛剛發現用開的那家店被封了我問問店主情況如何...........
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 11:09 AM   #461
aquarius
Game Master

想問吓有無人都係用mac駁vpn
小弟第一次嘗試, 好多地方不明, 請高手指教
另外部wii係咪要買一個用cable駁router嘅裝置先得?
舊 08-04-12, 11:27 AM   #462
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
睇左幾個Comment 主要都係話 課金ゲーム, 畫面冇MH3咁靚
遊戲難度高(?) 敵人攻擊你就扣20, 你就打扣3。每場戰鬥完左獲得既錢又少
似乎唔少人都未玩過MMORPG, 有點似FFXI開頭的comment.

舊 08-04-12, 11:47 AM   #463
AMONtheBrave
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2004
我係日版機,用wi-fi,測試過連線無問題DQX都DL到佢UPPDATE
但玩安拉好似連唔到server
係咪一定要用VPN的

此篇文章於 08-04-12 12:43 PM 被 AMONtheBrave 編輯。
AMONtheBrave 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 01:06 PM   #464

舊 08-04-12, 01:21 PM   #465
小光
でっかいお世話です。

PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: AMONtheBrave 查看文章
我係日版機,用wi-fi,測試過連線無問題DQX都DL到佢UPPDATE
係咪一定要用VPN的
花d時間爬下文會發現呢隻game 係鎖ip
既然你洗濕左個頭, 整埋個vpn 吧

教學我唔post link 喇
自己爬下文啦

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 01:22 PM   #466
okabe

引用:
係咪一定要用VPN的
一定要用VPN的
之前我貼巴哈果個POST
果位玩家咪講清楚哂
你係過唔到係個server
佢BLOCK左IP,無用VPN連只能玩OFFLINE
舊 08-04-12, 01:37 PM   #467
Celes

引用:
我ADD左你
剛剛裝完開始玩
我acc名:クルトキリト
ID:HL492-231
Add 左你,我係プクリポ族旅芸人。
而家LV12,為元氣玉努力中。
你係咩種族?

舊 08-04-12, 01:38 PM   #468
Celes

引用:
無你ACC名好似ADD唔到你。

舊 08-04-12, 01:39 PM   #469
aquarius
Game Master

還有那些vpn可以選擇?
我用呢個つながるもん, 不過connect唔到
舊 08-04-12, 01:40 PM   #470

好的謝謝各位

舊 08-04-12, 01:49 PM   #471
okabe

引用:
Add 左你,我係プクリポ族旅芸人。
而家LV12,為元氣玉努力中。
你係咩種族?
ウェディ 盜賊
不過尋晚只係試左ONLINE一陣之後就無打
今晚先正式開始玩,有機會組到既一齊玩
舊 08-04-12, 01:52 PM   #472
okabe

引用:
作者: aquarius 查看文章
還有那些vpn可以選擇?
我用呢個つながるもん, 不過connect唔到
我用果個都係慢慢地,所以都唔介紹俾人用
我都搵緊,有無D比較好之餘收費唔太貴

用無料果個只可以備用,果個唔可能用尼打線上GAME
成日斷之餘,有時仲LOGIN唔到
舊 08-04-12, 01:54 PM   #473

不好意思再問一下
網際網路位置就打上該VPN的IP < 即是甚麼

舊 08-04-12, 01:57 PM   #474
aquarius
Game Master

引用:
我用果個都係慢慢地,所以都唔介紹俾人用
我都搵緊,有無D比較好之餘收費唔太貴

用無料果個只可以備用,果個唔可能用尼打線上GAME
成日斷之餘,有時仲LOGIN唔到
如果找到請介紹一下, 謝謝
舊 08-04-12, 02:04 PM   #475
okabe

引用:

不好意思再問一下
網際網路位置就打上該VPN的IP < 即是甚麼
如果你係用つながるもん果個試咪打
49.212.9.175

你用收費果D你咪用佢俾你個IP
通常佢都有SOFTWARE自己同你整埋
想知既就去網上CHECK IP既SITE

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[EVE Online][MMORPG] 有冇人有玩這隻 game? (宇宙版大航海 online + Ultima online 級超自由 gameplay) 佐佐木莊尼 PC電腦遊戲討論版 14 03-16-15 05:25 PM
收 wii ドラゴンクエストX 目覚めし五つの種族 內附的MA CODE 雷刀 買賣專區 3 12-15-12 04:51 PM
NDS:Project: Nintendo DS Online (Nitro Online) : Summary 神祕人1號 手提遊戲機討論版 6 12-09-04 12:03 AM
PS2 online過程一問!!!(front mission online) LEDIV 電視遊戲討論版 15 03-16-04 04:55 PM

現在的時間是 05:44 PM

手機版 | APP版