Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-01-15, 11:37 PM   #676
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
iOS 版個app 超多限制, iPad 都唔比install, (好在有絕招)

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-15, 11:37 PM   #677
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Rance 查看文章
下?主機D手掣300蚊PS3 XBOX360都買唔到喎,唔好話PS4 XB1,你用D主機手掣要無線重要買多個RECEIVER...
呢隻有有線版O既,一百尾二百頭都買到...
我係指比$300, 不如比多$100買原廠手掣
PC掣我諗住$200以內咋
& LEE隻我去店問下啦, THZ
[OT] 大大玩咗03復刻未?

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-15, 11:44 PM   #678
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: b_boy 查看文章
我係指比$300, 不如比多$100買原廠手掣
PC掣我諗住$200以內咋
& LEE隻我去店問下啦, THZ
[OT] 大大玩咗03復刻未?
有線版$199,XB360有線O個隻都要二百尾,D主機手黎要插USB線之餘重要裝D 3rd Party software先用得,LOGICTECH呢D用原廠driver就得
[OT]盒GAME未收寄到[/OT]

舊 09-01-15, 11:50 PM   #679
Amuro0093
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDgio0079
XBox Live GamertagSilentEagleF15N
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
iOS 版個app 超多限制, iPad 都唔比install, (好在有絕招)
我iPad OK 喎。
Amuro0093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-15, 11:53 PM   #680
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
有線版$199,XB360有線O個隻都要二百尾,D主機手黎要插USB線之餘重要裝D 3rd Party software先用得,LOGICTECH呢D用原廠driver就得
IC, 星期四去GAME店搵下, 希望上水有
[OT]今集有配音, 有DD唔慣

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-15, 11:56 PM   #681
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
下午一出就裝左iPad 囉

有咩問題?

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-15, 11:57 PM   #682
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: initial 查看文章
之前買blood borne , witcher 3 都係足十個工作天先收到。
而且佢個 tracking system 係唔會再update, 直至delivered.
引用:
作者: jamcat 查看文章
七至八日左右!
上次我訂GTA5硬皮版係
希望早d 收到啦
想出差前揭下
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-15, 12:00 AM   #683
HI_Ricky
深山人士

PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: rokuna 查看文章

有咩問題?
會出device唔對應

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-15, 12:06 AM   #684
winsonhei
三防

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDRX-78_GP-03
今日問過日機$3880,睇下聽日行機點先
winsonhei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-15, 12:18 AM   #685
benltc0000

引用:
作者: winsonhei 查看文章
只想知行機係唔係淨game only
咩特典都無
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-15, 12:19 AM   #686
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: b_boy 查看文章
有無PC手制推薦下? 我個平野無LR3
引用:
360手掣有For Windows唔洗裝其他嘢

用過下logictech啲mouse keybroad嘅感覺係我唔會再買logictech啲嘢

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-15, 01:48 AM   #687
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: benltc0000 查看文章
只想知行機係唔係淨game only
咩特典都無
就咁睇官網同動物節時既介紹就乜特典都無啦
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-15, 07:02 AM   #688
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
有無人O係SONY STYLE度訂左機?
你地收到EMAIL未?我凈係得個SMS都重未有EMAIL O既....
上 sony style 網上追縱訂單睇最新 status

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-15, 08:17 AM   #689
rokuna
Crazy Gamer

引用:
作者: winsonhei 查看文章
日版同梱入面有鐵盒跟

舊 09-02-15, 08:24 AM   #690
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
想問如果我放同梱版隻game,全新既,最高放幾多?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-15, 08:27 AM   #691
cylmccoy
心情沈重, 再上征途

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDdigiReyes
引用:
作者: rokuna 查看文章

有咩問題?
iPad air only....

舊 09-02-15, 08:51 AM   #692
何金水 - 阿水
Crazy Gamer

引用:
作者: cylmccoy 查看文章
iPad air only....
mini2 直接裝冇問題
何金水 - 阿水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-15, 09:42 AM   #693
Toshi
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2005
我想問...
我之前起日本PSN預約左DL版, 尋日又買左實體, 放碟入機install果陣佢del左我機本身倒數DL個舊野, 之後點樣可以dl返DL版? 我尋晚過左12點入返PSN佢唔俾我dl...

舊 09-02-15, 10:12 AM   #694
cylmccoy
心情沈重, 再上征途

PSN  IDdigiReyes
引用:
作者: 何金水 - 阿水 查看文章
mini2 直接裝冇問題
我部 The new ipad (ipad3) 唔係個 support list 到...

舊 09-02-15, 10:26 AM   #695
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
我部 The new ipad (ipad3) 唔係個 support list 到...

唔講都唔知有分
我見 6+ 同 air2 都有 ,不過仲未有心機開game 玩 (訓泥頸,痛左3 日,今日仲痛緊)
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-15, 10:29 AM   #696
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
有冇好心人可以交換行日DLC code……今日去買水日限

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-15, 10:53 AM   #697
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
睇到我頭都亂晒!應該買日行定日水好?

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-15, 11:00 AM   #698
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 阿聰 查看文章
睇到我頭都亂晒!應該買日行定日水好?
我建議你買水日限,行日沒有dl code的而且有畫集bd地圖,當然想平平地玩就行日吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-15, 11:17 AM   #699
jk5
又窮又多嗜好的機迷

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDjk5hk
引用:
我都係用New iPad, NOT Support.

JK

舊 09-02-15, 11:20 AM   #700
rokuna
Crazy Gamer

終於攞到機 好感動

主題Dlc 一張卡 係package 入面

此篇文章於 09-02-15 12:08 PM 被 rokuna 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 情報區 Vol.4 | 發售中 b_boy 電視遊戲討論版 97 06-03-16 11:12 PM
[多機種] [攻略區]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 攻略專區 鐵之侍 攻略及心得交流區 1394 03-17-16 12:24 PM
[放」metal gear solid 5 : THE PHANTOM PAIN [sold] wlng00 買賣專區 3 10-15-15 04:50 PM
[ps3]metal gear solid 5 the phantom pain (美行) 100%新 Kenji少 買賣專區 3 08-31-15 02:49 PM
[多機種] 「METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN」9月2日発売決定 丨明日放送予定だった小島監督の番組『コジステ』急遽放送休止 Vol.2 money 電視遊戲討論版 1000 08-26-15 11:59 AM

現在的時間是 07:59 PM

手機版 | APP版