Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-22-19, 11:50 PM   #2301
Tano
God of Gamer
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
有點奇怪今晚仍然係V City.....

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-19, 04:31 PM   #2302
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
呢兩個禮拜召喚神獸真係睇得非常爽

我之前都講過,班鄉黑想繼續玩火,遲下就會被燒到體無完膚。

黑警如果繼續包庇呢啲人渣嘅話,就到時唔好怪神獸下一個對付嘅係佢哋。
本週大家學識了一個字「鶳」…

https://humanum.arts.cuhk.edu.hk/Lex...h.php?q=%F6%C6

http://en.glyphwiki.org/wiki/u9db3

舊 09-24-19, 06:40 AM   #2303
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
董建華斥燒國旗傷14億人感情
籲示威平息後推國教

12小時前
即時要聞

董建華稱,對極端激進分子多次公然污損、踐踏和焚燒國旗感憤怒。(資料圖片)

持續3個多月的反送中運動,政府對人命受傷流血視而不見,國旗被破壞即觸動神經。全國政協副主席董建華今(23日)發聲明,對極端激進分子多次公然污損、踐踏和焚燒國旗感憤怒,斥做法不但觸犯法例,更是公開挑釁國家尊嚴及肆意踐踏一國兩制底線,「是對全國14億人民感情的嚴重傷害」。他指,連串侮辱國旗和暴力衝擊行為有不少年輕人身影,更有12、13歲的人被捕,對此感痛心,認為年輕人被煽惑,成為別有用心人士的政治工具,做出極之愚昧的行動後受法律制裁。

聲明指,3個多月來的政治風暴已將香港推到危急邊緣,少數激進暴徒利用社會的寬容,企圖挑戰法治、癱瘓政府,憂慮連串事件可能賠上全港市民的集體前途,「假如任由違法暴力事件升級蔓延,任由少(小)部份害群之馬繼續綁架香港,繼續喪心病狂地製造恐慌,『一國兩制』將何去何從?港人原有的生活方式和享有的各項權利,又可以靠甚麼保障?」

聲明指,港人應認清當前危機,支持政府及警隊,又說期望在事件平息後,社會能正視國民教育重要性,培育年輕人國家觀念,守護一國兩制。

另一方面,董建華接受中新社專訪時表示,對一國兩制充滿信心,指一國兩制一定會去下去,而且越走越好,他表示,能見證和參與中國的發展,他感到驕傲。
Yo yo yo 唔好俾佢停,一停我就搞你 d 細路 :369:
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-19, 08:19 PM   #2304
安安

註冊日期: Jan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=EsVE7gfSQSk
法輪功學員長沙灣警署附近遇襲
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-19, 10:54 PM   #2305
安安

https://thestandnews.com/politics/%E...F%97%E5%82%B7/
蘋果日報女記者遭四人伏擊 拳打腳踢 多處受傷
舊 09-25-19, 01:06 PM   #2306
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
林鄭:不會縱容警員違規錯誤做法
時事脈搏 | 昨日 10:38

行政長官林鄭月娥出席行政會議前表示,警隊是維護社會法治的重要機構,經過三個多月的反修例示威,警隊正面對極大壓力,她支持警隊的執法工作,但不代表會縱容一些違規及錯誤做法。

她強調監警會在她全力支持下,會處理有關警員執法的投訴。

林鄭月娥又指,作為行政長官,很難就個別影片的內容置評,呼籲受影響的人提供資料,由監警會公平公正調查。她亦明白香港社會現時的互信很低,但需要確保公民社會可以繼續運作,呼籲公眾信任這些重要機構,令香港繼續前行。
拿我唔會縱容架
等我搵監警會
替月行動
醒覺強姦!!
由手機版發出
舊 09-25-19, 10:31 PM   #2307
Tano
嫑憅

popo想今晚翻閹新城市

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 09-25-19, 10:38 PM   #2308
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
我唔多支持跳閘
比人捉倒罰錢益左佢
罷搭等個站冷清清有視覺效果仲好

利申已經冇搭成個月連行入去站都有厭惡感
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-19, 08:47 AM   #2309
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
學習唔依賴港鐵令佢客流量低下先喺有壓力
客流低廣告商就唔會將放地鐵廣告入首要渠道
問題喺好多人唔依賴港鐵返工唔方便,但係人地捕你跳閘罰500仲跳同送錢比港鐵有咩分別(500蚊你跳幾多次先慳返)
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-19, 09:14 AM   #2310
Tano
嫑憅

引用:
作者: 真!DC 查看文章
我唔多支持跳閘
比人捉倒罰錢益左佢
罷搭等個站冷清清有視覺效果仲好

利申已經冇搭成個月連行入去站都有厭惡感
由手機版發出
入站都不了

新型巴士會坐上癮
尤其B8L
坐完諗緊考唔考埋10/17牌

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 09-26-19, 09:19 AM   #2311
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

已經坐少左 MTR + 唔幫襯裡面鋪頭

原味家作原本唔錯,又係 not from China 食材 + from Hong Kong。

但係 8.5 無罷工,所以都係唔再食

[離地]會多 d 揸車
由手機版發出
舊 09-26-19, 09:27 AM   #2312
真!DC
Banned User
奉行我道

堅唔離地腳踏實地行多左路/
太偏遠番工迫住搭冇辦法
但市區去市區果班唔搭已經少好多人

p.s.我都係遍遠地區過海番工
由手機版發出

此篇文章於 09-26-19 09:29 AM 被 真!DC 編輯。
舊 09-26-19, 11:03 AM   #2313
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

Richard Scotford 又有料

9.27 -10.1 連邦軍同泰坦斯會進入瘋狂狀態
由手機版發出
舊 09-26-19, 11:49 AM   #2314
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
Richard Scotford 又有料

9.27 -10.1 連邦軍同泰坦斯會進入瘋狂狀態
由手機版發出
講真驚果班一早就無出
出果班等緊你出坦克,變64 2.0
次次大活動前都吹風有咩用

舊 09-26-19, 11:51 AM   #2315
真!DC
Banned User
奉行我道

有用
激發多d人出尼
人多就安全多d人出尼互相保護
由手機版發出
舊 09-26-19, 02:45 PM   #2316
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

用槍對話 :369:

林鄭今晚伊館「社區對話 」 逾百防暴警攜槍械裝備到場佈防 (14:11)

【14:11】下午近兩時,約6部豬籠車到達灣仔皇后大道東,過百防暴警察及軍裝警員運送圓盾、長盾等裝備,從後門進入伊館,部分持有長槍。數名速龍小隊亦蒙臉進入伊館,其中兩人手持胡椒球槍,另有警員運送橡膠子彈進場。
由手機版發出
舊 09-26-19, 03:34 PM   #2317
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
我仲預左佢個坐法係

犬犬犬犬犬犬犬犬犬犬犬犬犬犬犬犬犬犬
犬犬犬犬犬犬犬犬犬犬
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-19, 04:00 PM   #2318
iu fu pig
塵埃...

請特首食催淚彈?
與民同落~
由手機版發出
舊 09-26-19, 04:11 PM   #2319
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

有無人開賭,150 有幾多自己友
由手機版發出
舊 09-26-19, 05:21 PM   #2320
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: J+1 查看文章
我仲預左佢個坐法係

犬犬犬犬犬犬犬犬犬犬
由手機版發出
我估用支槍指住個頭先准講野~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-19, 05:27 PM   #2321
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
有無人開賭,150 有幾多自己友
由手機版發出
好似話rthk有直播, 咁即係150個全部都係.

舊 09-26-19, 06:05 PM   #2322
iu fu pig
塵埃...

(劇本(無錢拍攝早收工版))好快就會因為會場外場面混亂,取消活動
林鄭會唔會坐裝甲車走?
由手機版發出
舊 09-26-19, 06:48 PM   #2323
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
有無人記得魯路修,皇女係會場射殺日本人果幕?
會場日本人咩裝備都無,但大不列就重兵佈滿周邊場內外
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-19, 07:24 PM   #2324
安安

龍門客棧
舊 09-26-19, 07:48 PM   #2325
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
聽電台,以拍掌聲聽應該有一半以上係反對嗰邊。。。?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:41 PM

手機版 | APP版