Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 03-24-09, 04:13 PM   #526
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: 男 查看文章
點解唔將30k放係港女個集
佢簡直就係活生生既代表
因她本身就是一個代表

舊 03-24-09, 04:15 PM   #527
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 男 查看文章
點解唔將30k放係港女個集
佢簡直就係活生生既代表
因為TVB想撮合一對情人

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 04:16 PM   #528
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Tannhauser Gate 查看文章
因為TVB想撮合一對情人
呢個位笑左

舊 03-24-09, 04:19 PM   #529
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
30K女相信從此身敗名裂了吧~
不過,TVB又真的嫌不夠本嗎?
再找港男港女訪問?
不如,先去訪問星期日搞示威ACG人士吧

舊 03-24-09, 04:22 PM   #530
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
阿PETER哥真係....
16歲到24歲先儲到6萬仲敢講出黎...
我第一年出黎做野都已經儲到6萬UP啦
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 04:23 PM   #531
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
作者: darkvolver 查看文章
其實一名女子在香港是不是應該太有學問
現在一名女子在香港..........問題的根源不是知識
前幾版middle 貼左編文
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=462
帶出左個問題.

女性社會地位得到提升.可以自己獨立唔洗做男人既附屬品.
但同時間有d女仕又要享有做男性附屬既特權(如:洗男人錢)

引用:
作者: POKA 查看文章
已經好過好多人(起碼好過我 )
同埋佢唔係搵得多囉

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 04:24 PM   #532
darkvolver
頹冗

引用:
每個人對銀彈的要求不同

舊 03-24-09, 04:32 PM   #533
POKA
Banned

引用:
作者: 機動盜賊首領-電 查看文章
前幾版middle 貼左編文
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=462
帶出左個問題.

女性社會地位得到提升.可以自己獨立唔洗做男人既附屬品.
但同時間有d女仕又要享有做男性附屬既特權(如:洗男人錢)

已經好過好多人(起碼好過我 )
同埋佢唔係搵得多囉
引用:
作者: darkvolver 查看文章
每個人對銀彈的要求不同
2個都成功上位啦
阿PETER哥好明顯成個興奮晒
舊 03-24-09, 04:33 PM   #534
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
poka好神~要拜!!
之前其實我都冇咩儲到$
係呢一年先開始有d儲到ja

無計啦, 我又要俾家用又要俾$自己敗家v

舊 03-24-09, 04:34 PM   #535
REDCHASER
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
Well......everyone conditions are different, don't just judge based on figures. He is much better than me................
REDCHASER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 04:39 PM   #536
POKA
Banned

引用:
作者: Seppie 查看文章
poka好神~要拜!!
之前其實我都冇咩儲到$
係呢一年先開始有d儲到ja

無計啦, 我又要俾家用又要俾$自己敗家v
我都有比家用同敗家
不過儲錢意念堅定
PETER儲左咁多年都係得咁少,佢唔怪得人嫌佢窮架
舊 03-24-09, 04:39 PM   #537
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
你幾$人工佢幾$人工先?
不過唔洗比俾家用一個月儲唔夠一千真係幾少

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 04:43 PM   #538
POKA
Banned

引用:
作者: 真!DC 查看文章
你幾$人工佢幾$人工先?
不過唔洗比俾家用一個月儲唔夠一千真係幾少
唔比家用,呢個比D女聽到都擔心第日冇家用啦
對屋企連家用都唔比,好難相信佢口講個句比晒錢D條女管
舊 03-24-09, 04:44 PM   #539
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
唔比家用,呢個比D女聽到都擔心第日冇家用啦
多佢少少,未夠一萬
我之前o係清談都講過喇
我俾40% 人工做家用既

舊 03-24-09, 04:44 PM   #540
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
2個都成功上位啦
阿PETER哥好明顯成個興奮晒
很好的對比~
男的就自我發奮,
女的就自甘墮落……

男的因禍得福,女的就……

30K女真的是反面教材了……
她的行為真的可以和港女那集那些港女平起平坐……

舊 03-24-09, 04:44 PM   #541
darkvolver
頹冗

引用:
我都有比家用同敗家
不過儲錢意念堅定
平時欲念少d.........儲下
跟住一下

舊 03-24-09, 04:48 PM   #542
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: lauchai 查看文章
每個人都有自己睇法
唔到你理啦

難聽d講
一個女人去到30~40左右又未結婚的話
好多時會有兩個決定
一. 永遠單身算
二. 求其搵件陪自己終老

男人到左50歲都唔結婚, 都係兩個決定
一. 食自己算(如果係有錢人仲好d,起碼仲有人肯俾佢食 窮鬼就唔使諗)
二. 想有個仔送終,求其搵人生個仔算(尤其係窮人)

水姐, 唔係嚇你, 以你既條件, 如果唔down番一d要求
小心變老姑婆呀
甘就做老姑婆啦...我唔食散餐GE

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
其實又唔係個個男人都鍾意食散餐吧?
只能說唔知你班朋友係好彩定唔好彩了

除左天水圍,上水會唔會更多?
上水近大6,D樓好鬼貴
天水圍係政(苦)派屋派比佢地,所以集中哂係天水圍...

此篇文章於 03-24-09 05:55 PM 被 Diana 編輯。
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 04:49 PM   #543
POKA
Banned

引用:
我之前o係清談都講過喇
我俾40% 人工做家用既
我比5成 (當年)

引用:
作者: kyu 查看文章
很好的對比~
男的就自我發奮,
女的就自甘墮落……

男的因禍得福,女的就……

30K女真的是反面教材了……
她的行為真的可以和港女那集那些港女平起平坐……
佢地真係要多謝TVB
經TVB播一播成左名人
舊 03-24-09, 04:52 PM   #544
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
甘就做老姑婆啦...我食散餐GE
唔好咁啦
緣份既野真係會絕處逢生架

舊 03-24-09, 05:00 PM   #545
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
引用:
我都有比家用同敗家
不過儲錢意念堅定
我俾5成家用

保險同有0的基金(都縮左好多)算唔算有儲錢

0的bonus通常都係洗曬...

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 05:17 PM   #546
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Metatron 查看文章
我俾5成家用

保險同有0的基金(都縮左好多)算唔算有儲錢

0的bonus通常都係洗曬...
x2
不過2008既雙糧好在仲未用哂

舊 03-24-09, 05:22 PM   #547
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
我副身家俾海嘯沖走晒...!!!
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 05:54 PM   #548
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
我打錯左,打小左個字
我係唔食散餐GE
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 06:11 PM   #549
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
引用:
x2
不過2008既雙糧好在仲未用哂
都有俾一部份做bonus家用
之後5月去埋台灣就冇曬啦

保險同有0的基金之外冇另外儲錢,想Master都要問番阿媽借...

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 06:18 PM   #550
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
30K女個男友好慘
無神神比人起底...

此篇文章於 03-24-09 06:33 PM 被 石原夏織 編輯。
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:58 PM

手機版 | APP版