Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 01-07-09, 09:39 PM   #51
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: 亞索龍α 查看文章
最弊一般既都比人碼了
當你離開校園,打份全男班既工,人又在外國
機會只會變得越來越細……

如果唔係關予前途問題,我諗我會揀留係香港…
主動d 識左先算啦
什麼搶人女朋友唔好既說話都係氹細路
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-09, 11:31 PM   #52
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

引用:
作者: JoeII 查看文章
你咁執著做乜?呢個咁o既acg forum大把魔法師,成村人陪你,不愁寂寞
唔好諗住人有我有,問下自己為乜想要女朋友,問下自己想佢俾到d咩你…
做個挺起胸膛的otaku也沒什麼不好啦!本蜀黍十幾歲都會好似你咁諗,人大左就自然化…
你不覺得2次元女仔很有氣質又完美嗎?
依位師兄睇黎中毒好深

舊 01-08-09, 03:05 PM   #53
亞索龍α
Game Master

註冊日期: Feb 2003
XBox Live GamertagAzierua
引用:
作者: 斯羅少尉 查看文章
主動d 識左先算啦
什麼搶人女朋友唔好既說話都係氹細路
厲害,我都是第一次聽人咁講

至終要改變呢個想法唔易

專用坐駕改造計劃Final Part無限延期…
亞索龍α 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-09, 04:22 PM   #54
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 荒木飛呂彥 查看文章
依位師兄睇黎中毒好深
我覺得佢講緊反話..

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-09, 04:52 PM   #55
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: singsingjai 查看文章
我覺得佢講緊反話..
每個人都有唔同o既睇法

舊 01-08-09, 07:12 PM   #56
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
引用:
作者: singsingjai 查看文章
我覺得佢講緊反話..
我認真的,久而久之會對3次元女冇興趣,話你知,我連a片都冇睇
只係唔想果位版友長期冇女又童貞,最後走上叫O呢條不歸路!因為我識得有人係咁
2次元才是王道,尤對冇女人緣果班O男,直頭係人生中之明燈
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-09, 07:31 PM   #57
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
我認真的,久而久之會對3次元女冇興趣,話你知,我連a片都冇睇
只係唔想果位版友長期冇女又童貞,最後走上叫O呢條不歸路!因為我識得有人係咁
2次元才是王道,尤對冇女人緣果班O男,直頭係人生中之明燈
自己放棄自己先至係不歸路吧。

出去走一走啦,這個世界其實很廣闊很大的說。

舊 01-08-09, 07:40 PM   #58
ELT
Lunar使者

2d同3d係2樣野黎...

要3d唔代表要叫

舊 01-08-09, 09:26 PM   #59
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
終有一日佢會明白
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-09, 09:38 PM   #60
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

人最終都會選擇真人女人,你們認為這樣嗎?
舊 01-08-09, 10:08 PM   #61
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
我只想說一個人唔自己行出第一步的話,冇其他人可以幫到你。

舊 01-08-09, 10:54 PM   #62
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
大家追求/價值觀都唔同,尤其人大在就會接觸到世間,出現好多轉淚點
各位走還走,走得對得起自己,自己又舒服就得啦
有D野唔係迫出黎就得,都要自己消化到

舊 01-08-09, 11:22 PM   #63
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
各位走還走,走得對得起自己,自己又舒服就得啦
呢句真。

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-09, 12:03 AM   #64
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
人最終都會選擇真人女人,你們認為這樣嗎?
求偶係動物本能行為吧

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-09, 12:28 PM   #65
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
雖然d xxx出既通經好多都話我今年有桃花
但老實講....我完全唔信呢d野

figure我都係一個月1,2隻到
搵錢都叫做ok...但每個月幾百蚊卡數
報course用既洗費、千一二蚊交通費連食飯
剩低既都俾哂家用

一星期七日
兩晚上堂...星六日兼職
都冇機會去識到新朋友
繼續單身~~

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-09, 08:35 PM   #66
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

今日收工坐西鐵返屋企,就係短短3個字既車程入面,我見到對面坐位一對男女,佢地無做咩,只不過拖住手係度靜靜咁休息,我偷偷望左佢地2次,個心"拿住拿住"咁好唔舒服,我問自己點解會咁失敗,依家我連機都無打,日日就係返工放工,覺得好孤獨好寂寞

舊 01-09-09, 09:02 PM   #67
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

引用:
今日收工坐西鐵返屋企,就係短短3個字既車程入面,我見到對面坐位一對男女,佢地無做咩,只不過拖住手係度靜靜咁休息,我偷偷望左佢地2次,個心"拿住拿住"咁好唔舒服,我問自己點解會咁失敗,依家我連機都無打,日日就係返工放工,覺得好孤獨好寂寞
你突然upset得咁交關?睇開d啦,呢d情況最易心急,急就會亂選女人,務求最就手,咁唔係好事lo~蜀黍廿到敏,0 exp.,咪又係日日返工>放工>打 機…唔覺有咩問題啊~
唔好成日同人地比較,你有你生活態度!
舊 01-10-09, 12:12 AM   #68
ELT
Lunar使者

引用:
即係你好想拍拖啦, 即要積極少少喎
主動d識多d朋友啦

舊 01-10-09, 10:30 AM   #69
LonelyBlue

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
既然講到咁孤獨寂寞
搵d[細]藝學下先啦
進修下都識到d女仔
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-09, 10:56 AM   #70
Junior Member
敗家一族

註冊日期: Apr 2008
引用:
唔一定要搵女既
搵fd出黎玩都ok的呀

我e家都係返工>放工>打機/搵fd吹水/食下野咁..
123321911 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-09, 06:02 PM   #71
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

引用:
作者: 123321911 查看文章
唔一定要搵女既
搵fd出黎玩都ok的呀

我e家都係返工>放工>打機/搵fd吹水/食下野咁..
慘在我個D多數係洒肉朋友

舊 01-11-09, 05:21 PM   #72
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
我都係返工放工返學.....
返工返6 day....直情係儲 $$$好機會.....
樓主讀下 part time la.....
d 時間用曬係返工返學就唔會其他囿 ga la ~~~

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-09, 06:31 PM   #73
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

引用:
作者: Misaki Taro 查看文章
我都係返工放工返學.....
返工返6 day....直情係儲 $$$好機會.....
樓主讀下 part time la.....
d 時間用曬係返工返學就唔會其他囿 ga la ~~~
嗯,都會搵D野學下,充實下自己.......

舊 01-11-09, 06:36 PM   #74
ELT
Lunar使者

引用:
嗯,都會搵D野學下,充實下自己.......
讀商科果d, 多女

舊 01-11-09, 07:20 PM   #75
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
引用:
作者: ELT 查看文章
讀商科果d, 多女
禁睇下樓住做咩工 la ~~~
design 都好多女 ga ~~~

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:10 PM

手機版 | APP版