Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-09-13, 06:02 AM   #976
神風@AMD
God of Gamer
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
頭先係碼頭好笑,交完偷車任,出黎比人車死
重生出黎見佢等緊另一個人交車接佢,佢又想車多我一獲,咪送佢粒C4…最多咪一齊死

又重生…佢地追左我一輪去左偷車,用狙擊等佢地開車門上車瞬間
佢地重生分開包圍我
好可惜我用緊突擊步槍,火力單挑唔會輸輕機lor ww

之後佢CALL馬3個人圍我,互有死傷幾次
玩野走入貨船同佢地玩躲貓貓C4地獄
佢地死左一兩次都知入唔過,係到等
仲通緝自己友1000蚊等我出去殺…(依個係我估既
想遊水上船又試過,唔知係咪真係有樓梯上LA…但係係水根本仲易死過係陸地

雖然最後誤判位置終於比佢地殺到///////
玩左好多錢同跌左好多錢//////////

其實有諗過扔5000蚊用直昇機支援玩大d
有無人用過,架野係咪得個樣www

舊 10-09-13, 06:48 AM   #977
涅吉.水母
Insane Gamer
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
殺人用傭兵好好多

------

銀行已清$0
大逃殺中wwww

此篇文章於 10-09-13 06:55 AM 被 涅吉.水母 編輯。
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 06:56 AM   #978
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
睇到人地係正直玩家
但點睇自己

舊 10-09-13, 07:23 AM   #979
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
睇到人地係正直玩家
但點睇自己
資訊睇自己

原來要炸隊友車先做到惡意
舊 10-09-13, 08:51 AM   #980
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
D 死鬼佬真係好賤格, 一做完任務出嚟就無啦啦比人殺咗, 之後, 重新咗2次都比同一個人殺, 已經忍唔住好鬼嬲, 追殺佢, 個pk 死鬼佬教咗被動, 仲叫埋佢d fd入嚟入凡殺人, 佢個id 叫 a 唔知咩racer , 如果你地見到佢, 唔駛講咁多攲殺咗呢條友, 佢仲有個fd 叫咩 69

無啦啦攪到我唔見咗萬幾蚊, 死鬼佬

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 09:37 AM   #981
Anson225
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
D 死鬼佬真係好賤格, 一做完任務出嚟就無啦啦比人殺咗, 之後, 重新咗2次都比同一個人殺, 已經忍唔住好鬼嬲, 追殺佢, 個pk 死鬼佬教咗被動, 仲叫埋佢d fd入嚟入凡殺人, 佢個id 叫 a 唔知咩racer , 如果你地見到佢, 唔駛講咁多攲殺咗呢條友, 佢仲有個fd 叫咩 69

put a bounty on him!!

舊 10-09-13, 09:51 AM   #982
0826使者
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
引用:

吹雞打佢!
一支穿雲箭,千軍萬馬來相見
真係好黑人憎啲人,好鬼無聊
要打就開死鬥啦!

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 10:43 AM   #983
Mr.COLOR
Junior Member

註冊日期: Jan 2012
街場沒有武器只會被欺負
當升上20LV用C4,
加上準備一部快車,
到時是敵人逃跑的時間了

順帶一提, 炸掉別人的車輛要賠保險,
而保險只需新車價錢的1%,
絕大部分車輛都是1000元內

此篇文章於 10-09-13 10:51 AM 被 Mr.COLOR 編輯。
Mr.COLOR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 11:13 AM   #984
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
玩free room d人好多都痴線,一見有白點第一時間拎住支槍先

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 11:57 AM   #985
無神論者
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2010
online果時, 係唔係上唔到人地架車??
次次都係上左自己架車之後, 第二個玩家想上車, 但係車門LOCK住左上唔到
無神論者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 12:16 PM   #986
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: 無神論者 查看文章
online果時, 係唔係上唔到人地架車??
次次都係上左自己架車之後, 第二個玩家想上車, 但係車門LOCK住左上唔到
有得set自己架車比咩人上,㩒實back 制簡

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 12:56 PM   #987
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
暴力輸送任 $9000 改到得返$3000
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 01:06 PM   #988
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
昨晚大致都ok,都是偶然load慢、入不到任務、電話接了任務關不了和被人踢了出局,看來應該正式穩定起來了

結果大部份都是找不到人合作,只有一場搶飛機有很多人加入,不過說真沒人幫手我一個人一定不行呢(回報有一萬,不錯的任務)

暴力輸送這任務報酬大降為3000元……算,反正我也不是刷這任務來賺錢

我知應不可能,不過真的不可以弄個只有我們自己人參予的戰局嗎?先不說不會給人渣隨街殺掉,起碼要一起合作相信容易得多吧?

引用:

我昨晚試過叫一次出來,以為是給直昇機你坐原來是支援,但覺得對我要執行的任務沒什麼用又貴,不save下退出再玩過了

此篇文章於 10-09-13 01:09 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 01:09 PM   #989
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
昨晚大致都ok,都是偶然load慢、入不到任務、電話接了任務關不了和被人踢了出局,看來應該正式穩定起來了

結果大部份都是找不到人合作,只有一場搶飛機有很多人加入,不過說真沒人幫手我一個人一定不行呢(回報有一萬,不錯的任務)

暴力輸送這任務報酬大降為3000元……

我知應不可能,不過真的不可以弄個只有我們自己人參予的戰局嗎?先不說不會給人渣隨街殺掉,起碼要一起合作相信容易得多吧?

而家新寵刷錢任應該係45Lv搶毒任
炸水泥車4部(2部唔識郁, 2部識郁要追)
4條友分工合作 2分鐘$18000, 3100-3400exp

不過據聞更高Lv會有刷15-30秒$25000 任...或者$5000 5000exp任
這些機會睇嚟都有排未屬於我
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 01:16 PM   #990
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
玩Closed Crew Session / Closed Friends Session / Invite Only 咪得

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 02:09 PM   #991
0826使者
[死硬派]

引用:
作者: whassupbun 查看文章
玩Closed Crew Session / Closed Friends Session / Invite Only 咪得
不過私房有個弊處
一完任出城會出曬房
好煩
反而公房就吾會甘

多多指教

舊 10-09-13, 02:30 PM   #992
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
暴力輸送任 $9000 改到得返$3000
佢改少D錢唔係問題,但大前題下佢修正好"食人"既問題未
若果未搞好呢個問題反而去淨係搞D令到玩家少個途徑去搵錢真係覺得R星好趕客
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 02:55 PM   #993
0826使者
[死硬派]

1.03更新左啲咩呢又

多多指教

舊 10-09-13, 03:28 PM   #994
涅吉.水母
地下&アイドル住人

要殺人得4個原因
1.銀行無錢鍾意點殺都得,返正唔會跌錢
2.高lv為求變惡意玩家出任務
3.為開槍械顏色
4.為殺而殺

如果你唔係0身家你就輸了

此篇文章於 10-09-13 03:33 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-09-13, 03:29 PM   #995
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: 0826使者 查看文章
1.03更新左啲咩呢又
好似話改返bug

唔可以用R2重玩

舊 10-09-13, 03:40 PM   #996
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
引用:

根本呢隻GAME就SET得超垃圾
前面先有人講被動模式係冇用
好喇, 我有次比人殺左好嬲
見到有個單挑死鬥咪揀囉
點知原來只係地圖變成剩係顯示佢
其他玩家一樣可以殺到我
我仲要響地圖睇唔到佢地個點
呢D咩垃圾單挑
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 03:53 PM   #997
涅吉.水母
地下&アイドル住人

開被動請企入商店
除左高等玩家識玩爆炸武器外
無人殺到你

為開槍顏色殺人中wwww

此篇文章於 10-09-13 04:09 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-09-13, 04:14 PM   #998
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
A new GTAV title update to address issues in GTA Online is now available for PlayStation 3 and Xbox 360. This title update addresses a number of issues that GTA Online players have been experiencing in the initial days of launch this week, including:

Fix to address the issue where players were stuck launching a session before the Mall or Nothing race in the online tutorial.
Fix to address an issue where bank & cash were deleted incorrectly in some cases.
Fix to address incorrect amounts of cash being dropped when the player dies in Missions and Last Team Standing.
Fixes an issue where the Character Switch Wheel would disappear after a failed load.
Fixes an issue where attempting to enter GTA Online via the Character Switch Wheel caused a black screen.
Fixes an issue where temporary characters were overwriting main characters.
Fixes an issue where players were losing apartments and the money they spent on them.
Fixes an issue that caused Story Mode missions to be missed in some instances.
Removes the autosave that occurred when transitioning into GTA Online from within GTAV Story Mode to prevent the chance of Story Mode saves becoming corrupted.
Several tweaks to GTA Online including improving overall stability.

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 04:25 PM   #999
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
請問 online 應該點升力量? 狂玩比腕力?

舊 10-09-13, 05:55 PM   #1000
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
我想問下offline mode入面,係鎗鋪的突擊衝鋒槍係咪有bug?
之前買過的顏色,換第二隻色後再揀返舊色都要再俾錢,
但其他鎗就俾咗錢後可以重覆揀色。
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 01:10 AM

手機版 | APP版