Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-01-16, 05:27 PM   #151
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-16, 12:37 AM   #152
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
好似一刀就穿心
會唔會咁都唔死得?
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-16, 08:38 PM   #153
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
好似睇少左集咁
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 02:27 AM   #154
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
Netflix香港上左架了
https://www.netflix.com/title/80103318

舊 07-07-16, 03:18 PM   #155
事丫娃些
京アニに祈りを

山下しゅんや@ShunyaYamashita
クロムクロの由希奈描きました。由希奈は毎週こんな顔してる気がする。
舊 07-07-16, 09:53 PM   #156
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
クロムクロOP2
引用:
クロムクロED2
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-16, 01:14 AM   #157
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
公主二刀流好打得。

突然殺出嚟嗰個神秘骷顱面具人究竟係邊個?同由希奈老竇又有乜關係?

另外,男老師究竟係咪以前當過自衛隊之類,居然可以冷靜地幫劍之助做急救。

不斷拍片直播嗰條友仔已經唔可以簡單地用「自私」嚟形容佢,佢果種完全罔顧自己同別人人身安全嘅行為已經係去到「精神變態」級數。會唔會係以前佢有至親親友死咗,於是就不斷玩命曲線尋死。

好彩嗰位好心撲過去救佢嘅士兵冇死去,如果唔係真係累人累物,唔死都冇用。

見到同伴被斬傷,蘇菲今集出奇地好激動,冇咗平時果份冷靜。

知道公主仍在生後,眼見劍之助不斷有勇無謀地狗衝過去,完全可以理解由希奈果種複雜嘅焦急心情。

此篇文章於 07-08-16 01:29 AM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-16, 02:43 AM   #158
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
TVアニメ『クロムクロ』第2クールEDテーマ
和島あみ 2nd single 「永遠ループ」MV short ver.
引用:

http://kuromukuro.com/music.html
「永遠ループ」和島あみ
期間生産限定アニメジャケット盤
引用:

『クロムクロOST』のCDジャケットのイラスト
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-16, 10:16 AM   #159
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
公主二刀流好打得。

突然殺出嚟嗰個神秘骷顱面具人究竟係邊個?同由希奈老竇又有乜關係?
他都講公主身體跟不上動作,明顯她的二刀流係洗腦時得回來的

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-16, 06:47 PM   #160
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
結果還是要老爸來救場(PS:原來上集有一幕老爸己一早來到學校了)

主任應是做過軍醫的吧?

看來劍之介真的也不是人類了

最後的合作很不錯,果然這作最好的地方就是沒主角威能

結果修羅場還是要開始了嗎……

只會實況卻不懂人命的義意害人的傢伙,何時才知「死」字是怎寫的呢

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 07-08-16 06:58 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-16, 08:56 PM   #161
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
結果還是要老爸來救場(PS:原來上集有一幕老爸己一早來到學校了)
有佢老豆咩? 唔係得公主光明正大地入場嗎?
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-16, 09:11 PM   #162
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
果條粉皮幾時先肯死!歷史最討厭角色
鬼應該唔係老豆,劍450年前見過佢
今集追加合體技、蘇菲指揮LV、劍既再生(?)
果下以為公主被插駕駛倉
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-16, 09:25 PM   #163
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
個條蛋散我都係個句,同我氣化左佢啦
不停重播被刺一刻笑左,司令真心表現?
由希奈個表情堅似男朋友去幫EX手個種咁……

舊 07-08-16, 09:49 PM   #164
HM

註冊日期: May 2007
花生友似係人格異常...
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-16, 09:57 PM   #165
事丫娃些
京アニに祈りを

100個由希奈

http://kuromukuro.com/special_07.html
舊 07-08-16, 10:56 PM   #166
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
看來劍之介真的也不是人類了
應該唔關事。有幕回憶公主將佢嘅血(DNA)同黑駭入面嘅納米機器融合(以確認駕駛權)。其他騎師,無論係咪被洗腦,應該都有呢啲包括治癒功能納米機器植入體內。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-16, 11:07 PM   #167
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
花生友攝影師完全有做記者的專業精神!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-16, 08:44 PM   #168
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 07-10-16, 08:58 PM   #169
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
skip左2集,一口氣睇1314
13一開始時以為睇少左一集,一開場即開打

對方唔係玩一大場龍鳳話打就打咩
突然開打及「修羅場」......

豬隊友www
公主機心口中一槍都冇事...好厚甲

明明頭12集節奏好龜速
突然反派公主登場真係一直線tension up

此篇文章於 07-10-16 09:04 PM 被 利家 編輯。
利家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-16, 11:42 PM   #170
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
條花生友幾時死
累人累物咪呢D
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 01:59 PM   #171
事丫娃些
京アニに祈りを

古い版権絵

舊 07-11-16, 02:08 PM   #172
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
個花生友與其話冷血,不如話唔似人
希望係有伏線

幾鐘意14集既戰鬥表現
d機械人3d動作硬硬膠膠咁但係反而有機械味道
感受到機械上既限制
無咩華麗黑科技,單純刀刃相接
連携攻擊簡單直接,實而不華,唔錯
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 05:47 PM   #173
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
鬼大叔幾型

其實咩原因地球果兩部機打得入敵人?
一樣有重力控制裝備?
如果係,個裝置量產不能?
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-16, 03:24 PM   #174
事丫娃些
京アニに祈りを

SDアクリルキーホルダー 全5種 
(剣之介/由希奈/ソフィー/美夏/小春)

http://kuromukuro.com/goods_007.html
舊 07-15-16, 10:27 AM   #175
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
個人大氣圈突入?!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
佐藤順一「M3-ソノ黑キ鋼-」第二十四話 (終)「原罪、カコミライ」 supermanlady 日本動漫畫討論版 7 04-22-14 02:53 AM
咩問題?it works? 豆腐多 GAF告示版 2 09-14-10 08:14 PM
Share my works pls have a look! Dingo Cosplay同人MIX討論區 0 10-07-07 06:55 PM
[PS2]Choro Q Works neo2046 電視遊戲討論版 13 04-12-05 12:46 PM
microsofe works msz006 手機資訊/電腦軟硬討論 2 08-21-03 04:45 PM

現在的時間是 05:25 AM

手機版 | APP版