Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-17-16, 09:45 PM   #126
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
古代人居然可以咁快就識用GPS,但就仍然對民間傳說信以為真。

班外星人雖然科技先進,但好似唔係好知槍械同子彈呢個概念。

劍之助再度攻略成功,睇嚟赤木同金毛一齊會快樂啲。

此篇文章於 06-17-16 09:51 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 09:53 PM   #127
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: Rv250 查看文章
俾槍指嗰兩位好似鎮定咗啲

劍之介又告白一次了

GPS
主角d適應能力比想像中強
已經識玩手機
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 10:17 PM   #128
rayshun
Junior Member
閒人

引用:
作者: ryvius123 查看文章
唔好比我貼中外星人其實係寄生生物, 當年公主寄生不完全所以保有自我, 連帶男主都係, 可能女主老爸都係咁
宇宙騎士利刃
rayshun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 10:19 PM   #129
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
我方智商嚴重低落

確實似要人類做軀體
樞石做能量?
所以先會X File

適應科技快過適應生活環境
其實幾正常
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 10:49 PM   #130
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
GPS果下笑咗

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-16, 02:07 PM   #131
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
由希奈的性格真係集集都睇到眼火爆,又廢、又無用!集集都想佢快尐死換小春做女主角!
今集見同事們有危險,完全都唔提水!人哋都話咗唔會殺你,仲係要驚成咁嘅死款...
反而兩件花生友都冇佢咁黑我憎!尤其是赤木在這幾集,我對他的好感度大增!

咖哩、餃子飯團
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-16, 06:30 PM   #132
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
第二クールのキービジュアル

引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-16, 02:38 PM   #133
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
樓上做乜CUT咗三個閒人

事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-16, 02:55 PM   #134
Game Master

引用:
作者: 事丫娃些 查看文章
樓上做乜CUT咗三個閒人

咁一嚟佢哋真係閒人嚟架嘛,二嚟佢哋企嘅位置(啲主角企晒喺右手邊)根本就係博比人cut走。

舊 06-19-16, 05:22 PM   #135
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
張宣傳海報滿滿的惡意

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-16, 05:08 PM   #136
Game Master

呢個係咩太極氣功按摩嚟架?咁工口嘅?

由希奈短短一個月體能未免進步得好快。

不過更加令人驚訝嘅係劍之助呢個古代人咁快就學好英語,成績超過由希奈。

赤木你都係算X掃把啦。見佢第一日操練即刻整親腳裸被逼退出後笑咗。XD

人哋被逼去軍訓操練,美夏就去夏Comiket玩Cosplay。

劍之助見到啲Cosplay口講「破廉恥」,但身體仍然好誠實地影相留念。

此篇文章於 06-24-16 05:11 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
舊 06-24-16, 06:02 PM   #137
事丫娃些
京アニに祈りを

7月からの第2クールの放送に先駆け、公式サイトで新しいキービジュアルを公開、サイトをリニューアルしました!

http://kuromukuro.com/

観光ポスター第1弾 黒部ダム

富山絵風クリアファイル
舊 06-24-16, 06:47 PM   #138
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
身為古代人的劍之介學習能力強這麼多,由希奈妳真是要好好加油啊

劍之介果然是健全的男人看到大家真正的信任他是延開心的(希望之後不要出問題就好了)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-16, 07:54 PM   #139
HM

已經學識點用google
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-16, 08:37 PM   #140
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
廢材女主養成日記

舊 06-25-16, 03:40 AM   #141
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
劍之介真係古代人黎咩
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-16, 09:29 AM   #142
leungky1

睇嚟幾位配角都唔會有咩表現……

劍之介根本已經脫離古代人身份
舊 06-25-16, 02:46 PM   #143
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: leungky1 查看文章
睇嚟幾位配角都唔會有咩表現……
就嚟完第一季金毛個角色都唔多重要有啲意外,明明好多宣傳係放劍之介、由希奈同佢三個
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-16, 05:02 PM   #144
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: Rv250 查看文章
就嚟完第一季金毛個角色都唔多重要有啲意外,明明好多宣傳係放劍之介、由希奈同佢三個
連兩個花生友尐戲份都比金毛多
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 07:07 PM   #145
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 07-01-16, 01:03 AM   #146
Game Master

兩夫婦繼續放閃光,如果唔係去到最尾段...

之前都有人估紅色女騎士其實係咪就係公主,估中咗。

佢嘅騎士名「ムエット」係上集ED角色名單中冇出現到,但其他四位騎士名就有都已經係一個重大提示。

今集正式公佈CV確實係豐崎

佢第一次被捉走時可能洗腦唔完整,比佢逃走兼偷走部黑駭。之後再被捉返正式洗晒腦,可以由佢瞳孔中間散發一陣不自然嘅紅色光度見到。

PS美夏繼續cosplay幫PA作品賣廣告。

PPS赤城,都係果句:你算X掃把啦

此篇文章於 07-01-16 01:21 AM 被 Kinny Riddle 編輯。
舊 07-01-16, 01:03 AM   #147
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
真係寄生生命體?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 11:21 AM   #148
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
今集文化祭不錯,兩夫妻又不斷放閃

偏偏就是這時真的來一個修羅場(?)了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 12:36 PM   #149
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
好明顯係鮮血之始末
後面班龍友……

舊 07-01-16, 01:17 PM   #150
leungky1

下集拆學校?

外星人應該會按寄生體個身體記憶發展
先搞到成件事似武士咁

希望下一季唔會變左集集緬懷公主吧

個赤城都係疊埋心水入整備班吧

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
佐藤順一「M3-ソノ黑キ鋼-」第二十四話 (終)「原罪、カコミライ」 supermanlady 日本動漫畫討論版 7 04-22-14 02:53 AM
咩問題?it works? 豆腐多 GAF告示版 2 09-14-10 08:14 PM
Share my works pls have a look! Dingo Cosplay同人MIX討論區 0 10-07-07 06:55 PM
[PS2]Choro Q Works neo2046 電視遊戲討論版 13 04-12-05 12:46 PM
microsofe works msz006 手機資訊/電腦軟硬討論 2 08-21-03 04:45 PM

現在的時間是 11:15 PM

手機版 | APP版