Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-18-16, 10:09 PM   #76
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
原來兩個新人都係有病的

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-16, 04:17 PM   #77
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
一直以為脱甲後會係全裸
見到由加利有内衣
有D失望

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-16, 06:38 PM   #78
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
裝著嗰時都有,點會解除時冇左
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-16, 03:25 AM   #79
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: ikari28 查看文章
一直以為脱甲後會係全裸
見到由加利有内衣
有D失望
藍染mode:你從什麼時候開始產生了脫甲會全裸的錯覺?

不嬲都係有著內衣啦。既然戴上盔甲嘅時候都係著住內衣,有乜理由脫甲後內衣會唔見?

前一集嗰位被人呃著自爆盔甲嘅JK,盔甲解除後得返內衣。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-16, 03:30 AM   #80
Game Master

小澤被逼回憶黑歷史後,笑到傻咗。XD

話時話,另外嗰個無口電腦妹(AKA賭場蒙面女-血腥瑪麗)亦唔見咗人。佢同小澤一樣被調走左?希望可以快啲見返佢?

黑騎雖然無被完全洗腦變成嗰位前警部阿叔,但佢潛意識入面依然有部份嗰個阿叔匿埋。相信呢條伏線會被充分利用。

此篇文章於 07-21-16 03:35 AM 被 Kinny Riddle 編輯。
舊 07-25-16, 02:43 AM   #81
Game Master

2期#3

可能因為升咗職沖昏頭腦,小澤嘅狂妄自大有惡化跡象。

以前小澤懶醒咁喺句子加插英文覺得佢煩,而家聽返反而覺得親切。希望可以見多啲小澤出場。

小澤一返黎東京,就即刻由破壞王升格成為破壞神。XDD

究竟呢段期間大阪市啲公共財物係點樣冇被波及架?

下集花江魔王重出江湖。

此篇文章於 07-25-16 02:52 AM 被 Kinny Riddle 編輯。
舊 07-26-16, 07:19 PM   #82
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
小澤好在係警察,如果佢同花江合作的話……
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-16, 08:05 PM   #83
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
各種意義上的懷掉了

舊 07-29-16, 05:23 PM   #84
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

9/21発売ディレクターズカット版Blu-ray Vol.1のジャケット写真を射出!イケメン!黒騎のイラストはボックス、セクシーなあさみ&エミリアのイラストはデジパックのジャケットです!なんと美しい…
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 02:00 AM   #85
Game Master

2期#7-今集神回

啲水着殺必死啱啱到位,仲可以安排到咁搞笑嘅劇情。

諗出用偷拍+3D打印做等身大figure(仲可以安排加裝獸耳,精靈或偽娘改造)嗰條友某程度上可以話係天才嚟嘅。

小澤比想像中仲要大

見到自己身材完全被人咁樣粗暴公諸於世後,就變成完全罔顧法紀嘅知法犯法之徒。(捉犯人時可以連部下安危都可以唔理,直接當人哋係人肉炮彈咁掟過去,可惜唔中 XD)

小圓總算有得返嚟客串,原來同櫻井一樣去咗私人企業。今集仲要立下奇功將痴漢集團一網打盡,可喜可賀。希望之後可以多啲見返佢同小澤等舊同事。

綠川知事越來越似今季黑幕。

話時話,個ED跳舞好肉麻(當然指男嗰個

舊 08-23-16, 10:12 PM   #86
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
2期#7-今集神回

啲水着殺必死啱啱到位,仲可以安排到咁搞笑嘅劇情。

諗出用偷拍+3D打印做等身大figure(仲可以安排加裝獸耳,精靈或偽娘改造)嗰條友某程度上可以話係天才嚟嘅。

小澤比想像中仲要大

見到自己身材完全被人咁樣粗暴公諸於世後,就變成完全罔顧法紀嘅知法犯法之徒。(捉犯人時可以連部下安危都可以唔理,直接當人哋係人肉炮彈咁掟過去,可惜唔中 XD)

小圓總算有得返嚟客串,原來同櫻井一樣去咗私人企業。今集仲要立下奇功將痴漢集團一網打盡,可喜可賀。希望之後可以多啲見返佢同小澤等舊同事。

綠川知事越來越似今季黑幕。

話時話,個ED跳舞好肉麻(當然指男嗰個
ED超正XD
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 11:50 PM   #87
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
精英完全壞掉
小澤根本揸正牌犯罪
呢個角色真係好好玩
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 11:10 AM   #88
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
黑驚呀
反對暴力!!
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 06:01 PM   #89
野良猫
肥倫

破壞神今集好正
舊 08-24-16, 08:26 PM   #90
尼路
The One

個ED……

舊 08-25-16, 07:30 AM   #91
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
谷口完全拿捏到單元番要點搞神回 仲暗暗比人知道佢兜緊條路番去鋪主線黑幕,呢招好高

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-16, 05:58 PM   #92
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 09-27-16, 06:36 PM   #93
事丫娃些
京アニに祈りを

○アクティヴレイド -機動強襲室第八係- 2nd 【全3巻】
巻数 初動 発売日
01巻 1,283 16.09.21
02巻 *,*** 16.11.23
03巻 *,*** 16.12.21
※BD版のみの数字、DVD版はランク外
舊 09-27-16, 08:17 PM   #94
尼路
The One

太正常……比起一期二期好多時好似捉到鹿唔識脫角結果唔知做乜……

舊 09-27-16, 09:40 PM   #95
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: 尼路 查看文章
太正常……比起一期二期好多時好似捉到鹿唔識脫角結果唔知做乜……
我仲等佢比人強加人格果個伏筆.........
舊 09-27-16, 09:46 PM   #96
Game Master

臨尾有啲趕收工嘅感覺,雖然都叫做收到伏線,但硬係差啲嘢咁。第一季起碼叫做起承轉合演出得好好。

希望BD出返一集後日談,因為睇佢銷量,唔覺佢會有機會再出續篇囉。

此篇文章於 09-27-16 11:04 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
舊 09-27-16, 09:46 PM   #97
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
我只在意最後信長會和誰一起

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-16, 09:56 PM   #98
野良猫
肥倫

快到呢……
連黑崎部最終機都未睇得清個樣就完咗
舊 09-27-16, 10:08 PM   #99
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: 野良猫 查看文章
快到呢……
連黑崎部最終機都未睇得清個樣就完咗
嗱, 仲有APE未抓,
仲可以出落去(出得到的話
舊 09-27-16, 11:04 PM   #100
Game Master

扒手妹A子究竟係何方神聖?

每集周圍都可以見到佢嘅蹤影都已經覺得佢唔係等閒之輩(無誤

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] 戦國無雙 Chronicle 2nd | 已售 steve 手提遊戲機討論版 70 03-29-13 10:36 PM
HEMMINGWAYS DAIQUIRI (2nd edition) K.LIFE 照相館 0 12-05-07 02:20 PM
這是??KANON~the 2nd story~ msz006 日本動漫畫討論版 15 09-17-04 10:34 AM

現在的時間是 02:10 PM

手機版 | APP版