Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-25-16, 01:02 PM   #51
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: Eking 查看文章
要有acc,邊有二手.....
家用機碟版都綁?
不過我係下載版唔知啦

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-16, 01:04 PM   #52
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
家用機碟版都綁?
不過我係下載版唔知啦
唔綁既話好易比人炸server

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-16, 01:08 PM   #53
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 細路翔 查看文章
唔綁既話好易比人炸server
但綁完再sell隻碟人地會玩唔到?跟keycode?

我依D廢人邊會有人炸我. 無綁

相薄
舊 05-25-16, 02:10 PM   #54
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
應該跟PSN AC...
PS4 D 碟隻隻都係咁印...又唔駛CD KEY果D...

此篇文章於 05-25-16 02:14 PM 被 hell & heaven 編輯。
hell & heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-16, 02:31 PM   #55
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
商城抽野,見佢地出pose,line,intro, skin
見angry joe 抽到rare skin,真係幾靚....可惜個角色佢唔用XD

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-16, 02:52 PM   #56
大覺屋師真
The One

引用:
作者: 信長 查看文章
商城抽野,見佢地出pose,line,intro, skin
見angry joe 抽到rare skin,真係幾靚....可惜個角色佢唔用XD
依隻咁做其實幾好, 有錢課就課,自我感覺良好, 但吾會影響戰力
巴哈果d人一開波就抽幾十箱, 佩服

相薄
舊 05-25-16, 03:40 PM   #57
Eking

註冊日期: Feb 2006
入面有野可以買,正常都跟acc

舊 05-25-16, 07:13 PM   #58
Game Master
F=MA

Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
依隻咁做其實幾好, 有錢課就課,自我感覺良好, 但吾會影響戰力
巴哈果d人一開波就抽幾十箱, 佩服
一次過50個除開都係$7個抵玩

舊 05-25-16, 07:44 PM   #59
細路翔
The One

真係成日見到一隊有3隻sniper係自己隊

但通常都係廢既

有點唔佔又無輸出果隻

英國說大家抱團死
舊 05-26-16, 01:51 AM   #60
大覺屋師真
The One

引用:
真係成日見到一隊有3隻sniper係自己隊

但通常都係廢既

有點唔佔又無輸出果隻
好多時兩個sniper都通常一隻雷架喇.你見3隻就真係應該陪埋佢地癲嘛

試過玩守點, 開場見3死神,見佢咁好玩,坦都吾做做第4位神lor
果然A點被人秒. B點好快去左半. 之後見有隻死神轉番隻防守,我先做番隻坦,最後險勝.

有時明知輸team,又費事cut線被罰,我都係hea等佢快d完場走人算數

相薄

此篇文章於 05-26-16 02:01 AM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 05-26-16, 02:30 AM   #61
ZOMA
Crazy Gamer

我覺得其實好多人未知唔同mode要做乜架
以為一般槍game team deathmatch
有車又唔推,有點又唔佔
tutorial又好似的確冇教到ge

DeviantArt
PIXIV
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-16, 09:40 AM   #62
細路翔
The One

守場既許兩隻機兵一隻矮人根本easy mode

英國說大家抱團死
舊 05-26-16, 10:41 AM   #63
Eking

引用:
作者: ZOMA 查看文章
我覺得其實好多人未知唔同mode要做乜架
以為一般槍game team deathmatch
有車又唔推,有點又唔佔
tutorial又好似的確冇教到ge
好似有教要估點, 冇教推車 XD

舊 05-26-16, 10:47 AM   #64
carloslee
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
買左既師兄可唔可以比D COMMENTS???
揾人快唔快???會唔會LAG機???
carloslee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-16, 11:43 AM   #65
大覺屋師真
The One

引用:
作者: carloslee 查看文章
買左既師兄可唔可以比D COMMENTS???
揾人快唔快???會唔會LAG機???
搵人ok快(我係X1, PS4同PC應該仲快)
server暫時未試過lag

相薄
舊 05-26-16, 01:29 PM   #66
Amuro0093
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDgio0079
XBox Live GamertagSilentEagleF15N
引用:
搵人ok快(我係X1, PS4同PC應該仲快)
server暫時未試過lag
LAG唔LAG要睇HOST
Amuro0093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-16, 02:13 PM   #67
Game Master
F=MA

引用:
作者: Amuro0093 查看文章
咁咪同PC版唔同

舊 05-26-16, 03:13 PM   #68
carloslee
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: hell & heaven 查看文章
咁咪同PC版唔同
咁係咪唔同平台冇得一齊玩???
carloslee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-16, 04:50 PM   #69
Eking

引用:
作者: Amuro0093 查看文章
冇HOST呢樣野吧...全部係SERVER 派房

舊 05-26-16, 04:51 PM   #70
Eking

引用:
作者: carloslee 查看文章
咁係咪唔同平台冇得一齊玩???
正常分開, 因為PS4 同X1 要經佢地自家SERVER 連去主SERVER, 呢個係一世改唔到問題

舊 05-26-16, 06:04 PM   #71
細路翔
The One

隻game又唔係高需求又剩係6v6可以lag得去邊

英國說大家抱團死
舊 05-26-16, 06:13 PM   #72
Amuro0093
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDgio0079
XBox Live GamertagSilentEagleF15N
引用:
隻game又唔係高需求又剩係6v6可以lag得去邊
我試過一場好LAG.
同埋有時完左場自動彈左去SEARCH GAME而唔係LOAD下個MAP;有時JOIN左又話RE-INSTANCING彈番出去. DEDICATED SERVER都會咁?
Amuro0093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-16, 09:59 AM   #73
Eking

跳出search game 有可能人數太少

舊 05-27-16, 11:49 AM   #74
細路翔
The One

我剩係想問點解無story mode

好似l4d咁都好呀,依家我真係唔知佢d角色背景設定有咩用

英國說大家抱團死
舊 05-27-16, 03:56 PM   #75
大覺屋師真
The One

引用:
作者: Eking 查看文章
跳出search game 有可能人數太少
無錯. 好多時都係. 太多人走左就會等你出去再組過

引用:
我剩係想問點解無story mode

好似l4d咁都好呀,依家我真係唔知佢d角色背景設定有咩用
都係果句, 暴雪以電兢為本乜都唔理
背景設定/角色設定唔會無用, 可以增加投入度。你睇佢咁落本整果幾條片,然後又有人根據D片出下解說咁,都係一種宣傳策略

相薄

此篇文章於 05-27-16 06:13 PM 被 大覺屋師真 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] [PS4, XboxOne, PC] Space Hulk: Deathwing ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 1 11-18-16 09:24 PM
[多機種] [PS4, Xboxone, PC] Just Cause 3 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 38 12-12-15 02:17 PM
[多機種] [PS4, XboxOne, PC] Never Alone | 庫克灣部落委員會 | 已出 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 8 11-25-14 10:12 AM
Overwatch - Blizzard 隊制 6對6 FPS (2015 Beta) | 似TF2 ( ゚ω゚)? PC電腦遊戲討論版 1 11-16-14 02:33 PM
[多機種] [PS4, XboxOne, PC] Hellraid overhauled ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 1 06-16-14 10:58 PM

現在的時間是 02:06 AM

手機版 | APP版