Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
照相館>我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[有米發問及豪華吹水區] Vol.8
antony chan 08:50 PM 03-26-11
抗議!!拍片拍片!!
月暦可扣起米王果份
嘿哈兒 09:39 PM 03-26-11
作者: KKH:
我都話要拍片架啦~ XDDD
強烈要求開多堂啦...

講正經: 哩次活動辨來為左咩野? 米神新兼職?, 興趣?
凍檸茶 12:22 AM 03-28-11
Canon 3 支 L 鏡將延期推出

apache 06:44 PM 03-28-11
作者: 嘿哈兒:
強烈要求開多堂啦...

講正經: 哩次活動辨來為左咩野? 米神新兼職?, 興趣?
我又要學野
KTN 11:38 PM 03-28-11

ZERO NEKO 01:18 AM 03-29-11
作者: apache:
我又要學野
X2
Seppie 12:09 AM 04-04-11
第一次o係度出post
其實因為玩dc 仔影snapshots 都有時影唔到自己想要既野了
所以~ 想買靚d, 了解一下單反最近有咩入門機好介紹
budget 6k 左右
我想輕巧易用, 最好唔要黑色!

我暫只知有pentax k-r 同canon eos 1100
仲有冇其他choice?

另想問:
想 zoom 同macro 近鏡 方面影得好d, 係唔係要由支鏡頭來決定, 唔係機本身既性能決定呢?

many thx
查無此人 09:22 PM 04-04-11
作者: Seppie:
第一次o係度出post
其實因為玩dc 仔影snapshots 都有時影唔到自己想要既野了
所以~ 想買靚d, 了解一下單反最近有咩入門機好介紹
budget 6k 左右
我想輕巧易用, 最好唔要黑色!

我暫只知有pentax k-r 同canon eos 1100
仲有冇其他choice?
以近期新出既DSLR o黎講,你想玩多色應該只有選擇笨仔

或是有冇考慮過D evil機(如M4/3或NEX)?
作者: :
另想問:
想 zoom 同macro 近鏡 方面影得好d, 係唔係要由支鏡頭來決定, 唔係機本身既性能決定呢?

many thx
大至正確
Seppie 10:19 PM 04-04-11
今晚玩左kr 真機, 真係頂佢唔順XDDD
即決左gold
成為新手la 各位多多指教

作者: 查無此人:
以近期新出既DSLR o黎講,你想玩多色應該只有選擇笨仔

或是有冇考慮過D evil機(如M4/3或NEX)?

大至正確

teamkiller 01:30 AM 04-05-11
即決左gold

真係有錢...行過睇o岩就即決
Seppie 01:37 AM 04-05-11
作者: teamkiller:

真係有錢...行過睇o岩就即決
打鐵要趁熱!! \/
凍檸茶 01:46 AM 04-05-11
財爺o個六千
Seppie 01:47 AM 04-05-11
作者: 凍檸茶:
財爺o個六千
yesyesyesyes!!
就算冇果6k, 我tax refund 都有啦
Hayami 09:35 AM 04-05-11
即決左gold
你要買埋這個

Uploaded with ImageShack.us
NexTony 12:59 PM 04-05-11
D5100 /\

http://nikon.com/news/2011/0405_d5100_01.htm
Seppie 03:56 PM 04-05-11
作者: Hayami:
你要買埋這個

Uploaded with ImageShack.us
你指個扭蛋嗎?? 哈哈我扭到金色ar 之前
其實正正因為扭蛋靚, 再了解真身既功能, 先買真既回家XDDDD
antony chan 05:09 PM 04-05-11
你指個扭蛋嗎?? 哈哈我扭到金色ar 之前
其實正正因為扭蛋靚, 再了解真身既功能, 先買真既回家XDDDD
扭蛋一直都唔見有得扭...見親都俾人扭晒
Seppie 11:09 PM 04-05-11
今晚終於踏出第一步!!

作者: antony chan:
扭蛋一直都唔見有得扭...見親都俾人扭晒
銀色要唔要? 係就pm me!
凍檸茶 11:17 PM 04-05-11
扭旦真係害人

Paptimus 11:57 PM 04-05-11
說好了的D800呢
Seppie 12:11 AM 04-06-11
扭旦真係害人
~.~ 我有排玩啦, e家真係唔係買扭蛋擺咁簡單ar//////

呢d先係我心目中既輕巧呀!

kita 10:21 AM 04-06-11
今晚終於踏出第一步!!

銀色要唔要? 係就pm me!
恭喜! 洗唔洗配埋支金鏡....?

kita 10:30 AM 04-06-11
個扭mon終於不是向下反了... XD
凍檸茶 11:12 AM 04-06-11
作者: kita:
恭喜! 洗唔洗配埋支金鏡....?
一定要啦
Seppie 10:26 PM 04-06-11
一定要啦
呢支幾多銀? 夠唔夠用先
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面