Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-26-08, 10:22 PM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
港島咸球新總壇

有冇人行過?
原本皇室堡的咸球搬左去新商場"你老貓"旁邊o個幢....好似開6層定7層...早兩日行過不過只開左一層...都唔知幾時先完全開放....

仲有佢賺好多咩....可以香港九龍各一個總壇a

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-26-08 10:27 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-08, 09:20 AM   #2
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
行過~
有d廢~

d lego仲貴過sogo

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-08, 09:23 AM   #3
GAO
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
上過去,什麼也無. 比皇室堡時廢
GAO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-08, 09:30 AM   #4
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: GAO 查看文章
上過去,什麼也無. 比皇室堡時廢
佢個間格好怪~
一上到去左手邊有間房仔~
要搵多個人睇房仔~
入到去房仔
個職員就會入埋黎~
驚死你偷野咁

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-08, 10:05 AM   #5
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
我連咸球響皇室堡都個壇都唔知

唔好睇少佢D軍士12"
響外國好好賺的

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 01:41 PM

手機版 | APP版