Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54  ... 最後
飲食版>kfc 燒雞炸雞 討論區!^^
龍之子 08:53 AM 05-06-07
作者: 信長:
大陸m記,kfc 好似好多hk 無
hk的成日果幾款重複又重複...
D 野食又愈來愈縮
又成日加價 又咁多死小子去幫襯
果下先死
ahleung 12:26 PM 05-06-07
作者: 信長:
大陸m記,kfc 好似好多hk 無
hk的成日果幾款重複又重複...
D 野食又愈來愈縮
呢D全球式既大型連鎖快餐店, 只會將佢地D "創意" 放嚮D進攻緊既市場.

而香港, 係一個早就攻陷左既"據地". 作用係俾佢地賺取穩定收入去攻其他地方. 所以香港只會不斷加價, 同埋得到D食完會 "與別不同" 既醒晨通粉 , 陳奕迅講極我都唔明有乜特別既至尊漢堡.
HIM 08:47 PM 05-17-07
呢排勸大家唔好去海港城間KFC住, 間野唔知係換晒職員定係就摺, 立立亂咁, 一向去食都無事,
尋日夜晚8點幾去食, 炸雞竟然要等廿分鐘, 個個客都係要等, 又無湯, 又無葡撻, 晚餐有2款又係無,
D雞出左又唔回俾客, 要自己出去拎, 班員工一句"唔好意思"都無講, 個個懶懶閒咁, 最重要係個地下好鬼污漕.
天使之國 02:07 AM 05-18-07
海港城?係咪有個經理走左跟住d細又走左 換晒人呀
啤梨王子 02:36 AM 05-18-07
海運大廈?
二伍 09:24 AM 05-18-07
海港城有雞記o既咩?
GR614 11:50 AM 05-18-07
作者: 二伍:
海港城有雞記o既咩?
好似係玩具反斗城附近?
基路亞 12:52 PM 05-18-07
作者: 二伍:
海港城有雞記o既咩?
應該係海運地下反斗城隔離~
Seppie 05:35 PM 05-20-07
都係鐘意食之前的羅馬同香茅燒雞翼...
快d回來吧
天使之國 07:01 PM 05-20-07
作者: Seppie:
都係鐘意食之前的羅馬同香茅燒雞翼...
快d回來吧
邊有咁快番黎
雲尼撻出左咁耐都冇人知
天使之國 12:14 AM 06-10-07
KFC有新飯新咖啡
終於香港都有喇
好正呀
kin~kin 12:15 AM 06-10-07
而家新城市原本有kfc果個位裝修緊, 攪到冇乜機會食kfc...
HIM 03:27 PM 06-11-07
作者: kin~kin:
而家新城市原本有kfc果個位裝修緊, 攪到冇乜機會食kfc...
瀝源咪有kfc囉

今日去食改左月玻璃杯裝汽水, 好似大杯左
天使之國 07:18 PM 06-11-07
作者: HIM:
瀝源咪有kfc囉

轉左好耐
龍之子 07:48 PM 06-11-07
作者: HIM:
瀝源咪有kfc囉

事實上係個杯長o左同窄o左
錯覺來的
Busconcamp 10:19 PM 06-11-07
KFC d炸雞...
食3件已經滯住個胃似的...
你地係咪咁情況...
天使之國 10:20 PM 06-11-07
作者: Busconcamp:
KFC d炸雞...
你地係咪咁情況...
原味定係?
我以前後生個陣..一桶食一晚..當然唔係一次過食啦..食完 口痕再食..
龍之子 10:27 PM 06-11-07
KFC d炸雞...
你地係咪咁情況...
唔會
多數叫個餐+5件炸雞翼先會
作者: 天使之國:
原味定係?
我以前後生個陣..一桶食一晚..當然唔係一次過食啦..食完 口痕再食..
真係睇唔出
以前一個桶真係好多野...
天使之國 10:37 PM 06-11-07
作者: 龍之子:
唔會
多數叫個餐+5件炸雞翼先會

真係睇唔出
以前一個桶真係好多野...
話你知..我讀ive個陣..lunch食kfc..放學做健身..
一年大隻左好多
由細到大都好鐘意食kfc
我有次阿媽去買桶..收工最後一桶..個桶野有廿件雞
食左2日 收原價..
以前一桶 真係好多..9件雞..4個薯溶..好似仲有格格,仲有2個飯..唔係細飯喎仲要搵個碟裝住..肯定多過2個細飯加埋..好味好多........ 以前4條友食都夠..
而家唔得啦..少咁多野..
我而家買kfc 次次都買雞包餐+2件雞

佢外賣好熱^^ 而家懶既話會叫外賣食
nobu-k 03:18 PM 06-18-07
我覺得佢個專享晚餐唔錯喎,半隻燒雞同雞扒意粉果個餐都好食,但焗雞飯就麻麻
nobu-k 03:18 PM 06-18-07
KFC d炸雞...
你地係咪咁情況...
我會,所以兩件夠晒數,巴辣雞翼就可以食倒十隻八隻
天使之國 03:50 PM 06-18-07
作者: nobu-k:
我會,所以兩件夠晒數,巴辣雞翼就可以食倒十隻八隻
太乾唔好食WOR
Busconcamp 07:46 PM 06-18-07
作者: 天使之國:
原味定係?
原味...
因為偶唔多食辣
Busconcamp 07:46 PM 06-18-07
del.......................
龍之子 08:32 PM 06-18-07
而家出果d咖啡
唔係幾好味
另買+幾多錢?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54  ... 最後

返回主題版面