Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 04-07-06, 08:18 PM   #1
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
[狂野時速新一集]The Fast and the Furious: Tokyo Drift

http://www.thefastandthefurious.com/
trailer
6-16-06

新一集去東京鬥車
雖然選角毫不吸引...(連Paul Walker都冇埋 )
但係今次玩甩尾
似乎比上兩集一味橫衝直撞技術高o的

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-06, 10:57 PM   #2
Cpato
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
有興趣睇
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-06, 07:06 AM   #3
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
N.E.R.D 正~!

甩到咁..唔睇又點叫得上車迷呀..

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-06, 01:13 PM   #4
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: Kojiro Fuuma
N.E.R.D 正~!

甩到咁..唔睇又點叫得上車迷呀..
一定睇,神級甩尾

舊 05-01-06, 07:28 PM   #5
dondon
Game Master
XBOX360必玩

註冊日期: Aug 2002
XBox Live GamertagDONNOLO
Drift...........................................

好期待, 係日本仲要有美國車, 哈哈

舊 05-02-06, 10:50 AM   #6
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
主角一樣唔多討好,其他角色亦好二打六feel

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-06, 01:10 PM   #7
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
波子都玩甩尾

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-06, 02:29 AM   #8
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

香港有上未?

舊 06-17-06, 05:11 AM   #9
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
但係睇廣告好似好正~

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-06, 11:37 PM   #10
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

睇完~~~~~~~~都是上集個主角正d
今集個主角未過18,我打死都唔信

舊 06-25-06, 02:58 AM   #11
Cpato

引用:
作者: com1010hkjp
睇完~~~~~~~~都是上集個主角正d
今集個主角未過18,我打死都唔信
我覺得都係Paul Walker做番好d...
不過呢集我應該都會去睇
舊 06-26-06, 01:12 PM   #12
ambrose35hk
Game Master

註冊日期: Nov 2005
香港幾時上ar~?
ambrose35hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-06, 10:40 AM   #13
蕃茄牛肉麵
Senior Gamer
MMO 廢人

註冊日期: May 2006
冇Paul Walker唔睇

舊 07-01-06, 01:37 AM   #14
Eugene
Ultimate Gamer
メ~ン!

ArmArm看完
有幾個日本的芸能人客串
笑死
問題是全部主角的日本人都吾係日本人
一講日文便現形

大家有用不着CLUB NINTENDO的SerialNo.GE話可以EmailME
超多謝各GAF朋友的Points:共X00Points THZ (゜∀゜)
Pokemon Diamond: Eugene/Gen/3909 2395 0799
Eugene 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-06, 02:31 PM   #15
STi
Game Master

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagWeSTi67
引用:
作者: Eugene
ArmArm看完
有幾個日本的芸能人客串
笑死
問題是全部主角的日本人都吾係日本人
一講日文便現形
你係外國睇?
香港好似要9月先有上
有排等

舊 07-05-06, 07:48 PM   #16
Cpato

引用:
作者: STi
你係外國睇?
香港好似要9月先有上
有排等
9月咁耐...
舊 07-12-06, 06:21 PM   #17
NARC
Game Master

註冊日期: Apr 2003
今集冇左paul walker?!
佢幾靚仔的說....

心愛的男人還是要用鎖鏈綁住喔
NARC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-06, 05:30 PM   #18
須滕京一
Game Master

註冊日期: Jun 2002
我想問有無人知首主題曲叫咩名?
須滕京一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-06, 12:01 PM   #19
蕃茄牛肉麵
Senior Gamer
MMO 廢人

註冊日期: May 2006
引用:
作者: 須滕京一
我想問有無人知首主題曲叫咩名?
哩首?

Tokyo Drift
- Teriyaki Boyz

http://listen.jp/store/album_00602517052574.htm

此篇文章於 08-10-06 04:17 PM 被 蕃茄牛肉麵 編輯。
蕃茄牛肉麵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-06, 08:45 PM   #20
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

香港9月7日有得上映

舊 09-10-06, 09:29 PM   #21
Cpato

前晚睇左, 覺得好正!
賽車場面都唔少, d音樂/音效好好
值得入戲院睇
舊 09-10-06, 10:09 PM   #22
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
作者: Pato
前晚睇左, 覺得好正!
賽車場面都唔少, d音樂/音效好好
值得入戲院睇
我就覺得mama 地~~
個故事同頭d (hk ver.)差唔多~ 連最尾個場山路賽個結果樣.......
反而個ending 有d 心思~ hahaaa~

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-06, 10:10 PM   #23
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

我都睇o左,除o左故事唔好諗太多外,賽車畫面都不過不失。
街道賽就冇得比,始終荷里活有$$大製作,封晒條街拍得冇人話,
山路賽就太黑,個人覺得港產《頭文字D》個隻五光十色o既山道賽好睇o的

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-06, 10:13 PM   #24
Cpato

引用:
作者: initial
我就覺得mama 地~~
個故事同頭d (hk ver.)差唔多~ 連最尾個場山路賽個結果樣.......
反而個ending 有d 心思~ hahaaa~
唔知會唔會有第4集呢..
中間有土屋圭市出現都幾搞笑
舊 09-10-06, 11:12 PM   #25
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
VERY GOOD~
其他都係其次~
有車有女呢兩樣都夠~
只係唔鐘意佢走佬都要甩個下姐..

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:46 PM

手機版 | APP版