Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-11-18, 05:57 PM   #301
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 尼路 查看文章
肥宅繼續無人權
睇來連睇住佢地個位姐姐都係放唔耐的「細路」
肥宅無晒胃口食野
心竟然望住毫無反應
好心寒
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-18, 08:12 PM   #302
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
月刊ニュータイプ6月号
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-18, 12:10 AM   #303
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
心姐令326變成落基兒,睇黎好快會啪啪
叫龍姫正式登場
爸爸們似乎係唔係人類
9’s咁嘅行動,13部隊之後唔知會唔會成為叛軍呢?

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-18, 02:17 AM   #304
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
其實之前心執左本育嬰指南都估佢地遲早啪啪啪

不過肥仔未必悲劇既,站係觀眾(個人)立場女角群之中,心係最冇吸引力
可能我唔多好呢D聖母LOOK,我覺得肥仔以後只要食到眼鏡己經賺左

此篇文章於 05-13-18 02:23 AM 被 ♀宮野真守♀ 編輯。
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-18, 02:31 AM   #305
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
係估唔到02冇生育機能姐
心唔係咁差呀
反而眼鏡妹更加覺得唔討好
我就只係冇諗過會係心出手先
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-18, 05:15 AM   #306
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
O完,伏線用晒,心滿收皮機率直線上升
肥仔上集旗插得太密反而覺得會比班八點檔編劇當係工具人活到最後幫人湊仔

男女主角根據製作組喜好預左無好結局無野好討論

話說佢地全部都係有人為操作過基因既人造人

會唔會O完幾次因為設計上本身無預佢地會搞野,遺傳子無正常人類既複製能力上限,O完就急速老化
特別係滿哥前期插晒旗話佢本身身體就有事

個人感覺最後應該得MIKU個一組會有GOOD END,雖然女方又係插晒旗會快速變成阿婆

我個人最想睇既發展反而係叫龍核心入面包住個d先係真正既人類,主角方實際全部都唔係人

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-13-18 05:23 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-18, 10:53 AM   #307
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
9S那班混蛋才是不正常(我們觀眾來看)

看到大人被釘宮這樣殘殺真是大快人心

雖然石上靜香沒什麼大戲份,但今回短短的表現也不錯

恭喜滿和心終於能合為一體(雖然一定有人不高興啦)

也許不能留下後代,但最後廣也能變成和02一樣一直在一起已是好結局了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-18, 11:54 AM   #308
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
心滿意足,肥宅喜當爸,母親節應景呀。
點睇都係叫龍係進化(?)左的人類。
依家呢班係人造人/AI的假人類。
細路就係基因改造人。
FRANKXX係EVA(人造使徒)所以要細路去駕駛。
之後就係睇死剩邊對做新世界阿當夏娃,我買肥宅無事,因為要湊女做鬼父

舊 05-13-18, 12:06 PM   #309
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
比起有人話係bitch我覺得演出得心好恐怖w
一副病嬌樣w

孿都咬番直
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-18, 12:28 PM   #310
Freddy
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 尼路 查看文章
點睇都係叫龍係進化(?)左的人類。
依家呢班係人造人/AI的假人類。
細路就係基因改造人。
FRANKXX係EVA(人造使徒)所以要細路去駕駛。
我估係講緊人類染色體變短, 而導至人類壽命減短
上集未來有白頭髮可能都係咁既原因
至於生小朋友, 可能唔係唔生得, 而係生左好快會打柴
所以人類諗方法令到自己更長命, 加入叫龍基因所謂進化
可能咁令到改過基因既人冇生育能力

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-18, 07:03 AM   #311
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 真!DC 查看文章
比起有人話係bitch我覺得演出得心好恐怖w
一副病嬌樣w

孿都咬番直
由手機版發出
師兄

有睇過斷背山都知會同女人OOXX唔代表唔繼續係孿(ry

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-18, 09:30 AM   #312
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
點解好似冇機人嘅呢幾集好多仲好睇左

雖然係8點半劇情..
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-18, 09:57 AM   #313
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
套野D機人拎黎過場姐

心呢D冇所謂 一向都丁唔落
7姐唔好有事丫

滿哥可能下集會講: 試完都係男人好 繼續GAYYYY

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-18, 09:59 AM   #314
HM

睇到半路中途已經想棄,不過都睇到一半了
舊 05-14-18, 10:38 AM   #315
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
其實02應該試過最多野
明明02果日發脾氣逆推廣話玩Kiss後的事情....
但佢點知自己無法生育.....
點樣無法唔清楚.....
我估係其實有器官但精子唔配所以唔得
就像兩種唔同物種精子卵子結合係唔work
但廣其實龍化緊應該又唔同結果

心姐個反應是想生育多過喜歡滿
行為較原始
只是咁巧滿較吸引到她

眼鏡肯定係百合只是仲未爆發出來
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-18, 06:23 PM   #316
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: s2001154 查看文章
其實02應該試過最多野
明明02果日發脾氣逆推廣話玩Kiss後的事情....
但佢點知自己無法生育.....
點樣無法唔清楚.....
我估係其實有器官但精子唔配所以唔得
就像兩種唔同物種精子卵子結合係唔work
但廣其實龍化緊應該又唔同結果

心姐個反應是想生育多過喜歡滿
行為較原始
只是咁巧滿較吸引到她

眼鏡肯定係百合只是仲未爆發出來
死火,一睇到你話應該試過最多野就立即想到好多本子情節

舊 05-15-18, 09:25 AM   #317
鐵之侍

引用:
作者: J+1 查看文章
點解好似冇機人嘅呢幾集好多仲好睇左

雖然係8點半劇情..
由手機版發出
畢竟製作組早說過這作機人不是重心

雖然我們來看是8時半劇情,但對這班「特別」的孩子來說這些都是大難題啊

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 05-16-18, 10:08 PM   #318
The One
あかん

引用:

ジャケットイラストを解禁したBD&DVD第2巻は5/30(水)発売です!

完全生産限定版には、キャラクターデザイン・田中将賀描きおろしジャケットや、ドラマCDなど豪華特典仕様になっています!
http://darli-fra.jp/bddvd/02.html
引用:

此篇文章於 05-16-18 10:21 PM 被 supermanlady 編輯。
舊 05-17-18, 09:11 PM   #319
The One
あかん

第18話のWEB予告映像を公開!

引用:

舊 05-17-18, 11:45 PM   #320
HM

痴線,肥宅俾人捉去做狗男女証婚人
毒男好蝦D?
舊 05-18-18, 07:41 AM   #321
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
肥真係原罪來⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-18, 07:50 AM   #322
HM

淨係一句祝福講出口已經好唔容易
仲要證婚
舊 05-18-18, 08:08 AM   #323
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
真愛啊
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-18, 08:10 AM   #324
鐵之侍

恭喜滿心結婚!

.....雖然怕是最後的日常了

舊 05-18-18, 11:08 AM   #325
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
其實係鼓勵肥宅早日減肥
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DC] Trigger Heart Exelica neo2046 電視遊戲討論版 50 07-05-23 06:15 PM
[問題] Why Chrono Trigger(SFC) ttchan111 電視遊戲討論版 8 02-28-08 11:15 AM
GAF 照相館 PHOTO CHALLENGE #11 題目: 「天與地」 (2006.04.01-2006.04.24) Winner: 奸詐餅 KKH 照相館 46 04-25-06 11:03 PM
US Bus (First time to upload pictures)--Pictures added Super Bus 照相館 8 05-23-04 05:57 PM
我想問darling 套動畫出左幾集的 心影 H-GAMEの部屋 17 05-12-03 04:53 PM

現在的時間是 09:47 PM

手機版 | APP版