Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-13-17, 03:22 PM   #51
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: yorkyork 查看文章
入左,今集hea玩中
多謝支持, 依家有4個人

我琴晚都想玩, 點知佢10點SERVER維護, 我10:03分已經入唔到, 有friend一早入左就可以繼續玩到10點7先被踢

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-17, 07:05 PM   #52
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
得閒玩下nf,
不過冇乜時間玩,
仲未20lv
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-17, 07:14 PM   #53
cb391906
Junior Member

註冊日期: Feb 2006
我都入左,pvp 真心好玩
cb391906 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-17, 08:54 PM   #54
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
剛剛加入了
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-17, 02:56 AM   #55
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
唔見左個 mic …………

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-17, 08:48 AM   #56
whassupbun

https://www.bungie.net/en/ClanV2/Chat?groupId=2437267
再推推個clan, 睇黎距離unlock到clan獎勵仲有好遙遠既路

引用:
作者: yorkyork 查看文章
得閒玩下nf,
不過冇乜時間玩,
仲未20lv
引用:
作者: cb391906 查看文章
我都入左,pvp 真心好玩
引用:
作者: BlackWing 查看文章
剛剛加入了
星期六日會瘋狂地煲, 撞岩就一齊打入, 未升夠lv既一齊狂打public event升得好快架啫

引用:
作者: ericwpk 查看文章
唔見左個 mic …………
用手機d headphone都得喎
琴晚我同個friend搵CAYDE-6啲寶藏, 所以周圍fast travel走黎走去, 你join我地fire team但聽唔到我地講野可能唔知發生咩事

舊 09-15-17, 09:24 AM   #57
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
唔係會自動跟隊長轉地方架咩 .......

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-17, 10:03 AM   #58
whassupbun

引用:
作者: ericwpk 查看文章
唔係會自動跟隊長轉地方架咩 .......
喺星球上面唔會, 飛去其他星球就會

舊 09-15-17, 07:17 PM   #59
cb391906
Junior Member

註冊日期: Feb 2006
星期6 日要開工....用咩方法升LV最快?
cb391906 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-17, 11:07 PM   #60
yorkyork

做完主線npc會幫你升20lv
舊 09-16-17, 12:34 PM   #61
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
主線
Adventure

咋一聲就上左lv10

打後唔知
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-17, 08:31 PM   #62
whassupbun

引用:
狂煲public event

舊 09-17-17, 06:55 PM   #63
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: whassupbun 查看文章
隨便加 PSN: whassupbun

我琴晚同個friend兩條友打nightfall strike, 完全唔夠打, 所以都要招人玩

其實開clan都係因為佢有clan活動/任務, 有reward, 純粹為左解新裝備
人數爆左join 唔到了

舊 09-17-17, 08:26 PM   #64
whassupbun

引用:
作者: Tdot 查看文章
人數爆左join 唔到了
依家有34個人, 應該就未爆既
但我喺game入面狂邀人加入, 一見到d人個名似係香港人就邀, 所以可能暫時實際member+已邀既人過左限額
遲下應該會放番d空位出黎, 你加到我PSN, 我下次有位邀你

舊 09-17-17, 08:53 PM   #65
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
引用:
依家有34個人, 應該就未爆既
但我喺game入面狂邀人加入, 一見到d人個名似係香港人就邀, 所以可能暫時實際member+已邀既人過左限額
遲下應該會放番d空位出黎, 你加到我PSN, 我下次有位邀你
加左你psn 了

Website 版唔俾加clan

舊 09-18-17, 12:13 AM   #66
saberlam
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
3DS Friend Code3282 2238 7072
PSN  IDsaberlam
XBox Live Gamertagsaberlam
身邊無朋友玩,有無巴打一起玩刷NF?

273目前。
saberlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 12:21 AM   #67
yorkyork

今日證實nf240就夠打
舊 09-18-17, 09:13 AM   #68
whassupbun

係咪clan所有人都有得拎clan nightfall個engram? 琴日我同york同gs兄完成左

舊 09-18-17, 12:08 PM   #69
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

引用:
係咪clan所有人都有得拎clan nightfall個engram? 琴日我同york同gs兄完成左
咩來的? caln 主頁有顯示

舊 09-18-17, 01:51 PM   #70
whassupbun

引用:
咩來的? caln 主頁有顯示
爆機後有樣叫strike既任務, 可以3個人一齊打
另外每個星期會有個叫nightfall strike, 即係哩D任務但難D
如果同CLAN既人一齊完成nightfall, 就會獎勵全個CLAN都unlock一件裝備

舊 09-18-17, 02:29 PM   #71
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code4012 4383 5638
PSN  IDxalexw
提提大家記得開紫波金波既時候, 著到自己裝最高LIGHT先好開, 因為會跟你LIGHT數出幾多LIGHT既野俾你
古烈特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 03:36 PM   #72
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

引用:
作者: 古烈特 查看文章
提提大家記得開紫波金波既時候, 著到自己裝最高LIGHT先好開, 因為會跟你LIGHT數出幾多LIGHT既野俾你
其實都最後都係不停食裝升上去..

舊 09-18-17, 03:39 PM   #73
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

引用:
其實都最後都係不停食裝升上去..
已經卡住左係290, 要打RAID升裝
紫波已經唔係咁重要
舊 09-18-17, 03:54 PM   #74
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
我未玩。今次公共事件比上集如何?

舊 09-18-17, 03:55 PM   #75
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

引用:
作者: holsety 查看文章
我未玩。今次公共事件比上集如何?
打開個MAP有提示話你聽係邊到同幾時出

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Destiny Beta試玩係咪已經完了 porter 電視遊戲討論版 1 07-22-14 01:06 PM
[多機種] X-Men: Destiny Designer 電視遊戲討論版 14 07-23-11 05:10 PM
[NDS] Destiny Links imgahou 手提遊戲機討論版 5 12-20-08 02:17 AM
機動戦士ガンダムSEED DESTINY PHASE-32│機動戦士ガンダムSEED DESTINY スペシャルエディションⅢ 運命の業火 武藤遊戲 日本動漫畫討論版 1011 11-24-06 12:27 PM
月影destiny Hayami PC電腦遊戲討論版 6 04-10-03 09:53 PM

現在的時間是 09:47 PM

手機版 | APP版