Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後
電視遊戲討論版>Capcom Beat 'Em Up Bundle (Arcade Collection) | 已售
6402oen 07:31 AM 09-14-18
https://www.nintendo.com/games/detai...-bundle-switch

- digitally
- September 18th
- $19.99
- Switch, PS4, Xbox One, PC.

The bundle will include:

-Final Fight
-King of Dragons
-Captain Commando
-Knights of the Round
-Warriors of Fate
-Armored Warriors
-Battle Circuit.

Armored Warriors, and Battle Circuit have never been ported to consoles before. Ever.

6402oen 07:35 AM 09-14-18
Capcom Beat ‘Em Up Bundle Arrives on September 18 Featuring Seven Classic Games in One!
http://www.capcom-unity.com/strumsli...c-games-in-one

強化人間ですの~★ 08:04 AM 09-14-18

日版

注意:美版吞食天地係蒙古人
Eddie Lau 08:57 AM 09-14-18
似乎在遊戲裡可以選擇玩日版還是美版。

見1:41

https://www.ign.com/articles/2018/09...intendo-switch
JoJo 09:25 AM 09-14-18
攪錯冇異形對鐵血戰士
赤兵尉SETH 06:23 PM 09-16-18
作者: 6402oen:

BENGUS畫風好易認
另外兩個應該係逆轉裁判同E.X Troopers個畫師
wing 09:40 AM 09-14-18
可惜冇兩隻D&D, 又冇aliens vs predators, 又冇punisher...不過呢D涉及其他版權, 好難講. 尤其是predator有新戲, 依家Marvel又隻手遮天, 唔想show你都正常.

佢落到隻吞食天地已經算係咁.
強化人間ですの~★ 09:46 AM 09-14-18
3000円好平架啦

mario0606 10:05 AM 09-14-18
作者: 強化人間ですの~★:
3000円好平架啦

原來SFV NASH件衫咁黎
wing 10:13 AM 09-14-18
作者: mario0606:
原來SFV NASH件衫咁黎
Captain Commando = CapCom

假假地都曾經做過下capcom吉衫物....
強化人間ですの~★ 10:21 AM 09-14-18

whassupbun 10:30 AM 09-14-18
得7隻咁小家
雖然我還是會買
風間鈴木仁 10:41 AM 09-14-18
作者: wing:
Captain Commando = CapCom

假假地都曾經做過下capcom吉衫物....
真的呀!現在先知道,
太攞命, 依隻 game 中文係 電精 ?
強化人間ですの~★ 09:53 AM 09-14-18
可惜冇兩隻D&D, 又冇aliens vs predators, 又冇punisher...不過呢D涉及其他版權, 好難講. 尤其是predator有新戲, 依家Marvel又隻手遮天, 唔想show你都正常.

佢落到隻吞食天地已經算係咁.
吞食天地可能係之前紅白機mini個吞食天地順手續番來既
wing 09:58 AM 09-14-18
吞食天地可能係之前紅白機mini個吞食天地順手續番來既
紅白機mini係老任, 呢次係capcom喎
不過日本仔同聲同氣, 應該好傾d.

要美國佬版權果堆, 一隻都冇.
風間鈴木仁 10:00 AM 09-14-18
CAPCOM 橫向動作經典系列 極致 ,致敬 ! 支持

有幾個我未玩過的,睇片好似沒有講有實體版嗎?

Oooooo …

All seven of these games are included in Capcom Beat ‘Em Up Bundle, available digitally on September 18 for MSRP $19.99 or £15.99 / €19.99!
強化人間ですの~★ 10:02 AM 09-14-18
作者: 風間鈴木仁:

實體12月6號

風間鈴木仁 10:05 AM 09-14-18
實體12月6號
太美好了 ,經典橫向ACT 超級正 實體版 極致。
wing 10:11 AM 09-14-18

Oooooo …

All seven of these games are included in Capcom Beat ‘Em Up Bundle, available digitally on September 18 for MSRP $19.99 or £15.99 / €19.99!
我估你未玩過armored warrior...呢隻ok的, 機械人可換零件, 又有敵人的人類可踩爆
呢隻後來仲出左一隻1 vs 1格鬥, 後來移植去ps/ss然後追加零豪鬼.

armored warrior個駕駛員主角都有出戰Marvel vs Capcom

Battle circuit都比較冷門, 不過呢隻我果時街機都冇玩過....模擬器玩過下, 但都冇咩印象了.
風間鈴木仁 10:38 AM 09-14-18
我估你未玩過armored warrior...呢隻ok的, 機械人可換零件, 又有敵人的人類可踩爆
呢隻後來仲出左一隻1 vs 1格鬥, 後來移植去ps/ss然後追加零豪鬼.

armored warrior個駕駛員主角都有出戰Marvel vs Capcom

Battle circuit都比較冷門, 不過呢隻我果時街機都冇玩過....模擬器玩過下, 但都冇咩印象了.

對呀!就係這些 GAME 只出街機版本 ?

謝謝解說。可以重溫返了,我唔玩模擬器。

但是如果可以收錄埋 恐龍戰紀/恐龍快打 街機版 就更好了。

另外 SFC Final Fight II , Final Fight III 我熱切期待的。
希望遲點會推出。
wing 10:49 AM 09-14-18

對呀!就係這些 GAME 只出街機版本 ?

謝謝解說。可以重溫返了,我唔玩模擬器。

但是如果可以收錄埋 恐龍戰紀 街機版 就好了。

另外 SFC Final Fight II , Final Fight III 我熱切期待的。
希望遲點會推出。
armored warrior同Battle circuit都冇出過移植版.
SFC Final Fight II , Final Fight III 都好好玩~
風間鈴木仁 10:52 AM 09-14-18
armored warrior同Battle circuit都冇出過移植版.
SFC Final Fight II , Final Fight III 都好好玩~
Ooooooooo I see , 家用機首度移植。
HAKAIDER 10:19 PM 09-15-18

-skip-
早乙女刃 正確黎講係CYBERBOTS 主角.............
andydy 10:30 AM 09-14-18
好精彩!!真係必買~~~
charcsc2000 11:03 AM 09-14-18
正...呢隻必買...
但我想要Dungeons & Dragons....
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後

返回主題版面