Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-22-19, 02:09 AM   #26
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Akito86 查看文章
唔係要指示你點做, 而係好煩, 一連推4-5個舊POST即係有4-5個可能有價值POST俾人推返落第二頁, 可以簡單既你就複雜地推舊POST洗版
建議下又唔岩聽, 講兩句又話無出糧又剩咁$$$, 討論區係咁架咩?
加埋如果我開一個你咪一樣推舊POST, 有咩意思
有問題既係你做法, 不過你覺得冇問題咪繼續, 講完就算
咩推落第二頁呀…
咩年代呀,淨係第一頁先搵到嚟睇咩,
keywords+gaforum,就google到啦。

按你個講法,其實點做都唔會啱你心意啦。

其實其他版友係你講果個舊post,
都係表達下睇法同謝情報之類的訊息,
係得你咁不滿。
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=244861&page=2

要「建議」都講d實際有用的,例如:

你可以建議GAF個系統自動鎖上N年前的舊post都得。

我都係見到有免費遊戲,
先打算直接用返呢個舊post留個記錄方便日後的版友可以參考返,
如果麻煩到你,我唔好意思囉~!

附上簡易的解決方法:

你可以去用GAF戶控制台>編輯黑名單>增加會員到您的列表>填上我個網名>再按確定,
就唔會再見到我貼的內容的了。

舊 09-22-19, 03:00 AM   #27
Akito86
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
咩推落第二頁呀…
咩年代呀,淨係第一頁先搵到嚟睇咩,
keywords+gaforum,就google到啦。

按你個講法,其實點做都唔會啱你心意啦。

其實其他版友係你講果個舊post,
都係表達下睇法同謝情報之類的訊息,
係得你咁不滿。
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=244861&page=2

要「建議」都講d實際有用的,例如:

你可以建議GAF個系統自動鎖上N年前的舊post都得。

我都係見到有免費遊戲,
先打算直接用返呢個舊post留個記錄方便日後的版友可以參考返,
如果麻煩到你,我唔好意思囉~!

附上簡易的解決方法:

你可以去用GAF戶控制台>編輯黑名單>增加會員到您的列表>填上我個網名>再按確定,
就唔會再見到我貼的內容的了。
禁去第2頁睇又唔駛GOOGLE, 有心搵係搵到, 冇錯呀
不過你認為你個做法冇問題, ok架我尊重, 香港暫時仲有言論自由既..講完唔岩聽咪算, 你有你做法, 我又唔會特登BLOCK你
不過N年前有個網友叫機場美少年都係咁狂推舊POST俾人罵爆咁羅, FYI

舊 09-23-19, 12:38 PM   #28
IDGAF
The One

引用:
禁去第2頁睇又唔駛GOOGLE, 有心搵係搵到, 冇錯呀
不過你認為你個做法冇問題, ok架我尊重, 香港暫時仲有言論自由既..講完唔岩聽咪算, 你有你做法, 我又唔會特登BLOCK你
不過N年前有個網友叫機場美少年都係咁狂推舊POST俾人罵爆咁羅, FYI
終於表露本意了…
即係一開始講的原來是廢話。

機場美少年就係我個舊GAF網名,
去到PS3年代為方便登入,
統一把PSN ID及GAF網名改為目前的LEGOCAPTOR。

而我不知道Akito86是誰。
唔知得罪過你d乜…

驅使你凌晨3點出post鬧,
是秋天天氣太乾燥先咁燥底。

亦不會順你的意思做事。
果句:「我無收你人工的」就是這個意思

==================

講返隻GAME,
我開XBOX ONE主機睇過,
宜家的確係向下支援返XBOX 360版Grand Theft Auto: San Andreas。

PC版因為隻GAME夠舊,對系統要求低,
就算用手提電腦玩都好順,顯示到更多遠景,
同埋一樣可以用返XBOX ONE隻手掣玩。

此篇文章於 09-23-19 01:19 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-19, 12:46 PM   #29
GimGim
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
No Mac version

舊 09-23-19, 12:51 PM   #30
IDGAF
The One

引用:
作者: GimGim 查看文章
No Mac version
呢個免費優惠亦沒有Android及iOS版,
明明用手機同iPAD的小螢幕玩呢類內容豐富的舊作係最佳選擇。

舊 09-23-19, 10:38 PM   #31
Akito86
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
終於表露本意了…
即係一開始講的原來是廢話。

機場美少年就係我個舊GAF網名,
去到PS3年代為方便登入,
統一把PSN ID及GAF網名改為目前的LEGOCAPTOR。

而我不知道Akito86是誰。
唔知得罪過你d乜…

驅使你凌晨3點出post鬧,
是秋天天氣太乾燥先咁燥底。

亦不會順你的意思做事。
果句:「我無收你人工的」就是這個意思

==================

講返隻GAME,
我開XBOX ONE主機睇過,
宜家的確係向下支援返XBOX 360版Grand Theft Auto: San Andreas。

PC版因為隻GAME夠舊,對系統要求低,
就算用手提電腦玩都好順,顯示到更多遠景,
同埋一樣可以用返XBOX ONE隻手掣玩。
FYI again, 萬年CD ROM只係認得你推POST手法似佢, 一路唔係講個人而係講你推POST手法, 同樣手法以前已經俾人罵過你都繼續堅持,
13年前topic真係有D OVER, 純粹唔同意你咁玩ONLY, 絕對唔關你係機場美少年定LEGOCAPTOR, 總之你喜歡, 亦都好佩服你咁多年始終如一
btw, thanks for your info

舊 09-23-19, 11:21 PM   #32
IDGAF
The One

引用:
FYI again, 萬年CD ROM只係認得你推POST手法似佢, 一路唔係講個人而係講你推POST手法, 同樣手法以前已經俾人罵過你都繼續堅持,
13年前topic真係有D OVER, 純粹唔同意你咁玩ONLY, 絕對唔關你係機場美少年定LEGOCAPTOR, 總之你喜歡, 亦都好佩服你咁多年始終如一
btw, thanks for your info
咁我都比返個意見你啦,
你係呢個topic入面出的post主要都係針對我,
同Grand Theft Auto: San Andreas根本一點關係都沒有,
咁你又唔直接pm比我,比我一個睇你的建議,
而係直接係度鬧,
咁咪表示你一開始就係搵交嚟嗌。

你話N前好多人話過我推post,
你可唔可以量化返即係有幾多個人呀?
我又真係無印象有被人鬧爆喎。

同埋你講嚟講去都係得"推舊post"呢個論點,
其實換個角度睇,都可以係為現有空間注入新的動力o架~!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[GALLERY] Night and Day in Old San Juan KKH 照相館 3 07-17-06 09:24 AM
[SOFTWARE] Taking Control of the Auto Function In Adobe Camera Raw KKH 照相館 0 06-07-06 11:29 PM
[PS2]復仇龍騎士?!!DRAG-ON DRAGOON攻略討論區 Metal Gear NT 攻略及心得交流區 351 04-29-04 02:18 PM
[PS2]Grand Theft Auto IV: Next Episode 發售!? 神祕人1號 電視遊戲討論版 15 01-12-04 12:08 AM
Grand Theft Auto: Vice City (PC)!! This Spring!! Paul Yu PC電腦遊戲討論版 13 02-18-03 01:52 AM

現在的時間是 01:31 AM

手機版 | APP版