Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-10-14, 10:24 AM   #426
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 風音 查看文章
手黎架
第二張圖WO.....

我想像力缺乏/心邪...........

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線  
舊 10-10-14, 10:26 AM   #427
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: 美堂蠻 查看文章
第二張圖WO.....

我想像力缺乏/心邪...........
咪手臂囉
你喬埋雙手咪明囉

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線  
舊 10-10-14, 10:36 AM   #428
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
會唔會係真奧黎

不過佢好似係心形流

怪盜小G 目前離線  
舊 10-10-14, 10:39 AM   #429
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
你地做咩對一套子供番心邪 a

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線  
舊 10-10-14, 10:42 AM   #430
風音
The One

引用:
作者: 魔璃 查看文章
你地做咩對一套子供番心邪 a
點睇我都係子宮方

⊃天⊂
風音 目前離線  
舊 10-10-14, 11:05 AM   #431
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
其實黑影會唔會係零次...
kimtch 目前離線  
舊 10-10-14, 11:24 AM   #432
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
真係好正,越睇越熱血!!
相比起隔離果套gundam.....惟有講我比依家d動畫寵壞左啦. 舊時代感覺又吾係話吾好睇既,但越睇越脫力咁

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 10-10-14, 11:52 AM   #433
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
經過作畫之後部普通主角機都變得好睇

舊 10-10-14, 11:57 AM   #434
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
其實無可能師傅係真央或者零次
呢幾條友一早Gunpla上腦既又點會唔教徒弟咩係Gunpla

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線  
舊 10-10-14, 11:59 AM   #435
風音
The One

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
真係好正,越睇越熱血!!
相比起隔離果套gundam.....惟有講我比依家d動畫寵壞左啦. 舊時代感覺又吾係話吾好睇既,但越睇越脫力咁
你應該調轉諗

呢套都唔係gundam

⊃天⊂
風音 目前離線  
舊 10-10-14, 12:03 PM   #436
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
琴日走左去睇回顧....

班長去左法國, 唔會世界賽...誠先出場掛= =....

題外話.....另一套高達, 對於那個作畫的言行....就算好睇....我決定罷睇個套高達= =
而且....主角機...不多評了....=口=

舊 10-10-14, 12:21 PM   #437
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
點解高達可以着大魔衫既
058719057 目前離線  
舊 10-10-14, 01:02 PM   #438
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: DMRevolution 查看文章

題外話.....另一套高達, 對於那個作畫的言行....就算好睇....我決定罷睇個套高達= =
另一個問題
你又沒比錢睇
睇不睇 對他沒損失
反正新遊戲 一定2套一起出的
點都夾住賣

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線  
舊 10-10-14, 01:07 PM   #439
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
可能唔係著左大魔衫,而係大魔分子重組成Build Burning,所以爆左心口都可以走一部完整O既機出黎

舊 10-10-14, 01:14 PM   #440
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: pet3 查看文章
姐姐

比機會你講多次
姐姐太高嶺了,單車褲正好多

舊 10-10-14, 02:06 PM   #441
Game Master
ChiHaNa

Nintendo Switch ID6651-6298-2897
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: pet3 查看文章
另一個問題
你又沒比錢睇
睇不睇 對他沒損失
反正新遊戲 一定2套一起出的
點都夾住賣
係喎, 說出重點...完全冇左呢回事
不過都有另一個可觀的結果的....收視點
如果富野賤淫個套收視真係低過BF, 我會真心笑出黎

舊 10-10-14, 02:10 PM   #442
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: Rance 查看文章
可能唔係著左大魔衫,而係大魔分子重組成Build Burning,所以爆左心口都可以走一部完整O既機出黎
誠仔既黑科技

舊 10-10-14, 03:06 PM   #443
全裝甲傻鴨
Junior Member

註冊日期: Oct 2014
引用:

引用:
作者: 風音 查看文章
你應該調轉諗

呢套都唔係gundam
作畫果個講過咩?講真睇左一陣G RECO已經決定唔追
全裝甲傻鴨 目前離線  
舊 10-10-14, 03:53 PM   #444
Game Master
ChiHaNa

引用:
作者: 全裝甲傻鴨 查看文章
作畫果個講過咩?講真睇左一陣G RECO已經決定唔追
其之一
http://www.j-cast.com/2014/08/23213864.html

其之二
https://akiba-souken.com/article/21122/

其之N
仲有好多....淨在新個套高達的INTERVIEW....已經多次被評= =

舊 10-10-14, 04:09 PM   #445
全裝甲傻鴨

引用:
其之一
http://www.j-cast.com/2014/08/23213864.html

其之二
https://akiba-souken.com/article/21122/

其之N
仲有好多....淨在新個套高達的INTERVIEW....已經多次被評= =
機設垃圾,祝成為age接班人
全裝甲傻鴨 目前離線  
舊 10-10-14, 04:20 PM   #446
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
你又畫試下?又睇下你畫到咩垃圾!

此篇文章於 10-10-14 04:27 PM 被 fami~yan 編輯。
fami~yan 目前離線  
舊 10-10-14, 04:22 PM   #447
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
垃圾咩,即使你話唔順眼,但都唔叫得上差囉....
由手機版發出
J+1 目前離線  
舊 10-10-14, 04:30 PM   #448
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: 零式 查看文章
姐姐太高嶺了,單車褲正好多
單車褲~萌-50~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線  
舊 10-10-14, 04:47 PM   #449
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: fami~yan 查看文章
引用:
作者: J+1 查看文章
垃圾咩,即使你話唔順眼,但都唔叫得上差囉....
由手機版發出
文章數:2

唔使為呢D人勞氣啦

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線  
舊 10-10-14, 04:52 PM   #450
全裝甲傻鴨

引用:
作者: fami~yan 查看文章
港豬理論:咁叻你自己整機設
全裝甲傻鴨 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16 exiazero 日本動漫畫討論版 4664 06-04-23 03:00 AM
SPEED再結成!! shingo512 Neo Music UNIVERSE 53 05-15-09 09:36 PM
[PS2]網球王子 ~最強チームを結成せよ!圖片,9/16發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 36 09-18-04 08:18 PM
今井翼最近和誰結成組合出唱片進軍樂壇? Rance Neo Music UNIVERSE 0 09-18-02 04:57 PM

現在的時間是 06:53 PM

手機版 | APP版