Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-21-02, 09:41 PM   #251
其卵
Game Master

註冊日期: May 2002
唔該哂
唔好意思..last問題
打攪哂..
請問STYLE(咩短傳...底線出波..)果d係咪只可以set比一個人

其卵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-02, 10:03 PM   #252
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by 某F :

dc開始個陣已經係咁啦
玩左7~8年最cheap個隊能力值都已經爆晒4格
我可以肯定dc?鶧}
普通球會(唔係死對頭)一定唔會用成5個gp
廢d?鼤y會都成2,3個,一定唔會
同埋我諗你未見到過一個32歲球員
年年打唔同球會,仲打左15年,先間中有1,2年唔見佢掛????
你有冇玩到lee隻????
如果冇玩?儭雱粢雱A好難知道我?黿〞p........
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-02, 10:05 PM   #253
阿高
完美女神林志玲

引用:
Originally posted by 麒麟勿用 :
唔該哂
唔好意思..last問題
打攪哂..
請問STYLE(咩短傳...底線出波..)果d係咪只可以set比一個人
?鶩茷Y揀邊個做key player
淨係可以揀一個做
舊 09-22-02, 12:14 AM   #254
其卵
Game Master

d咩世界xxxlvxxx
全部都貨不對板
仲要簽左3年..死老爹...
我狂用防守訓練表玩~~玩左兩年都係J2
舊 09-22-02, 01:49 AM   #255
佐治
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
wonder

玩o左8個月, 用大阪Gamba... (becoz I'm 蝙蝠俠宮本fans)
頭頭11, 12場勁差成日lose 1-0, 完全入不到波, 守波就幾好, 用3-5-2, stopper.... (跌到9th)... o吾知是否training日子有功, 跟住win波一條龍, 成日淨win1,2球, consecutively無失波(都築上o西身)(改用5-3-2),
now20場34分升到第一, 成日淨win1,2球..... 跟住打Inter Cup, Belgium2-2, Russia4-2, Tunisia2-3( ).... 16強vs. Brazil.... 炒0-8..... :@_@":

仲有買人好多problem... 不能未買前睇5角形, 仲有不能即用(攪到我試過team人得番14個).... bid人3次o吾掂走人..... 仲有好似個個月赤字, 得番4億幾...
佐治 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-02, 01:52 AM   #256
佐治

wonder

引用:
Originally posted by 佐治 :
I buy the game in 黃金 for $320....
2 questions (Thank you for answering)

在第一年.....
1. In J2, 排第幾會game over??
2. I play six games and loss four win two, is it very bad??
3. 初初D獎金大家set幾多, is it 越多越易激起鬥心!!
4. 邊度最快see幾多$$??
5. Why D message 去得o甘快, 有無得o係邊度校如option之類??

thank you
幫幫手答答o丫
舊 09-22-02, 02:13 AM   #257
其卵
Game Master

請問d新人買番黎
一開始係咪好廢
舊 09-22-02, 02:52 AM   #258
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
咁易打0既...
電腦d球會又野田清志,又牧野高志,又蒙迪路又白必圖又比提都唔夠我仲有半隊原班0既札幌砌
5年之後已經年年捧盃
--
>一開始係咪好廢
係,浸佢兩年咸水先啦
--
>1. In J2, 排第幾會game over??
>2. I play six games and loss four win two, is it very bad??
>3. 初初D獎金大家set幾多, is it 越多越易激起鬥心!!
1.低過8
2.唔係,狀態問題
3.唔駛理,未俾過

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-02, 03:35 AM   #259
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

呢隊今年三蒲知良退左休,所以弱左好多
不過計埋三蒲係隻game佢個隊萛係第4勁咋

.....

此篇文章於 09-22-02 03:40 AM 被 F 編輯。
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-02, 09:03 AM   #260
阿高
完美女神林志玲

To 某F:
係唔係死對頭同一隊普通j1隊???
死對頭一定係咁架啦,你幾勁佢就幾勁,我諗你唔會唔知
我想你講埋其他隊?黿〞p........
我?鐰c時,已經玩到2x年,年年都j1總冠軍(除左第2年)
隊死對頭先自夠3格,次次比我大炒.......
我而家?黿〞p我諗dc?鶧托Y冇可能做到架.......
舊 09-22-02, 09:21 AM   #261
阿高
完美女神林志玲

引用:
Originally posted by sugihara :
咁易打0既...
電腦d球會又野田清志又牧野高志,又蒙迪路又白必圖又比提都唔夠我仲有半隊原班0既札幌砌
5年之後已經年年捧盃
今集除左睇你點經營之外,仲好睇運氣........
同埋一兩個勁人?鶾q腦球會到係冇咩用?,不過好似我?髇就變態喇.......
後防有:奧村辰彥,邑久村大譽,佐和涼,片桐誠
攻擊方面:平塚浪馬,野田清志
以上?鷈?嚘"剛"同前1,2年?髽c東京,有時我都入唔到佢波.........
仲有大板櫻花:
後防有:長x玄次,邑久村大譽,森奇敬
攻擊方面:倉元信隆,中場仲有一個,但係唔記得係邊個
前面本來有阿見達"再",但係走左同冇咁老........
所以你?髇小兒科啦
舊 09-22-02, 11:20 AM   #262
佐治

wonder

想問如果用Gamba D 土炮player升上第二年J1, o吾買人..... 日練夜練, 頂o吾頂到留在J1.... (assume no major 受傷)

買人睇評語....o甘乜評語叫好.... 我see漢字以為好好, 怎知buy之後個五角形very small....可o吾可以比D勁人o既評語大家see see ar....
舊 09-22-02, 11:42 AM   #263
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

引用:
Originally posted by 阿高 :

今集除左睇你點經營之外,仲好睇運氣........
同埋一兩個勁人?鶾q腦球會到係冇咩用?,不過好似我?髇就變態喇.......
後防有:奧村辰彥,邑久村大譽,佐和涼,片桐誠
攻擊方面:平塚浪馬,野田清志
以上?鷈?嚘"剛"同前1,2年?髽c東京,有時我都入唔到佢波.........
仲有大板櫻花:
後防有:長x玄次,邑久村大譽,森奇敬
攻擊方面:倉元信隆,中場仲有一個,但係唔記得係邊個
前面本來有阿見達"再",但係走左同冇咁老........
所以你?髇小兒科啦
你個隊櫻花同我個隊櫻花級數差唔多
後防有3個世界最高(唔知點解羅拔圖卡路士唔萛係世界最高wor,奇怪),中前場有3~4個都係世界屈指....
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-02, 12:46 PM   #264
thom

註冊日期: Dec 2001
......我個save無啦啦冇左....12年.....
原因可能係部機玩到冇哂電.....紅燈都差唔多冇埋o個陣我仲玩..玩到唔夠電save掛...(我last熄機係好規舉咁按埋start等佢叫我熄先熄架....)
搞到而家冇哂心情玩
等櫻國算了....
thom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-02, 05:18 PM   #265
阿高
完美女神林志玲

引用:
Originally posted by 佐治 :
想問如果用Gamba D 土炮player升上第二年J1, o吾買人..... 日練夜練, 頂o吾頂到留在J1.... (assume no major 受傷)

買人睇評語....o甘乜評語叫好.... 我see漢字以為好好, 怎知buy之後個五角形very small....可o吾可以比D勁人o既評語大家see see ar....
做咩要唔買人???????冇錢???????
如果唔買人好難頂得著,除非你覺得lee班友好勁
同埋唔會lose得好勁,就用全體練習左下角?鴾擗
練攻擊or防守

有咩唔明自己睇第8版或之前?髇
評語:
"名前聞選手・・・何秘力。"
有料之神秘人,最多勁人?齔語(我覺得)
特別評語,一d一d,唔好亂買
"xxxxxxx世界xxxxxxxxx
普通評語最好?,不過唔會有好多勁人
應該冇s/ss級人馬,不過要人時可考慮下
舊 09-22-02, 05:40 PM   #266
阿高
完美女神林志玲

引用:
Originally posted by 某F :

你個隊櫻花同我個隊櫻花級數差唔多
後防有3個世界最高(唔知點解羅拔圖卡路士唔萛係世界最高wor,奇怪),中前場有3~4個都係世界屈指....
唉,甲府又有新?幭傴A野喇...........
後防勁變態,全s級.........
平良陽一(打左dmf,本來來係df),邑久村,古沼,仲有兩個唔記得左
南部一樹(dmf),守門員好似都有番咁上下,好似係飯島.......
癡線架..........
羅拔圖卡路士唔會係世界最高......
因為佢成日上泥助攻,電腦會搞到佢攻擊好勁......
所以同普通後衛唔同,唔算係最穩陣
所以電腦用係好難做到世界最高........
舊 09-22-02, 05:43 PM   #267
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

用三前鋒啦,包你爽死
我呀野毛秀樹+那智清隆+杉原正樹
年年神射手第1位40球,其他兩個20幾球排2,3位
最多贏過9:0
--
有個叫阪築士郎係乜水

舊 09-22-02, 05:51 PM   #268
阿高
完美女神林志玲

引用:
Originally posted by sugihara :
用三前鋒啦,包你爽死
我呀野毛秀樹+那智清隆+杉原正樹
年年神射手第1位40球,其他兩個20幾球排2,3位
最多贏過9:0
--
有個叫阪築士郎係乜水
你就正啦..........
不過你打到第5年,d球會仲未開始勁.......
當然易入波啦,我?鶖犮蒏,柳澤敦,內海
仲有ss級fw,可惜仲未到成長時期,如果唔係3個fw都諗得過架.......
我都係最多贏過9:0,硬係過唔到10粒,上半場已經6粒架喇
可惜下半場停晒手腳,入得3粒,可惜.......
舊 09-22-02, 06:04 PM   #269
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

我13年喇...
舊年對祖記俾細路隊入兩粒捧唔到世界球會盃...
而家櫻花有橫村+甲斐雅哉+片桐+野田+比提+阿耶拉
仲有verdy有佐和+武藤+牧野+稻村+磐本(稻本)+平塚+吉田samson+肯尼基亞+迪奧夫
呢兩隊叫勁d咁,好彩我都有3個fp頂住
btw,點解可以有成隊波有15個過30歲,有10個人過35歲架......

舊 09-22-02, 08:12 PM   #270
阿高
完美女神林志玲

引用:
我13年喇...
舊年對祖記俾細路隊入兩粒捧唔到世界球會盃...
而家櫻花有橫村+甲斐雅哉+片桐+野田+比提+阿耶拉
仲有verdy有佐和+武藤+牧野+稻村+磐本(稻本)+平塚+吉田samson+肯尼基亞+迪奧夫
呢兩隊叫勁d咁,好彩我都有3個fp頂住
btw,點解可以有成隊波有15個過30歲,有10個人過35歲架......
咁快????????
上面?黧仇ㄔ撩漇l,但係下面?黧仍N勁過份咁喎........
其他隊呢?????有邊3個fp咁勁頂得著呀??
世界球會盃第1次打加時贏唔知祖記定國米
12碼險勝8:7贏總冠軍,好好彩........
舊 09-22-02, 09:50 PM   #271
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

慘絕人寰呀~~~
野毛同那智開大片,要我2揀1呀...
--
我有...那智,河本,朗奴高文,古烈治...原來係4個

舊 09-23-02, 12:05 AM   #272
佐治

wonder

又有小問題:

1. 我見employ球探時要一次過俾$$(合約金)佢地, o甘如果我轉球探(即是炒現
任球探), o米即係損失o西個球探餘下服務期D$$.... (有冇得退番o架)~~!!
如果係o甘唯有逐年簽o拉~~!!
2. 球員D人工係o米月薪o架.... (是否不同於球探o尼, 如果係就死la)?
3. 球探新search到D球員是否過左一陣無人買, 就會從search list度消失...?
4. 新球探是否過左一陣無人買, 就會從search list度消失...?
5. 大家失波時會否即刻轉陣如343, 433等進取陣式o尼??
6. MF, DF冇分得太細至(I don't know their愛用足), o甘使o吾使set佢地邊個打L-wing, R-wing L-back, R-back.... if 同現實不同有無影o向??

Thank you for answering.....

此篇文章於 09-23-02 12:19 AM 被 雿瘝 編輯。
舊 09-23-02, 12:13 AM   #273
佐治

wink

引用:
Originally posted by 阿高 :

做咩要唔買人???????冇錢???????
如果唔買人好難頂得著,除非你覺得lee班友好勁
同埋唔會lose得好勁,就用全體練習左下角?鴾擗
練攻擊or防守
係o阿.... 我好怕無$$週轉o吾到....
加上又無保証D人o既quality...
or等幾年儲夠彈藥先買la...

舊 09-23-02, 01:39 AM   #274
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
爆機陣容~

高田 保則(27)  栗田 乜乜(32)

恩田 優(24)
鈐木 良和(23)  板木 紘司(27)
     井原 康秀(33)

富永 英明(29) (23) 梅山 修(32)
     白井 博幸(31)

鈴木 正人(28)

後備 : 須藤 大輔(28) 大空 翼(19)留學中 伊藤 裕二(40)

4-4-2 自由人 兩翼進攻 後防小組壓迫

第五年J1,NEW CUP~:@_@":

恩田都唔知乜水..廿二歲用一億五千萬買左番黎,佢中場同前鋒五角星能力值竟然全部有四格半滿~!
十場有七場出超必~!

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-02, 02:28 AM   #275
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
想問下你地..
如果你地係新人選拔時見到FG選手你地多時會用幾錢去投~?

因為我睇你地前面D POST一時話比二億五,一時又話比五千萬一年..
好混淆..

新手個價唔係以每年計架咩~?
姐係SET一千萬的話就以每年一千萬..
定係SET一千萬簽五年就變成每年二百五萬呢~??

咁我頭先用一億五千萬簽左御親典五年,咁姐係每年億五定三千萬一年~?

不過如果以你地先前所講的話..億五定三千我都係低到爛~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[GBA] Super Mario Advance 4 討論區 t-cup 手提遊戲機討論版 94 10-25-06 12:00 AM
[GBA]Mario Golf Advance Tour圖片,美版6/28發售,日版4/22發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 19 04-25-04 03:36 PM
E3参展游戏列表提前曝光 Raymondz 電視遊戲討論版 8 03-03-04 05:07 PM
Super Mario advance 一問. Squaresoft 手提遊戲機討論版 9 06-23-03 12:59 PM
[GBA] Final Fantasy Tactics Advance 討論區 tylau 手提遊戲機討論版 782 06-07-03 11:49 AM

現在的時間是 05:57 PM

手機版 | APP版