Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 11-01-02, 12:30 AM   #1
SteveW
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
好消息! 夜勤會出第6集! 正呀!

2003/1/31 on sale
等死人咩...

http://www.seddnet.com/products/yakin6.html

SteveW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-02, 12:31 AM   #2
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
個主角換左?

舊 11-01-02, 12:35 AM   #3
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
睇日文介紹內容似回想篇.......再加少少新野咋喎。

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-02, 03:04 AM   #4
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
Originally posted by T.K. :
睇日文介紹內容似回想篇.......再加少少新野咋喎。
咁!又係返抄1~5果d.:@_@":
kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-02, 09:22 PM   #5
小雨
God of Gamer

睇圖呢度
http://www.seddnet.com/products/yakin6_sti.html

舊 11-01-02, 10:12 PM   #6
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
小戀呀!!!!
小戀我愛你呀>0<

舊 11-02-02, 03:08 AM   #7
kog
Moderator
リン・ミンメイ

講真......有殺錯,冇放過.

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-02, 06:46 AM   #8
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
之前個男主角唔是死左咩

舊 11-02-02, 08:12 AM   #9
Richter Chan
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
Richter Chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-02, 11:03 PM   #10
shukei
Game Master
大將軍王

註冊日期: Aug 2002
唔知今集講乜呢???
唔通條友上次死唔去???

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」
shukei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-02, 11:10 PM   #11
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
Originally posted by shukei :
唔知今集講乜呢???
唔通條友上次死唔去???
伊頭家既近親???

舊 11-06-02, 11:12 PM   #12
小雨

今次係既內文........大量之灌X液....又玩番果 D 野...
唔係咁想睇 >.<

舊 11-06-02, 11:19 PM   #13
shukei
Game Master
大將軍王

引用:
Originally posted by 小昭Teddy :

伊頭家既近親???
我諗唔會掛.....
話時話你個頭像呢?@_@
shukei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-02, 11:32 PM   #14
C@T
伊達と酔狂で・・・

引用:
Originally posted by 小昭Teddy :

伊頭家既近親???
伊頭四兄弟?
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-02, 11:47 PM   #15
燎原-火
Ultimate Gamer

呀!!!
我都未睇哂5集呀
睇左兩集only...未買呀..
屋企睇唔係咁方便.....
btw 正!!, 主角會係變左態既大川直也??

呀, 點解套野會咁落本既. 水準好高啊
一睇就知大作來呀, 難度game也是高名望?

舊 11-07-02, 12:02 AM   #16
Rv250

引用:
Originally posted by C@T :

伊頭四兄弟?
唔係得三個咩?

比良板唔好死呀
我要大臀圓合家歡結局~~~
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-02, 12:15 AM   #17
~@千千@~
Game Master


好想睇........
~@千千@~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-02, 12:16 AM   #18
~@千千@~
Game Master


第二至第五集有冇得download ?
舊 11-07-02, 01:09 AM   #19
SteveW
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by ~@千千@~ :
第二至第五集有冇得download ?
買啦
值得珍藏!
SteveW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-02, 07:49 AM   #20
C@T
伊達と酔狂で・・・

引用:
Originally posted by Rv250 :

唔係得三個咩?

比良板唔好死呀
加埋比良板味四兄弟lor
舊 11-07-02, 01:17 PM   #21
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
Originally posted by Rv250 :

唔係得三個咩?

比良板唔好死呀
臀圓

舊 11-07-02, 08:51 PM   #22
~@千千@~
Game Master


有冇人可以send 夜勤頭四集俾我呀 ???
我驚出左咁耐信和都冇得買.....
舊 11-07-02, 09:02 PM   #23
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
再舊既都有, 放心

舊 11-07-02, 09:11 PM   #24
C@T
伊達と酔狂で・・・

引用:
經典作品信和點會冇?
舊 11-07-02, 10:54 PM   #25
~@千千@~
Game Master


引用:

再舊既都有, 放心
係正版/DVD既話我會冇錢俾.........

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
公告:) (好消息) Kenji少 影音館 43 12-11-03 12:42 AM

現在的時間是 06:09 PM

手機版 | APP版