Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 09-16-02, 03:00 PM   #1
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
Lightbulb 尋日聽歌先發現我個老友係聾0既......

尋日搭朋友車去踢波
同車仲有兩個老友
車上播緊0既係鄧建明同個dj(好似叫杜雯惠)合唱0既"取消資格"
我其中一個老友聽到個dj把聲時
竟然問:"首歌把女聲係咪GiGi呀?"
結果全車三個人一齊"啤"左佢三秒......

把聲點聽都同GiGi把聲差好遠喎好似......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-02, 04:05 PM   #2
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
點算?
我冇一個人名聽過...........

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-02, 04:08 PM   #3
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

GiGi都唔識?!
拖佢出去打!! :@_@":

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 09-16-02, 04:31 PM   #4
路人甲乙丙
Ultimate Gamer
你想我打甚麼?

註冊日期: Jul 2002
only冇聽過杜雯惠...
路人甲乙丙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-02, 04:35 PM   #5
千野 衛
Ultimate Gamer
KY KISKE

PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
全部都聽過,不過最熟更係Gigi啦!

舊 09-16-02, 04:40 PM   #6
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
Originally posted by 路人甲乙丙 :
only冇聽過杜雯惠...
dj黎架
不過我都係聽過隻歌先知有呢個人

死神Lv.3能力覺醒
舊 09-16-02, 05:04 PM   #7
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
俾著我都應該係咁

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-02, 05:16 PM   #8
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
RTHK Radio 2 人間定格--主持杜雯惠

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-02, 07:16 PM   #9
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
Originally posted by Astaroth :
俾著我都應該係咁
哈...其實我私人"啤"多佢3秒...

死神Lv.3能力覺醒
舊 09-16-02, 07:31 PM   #10
.昏.
Junior Member

註冊日期: Aug 2002
我明你個fd~
因為早兩日lunch行過d租碟shop
係度播緊個許志安演唱會喎
我睇唔清楚個樣
就話"陶吉吉黎架?"
慘糟班fd岐視
.昏. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-02, 07:35 PM   #11
何英
↓米奇老鼠

註冊日期: Dec 2001
杜雯惠以前難兄難弟伴吳綺莉唱過嫁

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-02, 07:41 PM   #12
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
Originally posted by .昏. :
我明你個fd~
因為早兩日lunch行過d租碟shop
係度播緊個許志安演唱會喎
我睇唔清楚個樣
就話"陶吉吉黎架?"
慘糟班fd岐視
以後要帶眼識人

死神Lv.3能力覺醒

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:12 PM

手機版 | APP版