Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 6 7 11 51 101  ... 最後
手機平板遊戲討論版>IOS/AN 夢幻模擬戰
okabe 10:13 AM 08-02-18
國服主頁
http://mz.zlongame.com/index.html

台服主頁
http://mz.game-beans.com/

FB
https://www.facebook.com/gamebeansMZ/
ShinDou 11:22 PM 08-02-18
好似之前話日版19年出

唔通要為左隻GAME裝番WECHAT﹖XD 今次唔駛裝9遊﹖
okabe 06:57 AM 08-03-18
IOS版要用中國APPSTORE先有得DL
之後登入一係用手機開號,一係用WECHAT,無得用九遊帳號

AN版暫時可以用九遊帳號預約
要等正式開服先知,照理係應該同上次一樣
ShinDou 07:00 AM 08-03-18
我係android,即係要等16號先知了

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 08:34 PM 08-13-18
ANDROID版有得DOWNLOAD了,裝左入左GAME,特登裝番個WECHAT LOGIN,不過都係話16號0點先開SERVER,仲以為可以偷步打 @@
okabe 09:03 PM 08-13-18
作者: ShinDou:
ANDROID版有得DOWNLOAD了,裝左入左GAME,特登裝番個WECHAT LOGIN,不過都係話16號0點先開SERVER,仲以為可以偷步打 @@
因為佢唔想當日一堆人DOWNLOAD整死個SERVER
先俾你DOWNLOAD,仲有係隻GAME係盡量唔好刷首抽
有人試過刷幾次後俾BAN
ShinDou 09:16 PM 08-13-18
上次BETA好似都見過佢D條款話唔俾係咁刷﹖XD 大陸其他GAME都係咁唔俾刷驚人拎去賣﹖

我諗住等港台/日版就過檔 XD
ShinDou 06:55 AM 08-16-18
唔知搞乜仲唔俾人入,公告又冇講

ShinDou 08:28 AM 08-16-18
公告岩岩先話ios桌面版更新有問題,但冇話android版有事,又唔開俾人打住先,ios已經早左兩星期公測架喇喎

okabe 08:44 AM 08-16-18
公告岩岩先話ios桌面版更新有問題,但冇話android版有事,又唔開俾人打住先,ios已經早左兩星期公測架喇喎

IOS無事玩緊,AN版要到10點先開得
好似話TAP版同九遊都唔係互通
就算同一A/C 登入 都唔會互通
ShinDou 08:55 AM 08-16-18
咁如果android版返屋企轉桌面版又得唔得?

okabe 09:05 AM 08-16-18
咁如果android版返屋企轉桌面版又得唔得?

IOS用WECHAT 帳號可以
AN版唔清楚
ShinDou 09:36 AM 08-16-18
官網公告唔見佢有寫十點開,係邊度可以睇到?

okabe 09:49 AM 08-16-18
官網公告唔見佢有寫十點開,係邊度可以睇到?

入game 公告咪寫左囉
好似已經玩得
ShinDou 09:49 AM 08-16-18
試下先XD

ShinDou 10:09 AM 08-16-18
兩個server都入唔到,連接伺服器失敗,太多人同時撞入去?

okabe 10:17 AM 08-16-18
兩個server都入唔到,連接伺服器失敗,太多人同時撞入去?

係,唯有等佢修復,應該有得補償
ShinDou 10:18 AM 08-16-18
原本佢夜晚12點開既話應該冇事,好多人都要訓,十點開梗係死啦,佢已經加左server

ShinDou 10:21 AM 08-16-18
終於撞到入去拉卡斯

ShinDou 02:40 PM 08-16-18
今次好似易打左咁?可能改弱左d卒?全部1take過緊

okabe 02:59 PM 08-16-18
今次好似易打左咁?可能改弱左d卒?全部1take過緊

去到咁上下就開始難,連地圖任都未必過到
好似話加好友可以誇服
ShinDou 08:36 PM 08-16-18
暫時淨係PERFECT晒NORMAL2代光輝前篇,而家官網有講隱藏箱係邊,好正 XD

兩次十連都係保底SR,抽到果D好似同上次打果陣差唔多咁 @@ 今次升多左其他人原來有D都好用,同埋SR D能力好似有上修﹖之前抽番黎D SR仲廢過主角果幾隻N,而家明顯睇到SR勁D
ShinDou 08:24 AM 08-17-18
第4次十連中到ssr里昂 XD 全力谷爆佢先

而家好多個pool其實抽邊個最好?

okabe 10:01 AM 08-17-18
第4次十連中到ssr里昂 XD 全力谷爆佢先

而家好多個pool其實抽邊個最好?

個率其實唔高,我都係抽到第4次先中雪莉
第8次先中 雷丁,佢d pickup pool 其實無咩分別
ShinDou 10:10 AM 08-17-18
40抽有1ssr都ok啦2點5%

你中完之後轉pool?如果中相同ssr食1張凸1野?定又計唔知幾多張卡?

不過開頭打正常應該轉pool抽齊5隻ssr先?

1 2 3 4 5 6 7 11 51 101  ... 最後

返回主題版面