Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
鈴蘭 04:02 PM 08-07-18
說好的メツブレイド呢 
歌絲˙暮斯 04:46 PM 08-07-18
原來所謂換衫都不過係轉色同埋一兩件劇情出現過既衫,得啦唔洗玩。

正一垃圾。
由手機版發出
HM 08:32 PM 08-07-18
作者: MultiPASS:
一直有留意高橋同光田twitter都知隻XB2係不斷趕工,

上年年尾出應該係老任政策,要為NS第一個假期銷售護航。

依家睇返轉頭XB2如果今年暑假先出(連前傳)可能仲好。
咁其實又無得怪老任

咁老任始終係金主,同肯俾錢你高橋任性

換轉係高橋舊老細SE或者NBGI,就無咁好相遇了

尤其NBGI,一定會換晒你成隊人走玩你

睇下機戰同寺田而家俾NBGI折磨到咩款
由手機版發出
MultiPASS 08:44 PM 08-07-18
作者: fortel:
你真係講到而家隻DLC好似唔洗錢咁
DLC可以係其他嘢,可以係其他blade(初期出少啲),
相信KOS-MOS放响DLC應該好多人會入。
加其他高難度boss同challenge mode。
MultiPASS 08:51 PM 08-07-18
作者: AKIRA桑:
唔駛問阿貴,一定係老任set既期,但我會諗,成隻xb2,野心實在太大,即使我爆左機,我估我盡其量都係玩左一半份量,基本上絕大部分神劍我都無心機去抽,更枉論神劍既支線任務,而近乎無聊既城鎮任務更加唔駛講,只係剛開始遊戲,先傻更更走去做。所以我有時會諗,不如好似Persona5咁,砍走晒d城鎮任務佢,無眼屎,乾淨盲。

從我的iPad使用Tapatalk 發送
高橋由Xenogear開始已經係野心大嘅保證
關鍵係要俾佢足夠時間同資金,
XB1可以成為神作都係多年磨一劍之效,
XB2有時間做的話我覺得可以從前傳入手,
減少初期Blade數、超級boss同hard quest數量轉成DLC,
咁感覺會好好多,故事由悲到喜亦令人舒服。
MultiPASS 09:02 PM 08-07-18
作者: HM:

咁其實又無得怪老任

由手機版發出
你講得啱,
MLS依家可以發到咁大都係老任功勞,
難得成間任天堂都當佢地係寶(查實老任自己都好高竇),
希望下一隻可以俾多啲資源同時間佢地去做啦。
(利申:我自己係鍾意XB2多啲)
aquarius 09:10 PM 08-07-18
作者: HM:

咁其實又無得怪老任

由手機版發出

如果寺田咁樣俾NBGI整走唔知機戰系列會由邊個頂上..
HM 11:24 PM 08-07-18
作者: aquarius:
如果寺田咁樣俾NBGI整走唔知機戰系列會由邊個頂上..
手遊機戰大時代
GAF都已經有人玩有人課
MultiPASS 07:12 PM 08-08-18

劇院老爺年青時。
野良猫 07:17 PM 08-08-18
佢係咪用錯武器
MultiPASS 07:24 PM 08-08-18
照睇應該係槍劍~

野良猫 07:32 PM 08-08-18
係喎
細心睇有左輪嘅子彈匣
MultiPASS 07:43 PM 08-08-18
補多個大頭Man樣先。

MultiPASS 07:00 PM 08-13-18
唔係教皇而係男主?!

fortel 07:57 PM 08-13-18
唔係教皇而係男主?!

有咩所謂,反正佢都係EATER,邊個做劍主都可以

個UI好靚,算唔算係無聲抗議?
野良猫 08:27 PM 08-13-18
流石前劍主,點睇都一副主角格

點解無聲抗議?唔明
MultiPASS 12:43 PM 08-14-18

佢地同老任關係咁好(可以狂請人開分支),
睇嚟似想補番冇遺憾啫。
不過劍主變埋blade連屬性可唔可以上容本編呢?
fortel 01:20 PM 08-14-18
佢地同老任關係咁好(可以狂請人開分支),
睇嚟似想補番冇遺憾啫。
不過劍主變埋blade連屬性可唔可以上容本編呢?
之前睇片呢個前傳係分開打,劍主唔覺會拎神劍把架生打,一轉劍直接係控光自己跳出黎打。成個SYSTEM都完全唔同晒

不過有趣既係500年後佢個影係拎返聖杯把劍,不過真係等佢點解釋...

劍主都有屬,仲要果個都有,話唔埋500年前成班主角都可能唔係正常人黎

滅就好大機會可以係正傳用,我都想睇下佢同Shulk 講點解2把劍都係monado
charcsc2000 01:29 PM 08-14-18
主角們好似仲有2個位...會唔會其中一個係教皇????
fortel 04:55 PM 08-14-18
作者: charcsc2000:
主角們好似仲有2個位...會唔會其中一個係教皇????
應該會有一隻諾彭吧,反正都是吉祥物
charcsc2000 05:08 PM 08-14-18
應該會有一隻諾彭吧,反正都是吉祥物
唔想要諾彭....想要妮雅呢種呀...
MultiPASS 09:31 PM 08-14-18
之前睇片呢個前傳係分開打,劍主唔覺會拎神劍把架生打,一轉劍直接係控光自己跳出黎打。成個SYSTEM都完全唔同晒

不過有趣既係500年後佢個影係拎返聖杯把劍,不過真係等佢點解釋...

劍主都有屬,仲要果個都有,話唔埋500年前成班主角都可能唔係正常人黎

滅就好大機會可以係正傳用,我都想睇下佢同Shulk 講點解2把劍都係monado
連埋焰/光,三劍(腦)重聚可以再創世,直接導入XB3
MultiPASS 11:14 PM 08-24-18
先係saga,再出1,依家X都有埋...
幾時會推gear人物呢?

seed2005 12:05 AM 08-25-18
https://www.youtube.com/watch?v=K84i8dlH5gg

MultiPASS 12:23 AM 08-25-18
呢張謎之劇照仲吸引

第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47  ... 最後

返回主題版面