Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
mario0606 07:02 PM 03-20-14
係觀廣真係有人走過黎問點改名XD
由手機版發出
mario0606 07:40 PM 03-20-14
IWSP飛得慢左…
由手機版發出
魔靈娘 07:44 PM 03-20-14
康寧道ready
cmk105 09:26 PM 03-20-14
作者: kamkam:
龍威dam2?最好set埋時間啦,150秒真係唔夠,最少180,最好就210,咁先多d人玩
龍威dam3,150秒,玩二局都是玩家庭機好了,ps3+game+街機大制都是hk$2300
Ps:用初音save卡不用買!
我成150,000GP.改那部機比較好?
要3xx日元一個月做金會員才可以入PS3特典code很白痴,雖然我只會俾一個月!
迪安大叔 10:00 PM 03-20-14
路過
基本上係D 老手虐殺新手既局面
魔靈娘 10:12 PM 03-20-14
康寧爆幾次機

150秒,打電腦老衝都time over 左2鑊
其餘都係單位數時間過版

已反映要增加時間
igundam無得睇reply勁白痴
怪盜小G 10:17 PM 03-20-14
無FD玩堅難搭
CardGameDan 10:17 PM 03-20-14
作者: 魔靈娘:
康寧爆幾次機

150秒,老衝都time over 左2鑊
其餘都係單位數時間過版

已反映要增加時間
igundam無得睇reply勁白痴
要爆機真係要較隻電腦突擊/集中先得

replay方面,連對戰都冇得睇?
魔靈娘 10:23 PM 03-20-14
作者: CardGameDan:
要爆機真係要較隻電腦突擊/集中先得

replay方面,連對戰都冇得睇?
有勁街客拍住打電腦都TO呀陰公

睇片個行字灰左無得按
cmk105 10:25 PM 03-20-14
有人知道日本那部機最多人用?立即改爆部機先!
魔靈娘 10:29 PM 03-20-14
想問
錄片是否要做月費會員? 點錄的?
Paptimus 10:57 PM 03-20-14
作者: cmk105:
龍威dam3,150秒,玩二局都是玩家庭機好了,ps3+game+街機大制都是hk$2300
要3xx日元一個月做金會員才可以入PS3特典code很白痴,雖然我只會俾一個月!
要點比錢,我無日本信用卡
Blur 11:00 PM 03-20-14
想問
錄片是否要做月費會員? 點錄的?
錄片VS MOBILE應該無
用live replay部機錄
我見日本仔都係係部機拉條USB線來錄
Blur 11:00 PM 03-20-14
作者: Paptimus:
要點比錢,我無日本信用卡
HSBC比到
風萌翔 11:02 PM 03-20-14
用初音個張都得@@!?

另外
天水圍個間有未?
我見某ZONE講天水圍個間會有
CardGameDan 11:08 PM 03-20-14
有勁街客拍住打電腦都TO呀陰公

睇片個行字灰左無得按
如果未挑過機既應該會冇,佢唔會save對電腦的replay
Paptimus 11:09 PM 03-20-14
作者: Blur:
HSBC比到
佢唔係要3d信用卡咩?
另,升爆部機果d係咪唔關對戰事?
GN00508771 11:22 PM 03-20-14
作者: Paptimus:
佢唔係要3d信用卡咩?
另,升爆部機果d係咪唔關對戰事?
完全唔關事
cmk105 11:26 PM 03-20-14
作者: GN00508771:
完全唔關事
早知就不把全部點數來升機!初音卡可直接用,不用買卡!
GN00508771 11:28 PM 03-20-14
早知就不把全部點數來升機!初音卡可直接用,不用買卡!
有玩開笨大既GAME都已經唔使買咭......
怪盜小G 11:31 PM 03-20-14
唔知點解MB成日第3槍射唔出
星仔~* 11:52 PM 03-20-14
係沙田玩完黎 D制好FEEL到唔知禁左乜
魔靈娘 11:53 PM 03-20-14
作者: CardGameDan:
如果未挑過機既應該會冇,佢唔會save對電腦的replay
有挑過呀
挑左3場
cmk105 11:57 PM 03-20-14
作者: GN00508771:
有玩開笨大既GAME都已經唔使買咭......
世嘉的aime也不用買真想不到!
cmk105 11:59 PM 03-20-14
有挑過呀
挑左3場
唔通要交月費才可以reply?
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後

返回主題版面