Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-12-16, 09:16 AM   #23576
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
你地加油,集氣開始對真非洲人冇作用

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-16, 09:22 AM   #23577
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 大破人間 查看文章
再睇一次今日會更新D咩

>レベルアップ時にAPを回復した際、現在のAPに最大APの値が加算されるように変更

一早應該好似食果咁處理啦, 雖然已經不太關我事了, 就快又到等級上限...
我有一刻期待過今次更新會加等級上限..
有D師兄仲未有位ADD

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
想升埋龍娘同狂蘭斯黎開強化任, 先發現缺大量龍牙, 而家想打都打唔切

儲左60石, 今日搏下C狐, 集氣
加油

舊 10-12-16, 09:26 AM   #23578
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
對我未有用過
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-16, 09:48 AM   #23579
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
想升埋龍娘同狂蘭斯黎開強化任, 先發現缺大量龍牙, 而家想打都打唔切

儲左60石, 今日搏下C狐, 集氣
引用:
引用:
對我未有用過
對我未有用過 +1

C狐呢啲等射斜中算

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我有一刻期待過今次更新會加等級上限..
有D師兄仲未有位ADD

加油
我仲未ADD你

舊 10-12-16, 09:50 AM   #23580
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
集完氣重死多兩野,今次活動自然回體拎左張龍娘算
下個event先抽下農具

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-16, 09:58 AM   #23581
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 小嘉 查看文章
有咩用
全隊加回復量30%
如果加埋弓王裝張萬聖B狐就+110%, 補一次10500血
只要唔係俾寶具一下打死都等如滿血復活
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-16, 10:01 AM   #23582
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: psidef 查看文章

我仲未ADD你

竟然
但又未搵到人刪..

舊 10-12-16, 10:16 AM   #23583
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
引用:
對我未有用過
引用:
對我未有用過 +1

C狐呢啲等射斜中算

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
集完氣重死多兩野,今次活動自然回體拎左張龍娘算
下個event先抽下農具
俾你地搞到灰左
我當抽農具算

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-16, 10:30 AM   #23584
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
最後打左500AP左右...等下次減半再努力~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-16, 10:58 AM   #23585
psidef

引用:
俾你地搞到灰左
我當抽農具算
你都唔係非洲人.

舊 10-12-16, 11:07 AM   #23586
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
你都唔係非洲人.
岩岩尼祿祭先爆死左

歡迎pm查詢、預約
舊 10-12-16, 11:17 AM   #23587
大破人間

引用:
岩岩尼祿祭先爆死左
我好記得你80抽嫁王寶3
舊 10-12-16, 11:25 AM   #23588
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
我好記得你80抽嫁王寶3
之後追多幾十抽仆到直一直

歡迎pm查詢、預約
舊 10-12-16, 11:28 AM   #23589
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
如果部蛋機係維持到月尾 我給予高評價
飛雲你休息下啦,唔好再出黎

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-16, 11:34 AM   #23590
stcdavidhk

莫非佢會復刻一星期就同時出2016版

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 10-12-16, 11:35 AM   #23591
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
這不是很合理的推斷嗎
你望到佢換D野都唔似可以玩到兩個星期啦化.......

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 10-12-16, 11:36 AM   #23592
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
如果部蛋機係維持到月尾 我給予高評價
飛雲你休息下啦,唔好再出黎
咁我諗最少都可以抖1星期ge

引用:
唔覺得佢會佛到俾你地休養到26號

歡迎pm查詢、預約
舊 10-12-16, 11:38 AM   #23593
stcdavidhk

引用:
這不是很合理的推斷嗎
但佢話10月下旬,下個星期三都係19號,究竟佢個下旬點計真係唔知
我只會比小小時間我存石抽農具,唔係非洲d飯都冇得食

舊 10-12-16, 11:40 AM   #23594
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
但佢話10月下旬,下個星期三都係19號,究竟佢個下旬點計真係唔知
我記得上次水著佢預告係中旬, 但好似月頭已經黎料

歡迎pm查詢、預約
舊 10-12-16, 11:41 AM   #23595
psidef

引用:
魔伊夠話中旬先開

舊 10-12-16, 11:42 AM   #23596
大破人間

引用:
佢唔止第一次個上中下旬完全唔準啦
舊 10-12-16, 11:48 AM   #23597
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

唔係呢,飛雲你上個月出擊咁多次好辛苦架啦,休息下啦,乖啦,龍神丸要爛啦

ペルソナ5

隨時更新
舊 10-12-16, 12:06 PM   #23598
蛋撻王子
功德完滿

Share好圖

舊 10-12-16, 12:24 PM   #23599
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
引用:
這不是很合理的推斷嗎

複刻最後一個派蘋果(?) 任是18號出現

2016版 19號開始不意外
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-16, 12:29 PM   #23600
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
去禮物箱攞野出現SERVER混雜, 復刻有感
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:41 AM

手機版 | APP版