Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-18, 09:35 AM   #1076
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
王女降臨+2連AOE 打怪就是強

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-18, 09:37 AM   #1077
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
我都想咁玩,未45冇大範圍map砲,仲要抽d公主法師番黎,等緊拉娜保底

而家露娜都好堅,普攻秒飛兵

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-18, 09:38 AM   #1078
ShinDou

你出完兩招map砲通常打剩幾多血?

舊 11-02-18, 09:47 AM   #1079
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: ShinDou 查看文章
你出完兩招map砲通常打剩幾多血?

20%左右啦

舊 11-02-18, 10:00 AM   #1080
ShinDou

即係1下4成?莉亞娜再動出多下應該秒得晒?

舊 11-02-18, 10:01 AM   #1081
GUSTAV
The One
poor

引用:
即係1下4成?莉亞娜再動出多下應該秒得晒?

多數唔得 第3下公主降臨冇貨

舊 11-02-18, 10:05 AM   #1082
ShinDou

冇裝時鍾咩? 拉娜仲有冰錐麻

舊 11-02-18, 10:15 AM   #1083
GUSTAV
The One
poor

引用:
冇裝時鍾咩? 拉娜仲有冰錐麻

我講既係對面低血特效冇貨就扣唔多

舊 11-02-18, 10:28 AM   #1084
ShinDou

但你map砲本身應該都扣3成度應該夠秒?

舊 11-02-18, 10:30 AM   #1085
GUSTAV
The One
poor

引用:
但你map砲本身應該都扣3成度應該夠秒?

ARM ARM 開黎睇左 50LV 冰龍小怪
淨計拉娜2下MAP 炮 (INT 579) 2184/5690

射埋下天罰 (INT 508) 淨幾百

舊 11-02-18, 08:21 PM   #1086
ShinDou

打40冰龍有D煩,雖然1樣磨十TURN,不過開頭水怪淨係諗到用里昂秒佢先殺得快D,唔知點解成場都冇俾冰龍冰過,不過減半傷,雖然都撞到7千

都係等遲D有水升隻路因看破佢之後里昂撞死佢算 XD 不過唔知幾時先有水,而家D主力升左RANK都冇水飲,亂升太多人了,仲有暗王子要升黎鬥雞

而家都係卡45難D版,要刷野等45先再推時空,今日唔刷龍走左去刷槍兵,終於十練兵可以升下重裝槍兵,不過之前升錯左另1格晒左幾本金書,金書好似都唔易跌咁,打35都係咁跌其他野冇咩金

暗王子真係超屈,今日鬥雞5連勝上左1605分了,應該可以試下打D3分人 XD

世界鬥雞8點半先入去打,淨係打到4場,好彩贏晒上左千3,聽日再打下先,暗王子太正了真係 XD

此篇文章於 11-02-18 09:25 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-02-18, 09:58 PM   #1087
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

暗黑王子命運之扉第4版~點先可以3round去到終點呀~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-18, 09:59 PM   #1088
ShinDou

未得閒刷暗王子碎,刷緊里昂奶騎露娜3個3碎 XD

睇貼吧見到有神人,9月13陸服開局,完全唔抽卡唔用石,淨係用開頭送果幾張卡,打到9-7,精英8-6,睇圖見佢有2萬3石,270張飛,開頭佢話連友抽都唔抽,岩岩見佢友抽得番3張,不過場場出D人都仲係開頭送果幾隻人,而家佢LV56

隻GAME真係算佛心,完全唔抽都可以打到咁遠 @@

此篇文章於 11-02-18 11:19 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-02-18, 11:33 PM   #1089
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
練兵真係超痛苦
劍騎飛僧都想升隻特別兵
龍騎真係要學 但假面女僕又好幾好玩咁
天使,狂熱,巫女又講到唔練唔得咁

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-18, 11:35 PM   #1090
ShinDou

練兵我未諗住 XD 暫時都係升住D練兵有十LV果D易拎既3級卒先
舊 11-03-18, 12:19 AM   #1091
鳳熾魂
紅蓮の焔神

其實龍騎易入手起第一層 基本練過去就有 天使就煩

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 11-03-18, 09:22 AM   #1092
ShinDou

40雷龍難過其他40龍好多,又未有水升路因,出左隻暗王子淨係敢1開波放佢入去封1次唔俾佢雷爪加攻防,之後里昂1路都係入面打又走唔出4格,佢都入唔到去了,費事俾人開MAP砲炸 @@

今日又係刷兄貴了,升埋骨西用住先,50先轉蝙蝠,其實天使好似都勁,魔防高,物理都勁,但打完唔吸血唔知夠唔夠用
舊 11-03-18, 10:30 AM   #1093
GUSTAV
The One
poor

引用:
40雷龍難過其他40龍好多,又未有水升路因,出左隻暗王子淨係敢1開波放佢入去封1次唔俾佢雷爪加攻防,之後里昂1路都係入面打又走唔出4格,佢都入唔到去了,費事俾人開MAP砲炸 @@

今日又係刷兄貴了,升埋骨西用住先,50先轉蝙蝠,其實天使好似都勁,魔防高,物理都勁,但打完唔吸血唔知夠唔夠用
里昂要打係要企去上面

舊 11-03-18, 10:40 AM   #1094
ShinDou

就係企上面再移動拉打先打到,但磨左成12TURN,如果有看破應該好D可以打快D,反正里昂打完都1定會企第4格,留1隻係3格內就得

已經43RANK了 @@ 聽日升多1RANK就拎埋最後果招技了,但得芙雷夠晒料,里昂露娜就卡5-2精英,女王卡5-3精英,奶騎卡5-4精英,好彩暗王子夠料,可能升左暗王子拎左黑洞玩下先

而家再試下5-2精英打唔打到先

鬥雞有條友差唔多千7分排30幾,低我1LV但高我2千戰力諗住屈我機,我守輸減9,自動反贏佢加22,嘔凸俾我 XD 繼續等反擊先

原來已經過到難45既精英5-2了,3星埋 XD 咁可以拎埋騎士精神了,係喎,仲要刷兩份料仲有招千騎 @@ 同埋露娜又要過去拎疾風 @@

不過每日得3次精英,就算每次2粒都係6粒,1條友都要15粒 @@ 要4份咪成60粒﹖成十日先搞到 @@ 不過刷其他版可能都會無啦啦跌,唔理了,應該拎完騎士精神之後拎左疾風先,另外兩招慢慢諗,千騎拎左都未必成日用,要叉5TURN太耐,時鐘又得30%機會,遲下先拎了

46難既5-3精英都3星埋了,女王又可以轉埋 XD

此篇文章於 11-03-18 12:27 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-03-18, 12:44 PM   #1095
鳳熾魂
紅蓮の焔神

練兵大家通常係升初級技推到12Lv先定練進階特級果D
終於夠12開狂熱同巫女腐後就龍騎天使
打算攞左幾隻特別野再慢慢升特別兵Lv先回頭升其他兵種技

舊 11-03-18, 12:59 PM   #1096
ShinDou

我升有用果D先,例如槍兵我好少加攻,多數加防同血
舊 11-03-18, 01:06 PM   #1097
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
練兵大家通常係升初級技推到12Lv先定練進階特級果D
終於夠12開狂熱同巫女腐後就龍騎天使
打算攞左幾隻特別野再慢慢升特別兵Lv先回頭升其他兵種技
最初級既先~慣左~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-18, 01:08 PM   #1098
ShinDou

5-4精英過到但打得龜得濟搞到慢左1TURN,臨尾仲要推隻野上去引暗王子落黎 @@ 不過原來我隻里昂上左超絕可以1TURN撞到佢得番1千,試下第2TURN雙傳送秒唔秒到先 XD

唔知點解都係打剩1千,可能D傷俾佢D飛兵卒食晒,秒唔到,都係推隻克麗絲上去屈D怪算,橫掂之前打活動升過下

記錯時間冇打世界鬥雞添 @@ 成日記錯下午係1點開,不過平時返工都唔會打1點都係打夜晚,夜晚應該多D人既少D機會撞課長,今晚先打了

打多次5-4精英最尾又行錯 @@ 搞到又3星唔到,不過出克麗絲真係打快好多,但又未有水俾佢上40拎3級卒 @@

此篇文章於 11-03-18 01:51 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-03-18, 02:12 PM   #1099
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
5-4精英過到但打得龜得濟搞到慢左1TURN,臨尾仲要推隻野上去引暗王子落黎 @@ 不過原來我隻里昂上左超絕可以1TURN撞到佢得番1千,試下第2TURN雙傳送秒唔秒到先 XD

唔知點解都係打剩1千,可能D傷俾佢D飛兵卒食晒,秒唔到,都係推隻克麗絲上去屈D怪算,橫掂之前打活動升過下

記錯時間冇打世界鬥雞添 @@ 成日記錯下午係1點開,不過平時返工都唔會打1點都係打夜晚,夜晚應該多D人既少D機會撞課長,今晚先打了

打多次5-4精英最尾又行錯 @@ 搞到又3星唔到,不過出克麗絲真係打快好多,但又未有水俾佢上40拎3級卒 @@
大大真多時間同石爆體進度都追哂
升完45之後真係準備推主線開第7章打

舊 11-03-18, 02:19 PM   #1100
ShinDou

因為冇咩點抽,而家都係等拉娜先射,又爆5體咁打 XD

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 05:32 AM

手機版 | APP版