Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-12-16, 12:43 AM   #13576
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
之後仲有征服王之類的大炸彈.........少D定力都真係~~
狗哥我都算..
梅芙又未有..
文西又咁正....

好可怕.........

引用:
作者: digiharuka 查看文章
說到底只因貪得太多
非洲人之妄想...
妄想能夠好似歐洲人咁生活

舊 04-12-16, 12:47 AM   #13577
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
我嘗試戒純故事既唔抽先

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 12:48 AM   #13578
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
狗哥我都算..
梅芙又未有..
文西又咁正...
黑狗我都係抱住有機會就試下抽唔會追...始終都仲有三公用下^^"
梅芙我100%抗性....
雖然我係真綾支持者,但文西我又麻麻

BTW...蛋撻你已經算幾歐洲GA LA

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 12:52 AM   #13579
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
狗哥我都算..
梅芙又未有..
文西又咁正....

冷靜啊....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 12:53 AM   #13580
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
講講下講到好似勸緊人戒賭

其實兩樣性質係同一樣嘢嚟:少課怡情
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 01:02 AM   #13581
雷切爾
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2013
無信用卡,無VPN,無GOOGLE JP 真係想課都課唔到...

第五章抽80石都伏左,我真係要忍住手先得啦

原本做緊每日五分休閒...
雷切爾 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 01:03 AM   #13582
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
黑狗我都係抱住有機會就試下抽唔會追...始終都仲有三公用下^^"
梅芙我100%抗性....
雖然我係真綾支持者,但文西我又麻麻

BTW...蛋撻你已經算幾歐洲GA LA
引用:
作者: GN00508771 查看文章
冷靜啊....
文西除左個寶具模組..
攻擊模組都有分兩款..
如果B行先
會飛拳出去
Q如果跟B
會有光線追尾攻擊
Q如果跟A
就會變噴冰好似

之後EXTRA攻擊 最後賣萌儲力打一野落去

好多彩
仲要瞬移添...

不過我覺得歐洲人唔會係我咁樣既模樣囉ww

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章

其實有時覺得課金仲衰過賭
賭仲有機會贏番錢走

舊 04-12-16, 01:03 AM   #13583
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
話說好似唔見信長今次有出手~~~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 01:05 AM   #13584
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
非洲人之妄想...
什麼是非洲什麼是歐洲? 誰去定那條界線?
自訂過高害死自己呀

但我會信法老與否 (法老者: 一點即中 )

引用:
睇更暗面的, 是慾望太大呀
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 01:10 AM   #13585
蛋撻王子
功德完滿

引用:
什麼是非洲什麼是歐洲? 誰去定那條界線?
自訂過高害死自己呀

但我會信法老與否 (法老者: 一點即中 )

法老係最討厭既存在
我真係未試過

話說tk大今日漏左呢張

舊 04-12-16, 01:19 AM   #13586
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
慾望就人人都有, 我夠想要劍式同黑貞德喇.
只係要諗點樣去控制.

引用:
法老係最討厭既存在
我真係未試過
一抽抽中TOP RANK咭其實都好多人試過, 次次係咁先氣頂啫.

此篇文章於 04-12-16 01:21 AM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 01:49 AM   #13587
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
慾望就人人都有, 我夠想要劍式同黑貞德喇.
只係要諗點樣去控制.

一抽抽中TOP RANK咭其實都好多人試過, 次次係咁先氣頂啫.
我靠望住自己個户口同月結單去控制.

咁嘅抽咭機率之下能夠令我玩咁耐都算係奇跡.

舊 04-12-16, 01:54 AM   #13588
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
幾時都話 定額投資係最好既

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 02:03 AM   #13589
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
幾時都話 定額投資係最好既
我自己唔係搵得多, 但又爛玩打好多隻Game, 根本時時都要計住計住.

今次如果唔係課咗白貓的話, 我都有少少心郁課一Pack搏下......

但往績太差, 呢隻Game so far夾埋課咗3 Pack 左右, 連埋必中嗰張都只係中得兩張5星.

舊 04-12-16, 05:02 AM   #13590
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
狗哥我都算..
梅芙又未有..
文西又咁正....

非洲人之妄想...
你都抽唔中
出幾多比你都無用啦
係咪先
你咁諗就自然唔想再丟錢入去/再玩
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 06:57 AM   #13591
gingq7

註冊日期: May 2008
- 基本上我非武內或小山畫的女角都免疫, 可抽可唔抽(X是特例,仲要all-in都唔中...), 年中慳唔少

- 文西我覺得有少少機會送既,畢竟劇情上佢和盾娘一樣一定入隊

- 黑白貞德禮裝其實係唔係無用? 張野唔似空境活動咁硬生生多隻怪,而只係將白手稿變黑或掉轉,總數唔會多左

- 40 AP 狂趺 爪/孖晶,差唔多2-3場就趺1

- 諗左好耐黑貞德用咩禮裝好,佢儲NP太快但單體寶具又要留來打boss用,用寶石翁/太太反而NP儲得太快,
除左萬能的2030外,我覺得saber war果張每回合加5%寶具攻擊力好似唔錯,入到boss關都坐底6回合(+30%),估唔到果張廢禮裝都有用武之地

此篇文章於 04-12-16 07:55 AM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 08:09 AM   #13592
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
講真,次次自己2個AC加埋幾十抽,見到其他板友又一樣幾十抽唔中計埋都百幾抽以上都唔中
就好自然冇動力課佢

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 09:12 AM   #13593
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: psidef 查看文章
我自己唔係搵得多, 但又爛玩打好多隻Game, 根本時時都要計住計住.

今次如果唔係課咗白貓的話, 我都有少少心郁課一Pack搏下......

但往績太差, 呢隻Game so far夾埋課咗3 Pack 左右, 連埋必中嗰張都只係中得兩張5星.
我想我一定比你搵得更少,好在我只玩fgo一隻手遊,不過現在的卡數也夠我煩了

引用:
作者: gingq7 查看文章
-

- 黑白貞德禮裝其實係唔係無用? 張野唔似空境活動咁硬生生多隻怪,而只係將白手稿變黑或掉轉,總數唔會多左
沒留意這個……這樣2張也戴著其實根本不著數?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 04-12-16 09:14 AM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 09:52 AM   #13594
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
嗯。不意外的APP STORE 第一位

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 09:53 AM   #13595
T.K.
很黃很暴力

aab ex去到46,我覺得黑j唔需要開波np禮

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 04-12-16, 10:08 AM   #13596
gingq7

註冊日期: May 2008
佢A卡普通,但Q卡和EX hit數多,再加上每回合被動加4 NP和被人打又加得多d,
我覺得佢回NP能力入三甲 (Jack > 沖田 = 黑貞)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 10:13 AM   #13597
T.K.
很黃很暴力

可以的話請改名
禮裝1人2蒙7手8自
數字對應職階
下下搵到想死

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 04-12-16, 10:24 AM   #13598
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
引用:
作者: T.K. 查看文章
aab ex去到46,我覺得黑j唔需要開波np禮
咁用黑杯有冇睇頭?

OTL……
TOAKO X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 10:26 AM   #13599
T.K.
很黃很暴力

2046適合d,活動時就裝四星禮
我要黎打10拎人体畫,lv60夠殺有餘

放尾門,裝聖者依代都ok

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 04-12-16 10:36 AM 被 T.K. 編輯。
舊 04-12-16, 10:34 AM   #13600
vk1052
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2007
連續2個EVENT 總共2百50抽左右都中唔到一隻五星, 雖然課咗都係2-3單,但真係太伏,呢隻GAME 我決定唔冇再課了
vk1052 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:35 AM

手機版 | APP版