Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>Guild Wars 2 Vol. 7 - Forth Expansion [Secrets of the Obscure ™]
細路翔 10:29 AM 02-26-15
一晚50金,買把基底好易姐

不過我頂多搞埋資料片新果把就收皮
ヴィタさんさんKS☀ 02:22 PM 02-27-15
作者: david:
課金還好啦,都無時間玩,俾錢搞掂算...
你說得真的是太對了
ヴィタさんさんKS☀ 02:23 PM 02-27-15
那翼只好課金吧
搖搖 12:04 AM 02-28-15
課少少當比月費
david 09:55 AM 03-01-15
對翼開賣了?幾多鑽?要去買儲值卡...
佐佐木莊尼 12:26 PM 03-01-15
冇時間玩 -> 課金 +1

對翼.....
再課金囉.... anet 真識賺......
Peter Yu 12:09 AM 03-04-15
對翼開賣了
500gem限定24小時有買襯手
細路翔 12:36 AM 03-04-15
本來差200金就夠錢買晒t6料整sunrise

依家比對翼咬左我90金
搖搖 06:59 AM 03-04-15
好彩之前換定gem
ヴィタさんさんKS☀ 09:02 AM 03-04-15
對翼先買再算,但應該唔會拎出來用
animation 比想像中簡單,太生硬
感覺未完成品就急急推出市場

期望遲下 hot 出左之後,飛/跑個時 animation 會超進化
佐佐木莊尼 09:52 AM 03-05-15
係最後 14 分鐘返到屋企買左對翼
細路翔 11:51 AM 03-05-15
終於整完把傳奇,每晚可以爆少D肝訓多D(?

我睹50銀件✝煞氣卍墮天使之翼✝之後會上返做800石賣通街
ヴィタさんさんKS☀ 03:06 PM 03-05-15
作者: 細路翔:
終於整完把傳奇,每晚可以爆少D肝訓多D(?

我睹50銀件✝煞氣卍墮天使之翼✝之後會上返做800石賣通街

本來想大你50銀賭件貨斷市,但見到而家黑心商一櫃都係奇型怪鋤.大唔落手
Peter Yu 09:09 PM 03-05-15
對翼九成九會再上架
但係以前有副黑超
落左架等左好耐都無上番
6eo 11:17 PM 03-05-15
necro one vs all
https://www.youtube.com/watch?v=wM7RIeYE4c8
佐佐木莊尼 09:44 AM 03-06-15
新出o個套 crystal nomad outfit 好有聖戰份子 feel ......

http://dulfy.net/2015/03/05/gw2-crys...e-in-gemstore/
搖搖 12:02 AM 03-08-15
https://www.guildwars2.com/en/news/u...ed-beta-tests/

睇黎都係要暑假先有得玩
細路翔 11:04 AM 03-08-15
我整完幾日先知把傳奇可以隨時隨地轉stats
david 07:58 PM 03-08-15
樓上好猛太陽...

另外,今個WEEKEND 75%OFF...
http://buy.guildwars2.com/store/gw2/....buyguildwars2
細路翔 08:36 PM 03-08-15
樓上好猛太陽...
依家有sw比你頹刷全部料都易刷又易買喎
david 10:44 AM 03-10-15
依家有sw比你頹刷全部料都易刷又易買喎
SW是啥?(認真的,好耐無上去玩過...)

原來我MISS佐對翼...頂你ANET搞咩24HR,仲要襯我出去公幹無GAMEO係手先O黎24HR...

琴晚上黑獅睇過,紫武WAND同STAFF俾人掃曬,連PRECURSOR都無...

反而兩把GS PRECURSOR都有得賣,同埋我好似啱啱夠錢買,但唔夠料衝佢上紫武...

仲有原來而家紫武係ACCOUNT BOUND,VERY NICE...
細路翔 11:34 AM 03-10-15
SW是啥?(認真的,好耐無上去玩過...)

原來我MISS佐對翼...頂你ANET搞咩24HR,仲要襯我出去公幹無GAMEO係手先O黎24HR...

琴晚上黑獅睇過,紫武WAND同STAFF俾人掃曬,連PRECURSOR都無...

反而兩把GS PRECURSOR都有得賣,同埋我好似啱啱夠錢買,但唔夠料衝佢上紫武...

仲有原來而家紫武係ACCOUNT BOUND,VERY NICE...
唔係不嬲都係ACCOUNT BOUND?

我年幾前入坑時已經係

sw就係用黎話你知資料碟要出叫你準備比錢既前置地圖,入去跟zerg掘下金一個月就會有一兩噸既t6料

唔鐘意刷仲可以用紫色垃圾去馬桶沖,都6-7成機率出3-40舊你想要既個堆t6料,反正你係咪都要靠依個方法沖77塊四葉草出黎先

不過老實講最尾個400金我係刷到煩直接用大人之力課金同公會成員幫手搞掂wwwww
搖搖 12:02 PM 03-10-15
傳奇以前soulbound架, 不過真係好耐之前
ヴィタさんさんKS☀ 12:04 PM 03-10-15
唔係不嬲都係ACCOUNT BOUND?

我年幾前入坑時已經係

sw就係用黎話你知資料碟要出叫你準備比錢既前置地圖,入去跟zerg掘下金一個月就會有一兩噸既t6料

唔鐘意刷仲可以用紫色垃圾去馬桶沖,都6-7成機率出3-40舊你想要既個堆t6料,反正你係咪都要靠依個方法沖77塊四葉草出黎先

不過老實講最尾個400金我係刷到煩直接用大人之力課金同公會成員幫手搞掂wwwww
邊有咁好死,好以上年4月先開始 legendary 轉 account bond
以前 legendary 整一件 soul bond 一件,冇得轉人用痛苦到
細路翔 12:25 PM 03-10-15
作者: ヴィタさんさんKS☀:
邊有咁好死,好以上年4月先開始 legendary 轉 account bond
以前 legendary 整一件 soul bond 一件,冇得轉人用痛苦到
我依家等住資料片隻死靈可以拎起把sunrise然後去cosplay Arah副本門口前面果隻王
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面