Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-22-12, 04:57 PM   #51
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005

天才

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-12, 06:37 PM   #52
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-12, 01:10 AM   #53
blackcatlam
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: HONDA 查看文章
第1眼就諗起kiva魔王型態果舊野
blackcatlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-12, 07:49 PM   #54
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
難道只有我認為wizard 的劇情好~?

我認為只迎年鋪排得較好的拉打
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-12, 08:04 PM   #55
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: iu fu pig 查看文章

我覺得今年好悶……
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-12, 08:15 PM   #56
半熟くん
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
3DS Friend Code0645 5951 8148
引用:
作者: Sito 查看文章
我覺得今年好悶……
目前為止每件案都無W咁吸引,亦無OOO果種生氣
女角係有睇頭左好多 但ちんぷい好掃興好阻訂
半熟くん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 02:20 AM   #57
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
死啦-.-

唔只瀧鳴 睇完HERO大戰

我連海東都要加埋 你究竟是什麼東西呀

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 02:34 AM   #58
exiazero
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
死啦-.-

唔只瀧鳴 睇完HERO大戰

我連海東都要加埋 你究竟是什麼東西呀
一個俾人出賣左之後中二病大發
完全無哂之前超電王YELLOW篇建立的形象的拉打
米村的野.......算吧啦
要好的可以OK, 不好的好似今次咁成套古惑仔黑社會大開片

舊 10-24-12, 01:24 PM   #59
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
成套拉打VS戰隊,只係打來打去,冇乜故仔
純粹官能刺激,賣點係張豪快紅藍既基情搬上大銀幕,瀧鳴大叔既一句:可惡既帝騎~~~
ウルトラマンサーガ就有笑有淚好多,故事都比較立體

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 02:26 PM   #60
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
東映早就唔理同拉打有關既大集合劇本好壞純粹比你地睇爽,見佢地成日用D冇料到既人寫劇本就知
不過年年都咁搞早就睇到膩爽唔起(雖然我冇爽過)
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 02:29 PM   #61
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: qhxu 查看文章
東映早就唔理同拉打有關既大集合劇本好壞純粹比你地睇爽,見佢地成日用D冇料到既人寫劇本就知
明明同一間公司
199真系完全超哂班地好睇, 就算平時既戰隊vs都唔錯

拉打0個邊 ...

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 04:42 PM   #62
tcmchan
Junior Member

註冊日期: Dec 2006
引用:
成齣拉打vs戰隊我完全感覺唔到睇得爽, 無無聊聊咁打來打去, 突然又超展開咁話原來拉打戰隊都己經一早夾定設局, 真係任佢up, 我越睇睡意越濃, 好彩唔使我比錢入戲院睇姐, 否則一定睇到割櫈都似
tcmchan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 04:46 PM   #63
qhxu
Crazy Gamer

只差無車可ride的A哥
舊 10-24-12, 04:48 PM   #64
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

似乎大家都忘記左A哥自己有架真實既電單車 ...

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 10-24-12, 04:51 PM   #65
qhxu
Crazy Gamer

A哥架電單車變身後係唔會用
舊 10-24-12, 05:07 PM   #66
exiazero
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 魔璃 查看文章
明明同一間公司
199真系完全超哂班地好睇, 就算平時既戰隊vs都唔錯

拉打0個邊 ...
深同感受
199真係怕得好睇, 有故事有聯動
VS還VS, 戰隊係199同卡邦VS都拍得好好睇
大堆頭卻做到有戲味
米村無料就係無料
俾幾多角色他都無用, 有幾多人打都無用
明明YELLOW篇先正常返少少
現在同我搞到戰隊VS拉打變到咁

舊 10-24-12, 06:36 PM   #67
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
前一兩年都有人講過啦
M78用哂心機拍到點都好, 票房都麻麻地
反之拉打拍埋哂成套垃圾都唔知點解有好好票房...
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 09:54 PM   #68
炸彈人
Junior Member

註冊日期: Dec 2008
引用:

WIZARD暫時都幾好睇, 不過女主角及瞬平巳經愈來愈路人, 希望WIZARD能繼續好落去
炸彈人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-12, 12:44 AM   #69
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 炸彈人 查看文章
WIZARD暫時都幾好睇, 不過女主角及瞬平巳經愈來愈路人, 希望WIZARD能繼續好落去
小曆幾重戲份啊

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-12, 01:29 AM   #70
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
引用:

套野太平實
冇乜亮點
引用:
我覺得今年好悶……
我都覺得悶

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-12, 10:04 AM   #71
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: Dom031059 查看文章
前一兩年都有人講過啦
M78用哂心機拍到點都好, 票房都麻麻地
反之拉打拍埋哂成套垃圾都唔知點解有好好票房...
觀眾層面我就唔多清楚
不過東映做倒既系將特攝拍到有劇味, sell玩具又得sell偶像又得
食倒個大友腐女市場(?)

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 10-26-12, 12:28 AM   #72
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
我覺得今年好悶……
引用:
作者: chunmanx 查看文章
套野太平實
冇乜亮點

我都覺得悶
覺得悶+2

唯一亮點偽法拉和上兩集的姐姐!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-12, 01:35 AM   #73
qhxu
Crazy Gamer

劇情平實,present希望又唔到位
頭幾集講咩「由我黎成為你既希望」我已經覺得怪怪地
舊 10-26-12, 03:50 AM   #74
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
劇情平實,present希望又唔到位
頭幾集講咩「由我黎成為你既希望」我已經覺得怪怪地
因為d面臨絕望/希望關頭的角色都是每集的新角色,觀眾對佢地無感情,無代入就唔會感受到佢地有幾絕望

其實條橋無問題,只不過劇本唔應該咁寫,如果主力寫主角的心理就會成立好多
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-12, 04:41 AM   #75
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
我看了第一話,第2話跳黎睇,第3話已經唔睇,但可以為女角睇.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
機動戦士ガンダム SEED 6月15日5:05PM-5:35PM TVB播映 Marco 日本動漫畫討論版 300 05-26-04 11:11 AM

現在的時間是 01:09 PM

手機版 | APP版