Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-29-09, 10:01 PM   #251
Tenzan
Game Master
中島艦上攻擊機天山

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDTenzan_jin
XBox Live GamertagTenzan Jin
引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
80秒拉打好嚴重
四角游鬼不就是戰術的基本嗎。a

未得閒更新(っ・ω・c) Asriel 凜として時雨 いきものがかり
North Star Design 192 MKⅡ + DAC32, Burson Soloist, PCM-D50, MD10, TA-3, PFR-V1, MDR-7509HD, AH-D7000
Tenzan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 10:14 PM   #252
涅吉.水母
Insane Gamer
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
引用:
作者: Tenzan 查看文章
四角游鬼不就是戰術的基本嗎。a
戰術的基本是...將對方衣服一點一點打穿
享受對方裸跑

脫衣戰機

此篇文章於 04-29-09 10:19 PM 被 涅吉.水母 編輯。
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 10:31 PM   #253
Tenzan
Game Master
中島艦上攻擊機天山

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDTenzan_jin
XBox Live GamertagTenzan Jin
引用:
戰術的基本是...將對方衣服一點一點打穿
享受對方裸跑

脫衣戰機
畀人打穿之前自己爆甲。

未得閒更新(っ・ω・c) Asriel 凜として時雨 いきものがかり
North Star Design 192 MKⅡ + DAC32, Burson Soloist, PCM-D50, MD10, TA-3, PFR-V1, MDR-7509HD, AH-D7000
Tenzan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 10:40 PM   #254
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
佢好似限左同時對戰既數量= =

無set...
同dc用手制時咁玩

實在討厭有d人拉打拉到扣幾%就走= =
我用feiyen都無得逆轉
feiyen正確用法不就是拉打嗎???(誤

舊 04-29-09, 10:41 PM   #255
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章

你試左支"的"未?

舊 04-29-09, 10:42 PM   #256
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: lauchai 查看文章
你試左支"的"未?
正常運作(如果唔係玩VOOT既話)

支孖的好奇怪, 我用其他game去試冇事, 但一用黎玩VOOT, 按LB會連LT都有反應....

舊 04-29-09, 10:43 PM   #257
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
正常運作(如果唔係玩VOOT既話)

支孖的好奇怪, 我用其他game去試冇事, 但一用黎玩VOOT, 按LB會連LT都有反應....
使唔使打電話問下

舊 04-29-09, 10:44 PM   #258
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: lauchai 查看文章
使唔使打電話問下
聽日先

舊 04-29-09, 10:48 PM   #259
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:

的確係

不過我打近/中距離多
自己幾鍾意衝前放心心
有得追
舊 04-29-09, 10:50 PM   #260
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
的確係

不過我打近/中距離多
自己幾鍾意衝前放心心
有得追
衝前放心心, 結果眼見心心係敵人頭頂飛過

舊 04-29-09, 11:01 PM   #261
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
衝前放心心, 結果眼見心心係敵人頭頂飛過
唔會的
衝前/左/右時變左經地下

最多飛過左
舊 04-29-09, 11:06 PM   #262
柚原konomi
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
XBox Live Gamertagmewhk
笑...總算叫做撞到哂各位...
同negaxx 隻野打到互拉...
我想知,你地打Ranked 有冇讓Round 的??
因為多數自己先嬴一場,所以唔太知出面做法...
好多時第3場就輸番...><
柚原konomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 11:09 PM   #263
柚原このみ
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
Rank好難連到機…

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 11:17 PM   #264
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: 柚原konomi 查看文章
笑...總算叫做撞到哂各位...
同negaxx 隻野打到互拉...
我想知,你地打Ranked 有冇讓Round 的??
因為多數自己先嬴一場,所以唔太知出面做法...
好多時第3場就輸番...><
又撞到了

岩岩轉左ramdom
抽中唔太識用 即刻唔識玩

可以入lobby搵我既
我長期放置等人挑我先玩
舊 04-29-09, 11:29 PM   #265
柚原konomi

哈哈.係咁沖入黎搵你...

咁快就玩random...
不過你random 冇人知的...
舊 04-29-09, 11:29 PM   #266
涅吉.水母
地下&アイドル住人

唔知幾多連敗了
舊 04-29-09, 11:41 PM   #267
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: 柚原konomi 查看文章
哈哈.係咁沖入黎搵你...

咁快就玩random...
不過你random 冇人知的...
連愛機都唔識用了
舊 04-29-09, 11:53 PM   #268
Cube

註冊日期: Jul 2004
請問隻game 用手製會唔會出唔到招?
未玩過vo 系列...
Cube 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 11:57 PM   #269
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: Cube 查看文章
請問隻game 用手製會唔會出唔到招?
未玩過vo 系列...
可以
集中曬係隻右手(RT ABXY)到
舊 04-29-09, 11:59 PM   #270
柚原konomi

引用:
連愛機都唔識用了
扮野啦你-0-"
我打得幾機辛苦...

自己用手制玩...
感覺上比DC慢了...
出之前我都有拎番部DC出黎玩...
已經比以前慢左半秒有多...
今日玩360版..再慢多半秒...
好多時按左A冇反應...有時按左X又冇咩反應咁...
好慘><
RANDED PLAY,好似成日都搵唔到人咁...
QUICK PLAY都有幾次先有一場...
舊 04-30-09, 12:00 AM   #271
Cube

註冊日期: Jul 2004
引用:
可以
集中曬係隻右手(RT ABXY)到
係law, 我見隻右手又要禁abxy 同時又要禁 analog...
Cube 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-09, 01:10 AM   #272
飲勝萬能俠
赤貧草根的人生

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDBobbyLST
XBox Live GamertagBobbyLST
HKMS今次好做野
不過買完OUTRUN唔夠POINT買

玩完試玩好正,畫面唔失禮,而且16:9+大電視,直頭正過街機
可能太耐無玩+以前用孖的
好多野出唔到或唔知點出

不過聽日我都會加入戰綫

OT:玩完覺得VOOT的彈幕同速度同宜家隻GVGN差唔多
飲勝萬能俠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-09, 01:42 AM   #273
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
手掣黨o既....真係建議用standard type...當3.3s黎玩好過用type a...

而家隻右手母指痛到飛起b

舊 04-30-09, 03:35 AM   #274
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
dc版多年來失憶.......點樣down時快速起身唔比人連hit.....?

此篇文章於 04-30-09 07:37 AM 被 Montague 編輯。
Montague 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-09, 04:06 AM   #275
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
想問下raiden手用支炮,佢射支炮可唔可以分裂?

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:35 PM

手機版 | APP版