Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 60 460 510 550 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 570  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
王蛇 02:30 AM 08-11-19
作者: 亍 ◣:
10傷無所謂,我用天威做輸出就得:haha:

另外隻星創對唔對付到暴走幽靈??一受傷就+500迴..
沒Ω化 命中可能唔夠打白騎(睇對方組合)
其他升滿打爆古鐵沒問題
J+1 11:01 AM 08-12-19
終於完成超距離殺陣
4隻1.5氣+哈你路亞

由手機版發出
LordofNightmare 03:18 PM 08-13-19
突然彈咗隻萬年處女廚出嚟,睇能力好似可以單機殺晒對面
王蛇 07:11 PM 08-13-19
睇技能,如果對方有5部機就一萬速 1000迴避
即係BOSS可以組一堆機 而對方最好只有一部機打

依家D一COST機愈來愈頂得再加多15下迴避(震)
亍 ◣ 08:06 PM 08-13-19
安琪剋死佢???
王蛇 08:15 PM 08-13-19
安琪剋死佢???
沒裝自己修復有可能,有裝就睇邊個用完99次底力先
LordofNightmare 08:26 PM 08-13-19
處女廚個根性唔係保証㗎,無晒特迴兩三下就收得工
王蛇 08:51 PM 08-13-19
作者: LordofNightmare:
處女廚個根性唔係保証㗎,無晒特迴兩三下就收得工
因為女主有被打HP回復?
EX底力果D多數直接燒死,還以為一樣
clie 11:08 AM 08-17-19
作者: J+1:
終於完成超距離殺陣
4隻1.5氣+哈你路亞

由手機版發出
我最近都用佢取代左用左十世既ANEMONE

想問IJ陣係咪打爆夫婦?
次次都係俾對面IJ行先打爆E姐,E姐係咪一定要加回避?
clie 11:13 AM 08-17-19
安琪剋死佢???
無用架,只要對面用泰莎艦(或攻力超細艦),一出招就破安琪不死,跟住Hi吓就爆
亍 ◣ 11:34 AM 08-17-19
今次兩隻龍騎士應該最快起手配??
點打呢...

作者: clie:
我最近都用佢取代左用左十世既ANEMONE

想問IJ陣係咪打爆夫婦?
次次都係俾對面IJ行先打爆E姐,E姐係咪一定要加回避?
基魔陣用哈你路亞快手殺基魔先(留意佢有冇加迴避PA),搵隻頂住IJ一次攻擊之後哈多次你路亞就完

無用架,只要對面用泰莎艦(或攻力超細艦),一出招就破安琪不死,跟住Hi吓就爆
暫時我用13號單機可以對付,不過留意打唔到高迴機,如果見有隻基魔就唔得...
我未用過哈你路亞打,好似都得...
clie 11:54 AM 08-17-19
基魔陣用哈你路亞快手殺基魔先(留意佢有冇加迴避PA),搵隻頂住IJ一次攻擊之後哈多次你路亞就完

暫時我用13號單機可以對付,不過留意打唔到高迴機,如果見有隻基魔就唔得...
我未用過哈你路亞打,好似都得...
問題係IJ太低COST,配啲硬嘢如古鐵,妖天都打得爆?

今週等班變態佬升到升七八分,我用妖天挑吓機,輸咗無咁傷
亍 ◣ 12:43 PM 08-17-19
哈你路亞打唔穿厚甲,有古鐵就唔駛諗

未見過ij配古鐵...如果咁配應該2氣暴走陣夠快吧??
clie 02:12 PM 08-17-19
暴走你指13號? 無呢部。。
而家IJ+2氣+硬嘢 就無得打
王蛇 01:52 AM 08-20-19
霸王大系如果係四部,天使龍BOSS 技能全速+用4部一氣呵成可以快過佢
不過對方如果有鎖行動值就打唔到
暫時試唔到減一個行動技能得唔得,不過都要拚三連攻擊 打得一下都係輸

少見始終霸王大系要新機+兩份料,可能太快就會打臉關係吧.....
亍 ◣ 08:53 AM 08-20-19
對面放得兩隻....

暴走你指13號? 無呢部。。
而家IJ+2氣+硬嘢 就無得打
暴走幽靈啦
王蛇 10:56 AM 08-20-19
對面放得兩隻....
沒試5COST減傷機+兩部有底力的一氣呵成得唔得(天完快D但兩部回唔到HP沒必中)
J+1 04:27 PM 08-21-19
又基攻隊??

恆常參戰都冇咁多次。。。

https://twitter.com/srw_xomg/status/...441270272?s=19
由手機版發出
亍 ◣ 03:49 PM 08-24-19
今次用變態單機攪掂...

J+1 03:30 PM 08-29-19
下期玩肉體??仲唔係師傻xΩ???

由手機版發出
王蛇 12:50 AM 08-30-19
神高達前兩版好似得LOVELOVE配合環境威過下.Ω版出場到改完又改都沒用真慘
依家又出明鏡止水當新Ω
王蛇 07:09 PM 09-01-19
神高單用除了高底力外同舊版一樣弱,沒必中沒速度

同師傅一組就200減傷,但最後都係拚底力硬放合體技
最慘一定要放上下,打爆師傅(沒有HPUP,4底力)就完.....真係唔知升唔升好
亍 ◣ 08:31 PM 09-01-19
暫時未見有人放守......
暴走幽靈應該秒佢???
王蛇 01:09 AM 09-02-19
暫時未見有人放守......
暴走幽靈應該秒佢???
師傳基本連5萬HP都唔夠一定爆,唔放一氣呵成果D係想守天使龍多
不過一定要裝ガード,被迫放棄其他加速技能注定唔夠快

仲要重新練過一部機,之前被騙材料+就4周年 少人用正常......不過自己打D全速電池陣係幾爽
王蛇 06:12 PM 09-02-19
兩師徒都係升左2/3 左右(得ガード滿,GOD升三連攻擊滿)

SEED,電池:壓勝

天使龍BOSS:只可兩人上 對方如果有用D高消耗隊友令到天使龍自己出唔到招,可以拖到出合體技贏
不過基本都係打唔到 用反擊三連攻擊都要拚運氣(其中超必反唔到)

古鐵組:速度實在太慢直接爆炸

霸王大系:只有靠反擊三連攻擊打爆對方,而師傳會頂唔到先(雖然之後GOD都夠打
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 60 460 510 550 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 570  ... 最後

返回主題版面