Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68 118  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
DMRevolution 10:02 PM 03-09-12
作者: Orphan:
@sega_pso2
『PSO2』PS Vita版の動画を見て、PC版より見劣りすると感じた方。今回は『PSO2』をPlayStation(R)Vitaで動かしてみました、と言うレベルにすぎません。今後最適化やシェーダーなどの対応で、PC版の最高描画レベルに近づけていきますよっ! #PSO2
其實她的玩法是唔錯的, 可以練技...但是打晒所有怪先可以去下一版個下真是非常抖結呀= =....

個時玩法師玩到單人5分鐘刷黑S....玩多幾玩....就冇再玩落去= =...

作者: 草薙さん:
再世篇明明係PSP野都要重點介紹...
話有新作咪又係開期票...

竟然唔係Nintendo Direct咁做新作發佈會...
隻隻都六月出比人地步處睇住黎打...
過左2月之後....有幾多大作真是數到...

N3DS 我又唔可以講話她有咁多大作...事關...出左都最少半年...
個效果點差極都有番咁上下銷售量
但是PSV 出左3個月都未有...要大作又有D難, 衰D講句...REMAKE 純移植的GAME 又唔多....
大廠又唔感博....分分鐘去到9月都頌是咁低微...

咁搞法...我唸我會入第3次0軌...
雖然MIO 有愛...但是玩3次....-口-
HAKAIDER 10:11 PM 03-09-12
作者: DevilElvis:
PSO2 仲係用圓影.........
PSV 版PSO2 用圓影返而係予左

因為PC 版係可以12 人(3 team) miti play

再加上如果3 team 人既隨機殲滅mission 重疊的話個畫面係超多怪的

http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=847
ctmoduser 10:12 PM 03-09-12
MH 2G+3 = 4000 yen
assy 10:44 PM 03-09-12
好在無睇...睇完仲火滾
姐係叫我呢三個月再俾錢買pass玩返自己有既舊game
最吸引係果1000羊,變相買dlc唔洗錢
得啦...部野可以繼續雪藏
( ゚ω゚)? 10:52 PM 03-09-12
http://www.siliconera.com/2012/03/09...-golden-goods/

Decorate Your Vita With Persona 4: The Golden Goods

By Spencer . March 9, 2012 . 1:58am

Hori doesn’t just make arcade sticks. The accessory maker has a Persona 4: The Golden pack with a soft pouch, stickers, and a plastic cover. A release date for the Persona 4 set has not been announced.

Read more stories about Persona 4: The Golden & PlayStation Vita on Siliconera.
ys10 11:15 PM 03-09-12
好地地一部機會搞成咁...
冇人出game...
點解咁ga...
好失望...
亍 ◣ 11:17 PM 03-09-12
SONY 死不悔改,passport仲係咁玩點救psv.....
Rance 12:22 AM 03-10-12
咁都叫天國我真係唔知咩叫地獄....
tung999 12:31 AM 03-10-12
天國冇錯阿 sony要推psv回歸天國了= ="
真係今日個event唔搞好過搞
等人期待左咁耐....
zeven7 12:55 AM 03-10-12
作者: tung999:
天國冇錯阿 sony要推psv回歸天國了= ="
真係今日個event唔搞好過搞
等人期待左咁耐....
不能認同更多了...
zeven7 01:04 AM 03-10-12
其實NDS VS PSP同而家3DS VS PSV都差唔多...
最初PSP咪又係無野玩...MHP1時都未HEAT得起...
最後都攪左唔少時間先似返個樣...到而家都好似成7年了
PSP到呢刻都重有好野出緊, HW強, 其實廠家唔怕慢慢跑
DevilElvis 02:38 AM 03-10-12
作者: zeven7:
其實NDS VS PSP同而家3DS VS PSV都差唔多...
最初PSP咪又係無野玩...MHP1時都未HEAT得起...
出得部機就梗係想贏,成日做阿二好馨香咩......
pet3 07:20 AM 03-10-12
A君:你為什麼要鬧sony 他不是什麼也沒做嗎?

B君:就是因為他什麼都沒做
亍 ◣ 07:30 AM 03-10-12
問題7年後今日,p同n的共同敵人是iphone/pad....如果你佔有率升唔上去唔似得再有7年比你磨上去.........
t-cup 08:18 AM 03-10-12
sony 連超必(大誤),"八萬五"賽車都唔吹下。
jyeung1 10:22 AM 03-10-12
作者: zeven7:
NDS 同PSP 畫面質素
係完全兩個世界
客路不同, 所以好多人兩部都有

但3DS 同PSV 畫面質素
最多都只係DVD 同 BLUERAY
分野吾明顯, 客路相似, 
吾出多D有質素自家制作
OR 有出名第三廠商大制作
好難打破困局!!

而且有PSV 無PS3,基本功能已經自斷一臂
如果佢可以直接經PSV 
download Game OR DEMO OR Movie
個班無PS3可能會考慮買!!

一小英口 10:26 AM 03-10-12
作者: jyeung1:
如果佢可以直接經PSV 
download Game OR DEMO OR Movie
a ? PSV 而家上唔到 Store 咩? 我未試過要開我部PS3 黎down PSV 野喎
GN00508771 10:35 AM 03-10-12
樓樓上的 你肯定你最後戈段野冇錯?
pet3 10:36 AM 03-10-12
作者: jyeung1:
NDS 同PSP 畫面質素
係完全兩個世界
客路不同, 所以好多人兩部都有

但3DS 同PSV 畫面質素
最多都只係DVD 同 BLUERAY
分野吾明顯, 客路相似, 
吾出多D有質素自家制作
OR 有出名第三廠商大制作
好難打破困局!!

如果佢可以直接經PSV 
你lag 了大約3個月到
ヨコ男 10:48 AM 03-10-12
>>但3DS 同PSV 畫面質素
>>最多都只係DVD 同 BLUERAY
>>分野吾明顯
你屋企部電視大細?
pet3 11:04 AM 03-10-12
作者: ヨコ男:
>>分野吾明顯
你屋企部電視大細?
人地可能無睇過BD呢
又或者人地無睇過DVD
全部都是上網dl 720 落黎當dvd
Final 12:36 PM 03-10-12
作者: ヨコ男:
>>分野吾明顯
你屋企部電視大細?
可能佢部PLAYER UPSCALE好勁
卡柏 12:50 PM 03-10-12
人踩佢又抽....
可能佢見到pso2以為psv=pc吧 (根據留言歷史無責任亂心估)
yuhchan5 01:32 PM 03-10-12
想問而家PSV可唔可以下載PSN D PS遊戲玩?好似FF8﹣9果D?
破戒僧 01:43 PM 03-10-12
作者: yuhchan5:
想問而家PSV可唔可以下載PSN D PS遊戲玩?好似FF8﹣9果D?
唔可以..
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68 118  ... 最後

返回主題版面