Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-02-03, 12:25 AM   #26
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
原來有game就得,仲以為一定要online玩緊先可以換添
等我過埋呢幾日年後快快手搞左佢先得

引用:
Originally posted by GC迷 :
係咪一定要隻game online緊有拉臣玩緊先可以換到碟返來-->唔係..你有隻GAME同SERIAL NO同ACCESS CODE就得..佢會抄低..E-GAME要求你成盒GAME比晒佢

舊 02-02-03, 01:02 AM   #27
大雄
God of Gamer
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
引用:
Originally posted by Foxh :
原來有game就得,仲以為一定要online玩緊先可以換添
等我過埋呢幾日年後快快手搞左佢先得
要快喇..唔係成日有機會

換左一齊玩V1.1 丫

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-03, 04:29 PM   #28
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
but 6th i have to go to China......
i want to change 1.1 too........

舊 02-03-03, 04:59 AM   #29
流浪暴魔
Ultimate Gamer
青龍黃龍

註冊日期: Aug 2002
經過一晚既努力...終於Lv80喇v

全国半荘リーグ CIII
http://forum.jpmahjong.net/index.phpb
流浪暴魔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-03, 05:35 PM   #30
magnum
シロッコ大尉

註冊日期: Feb 2002
即將加入戰團

magnum 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-03, 07:02 PM   #31
大雄
卡啦騷

引用:
Originally posted by magnum :
即將加入戰團
幾時幾時??
VER1.0 定1.1??
一齊一齊

我係V1.1...12-18 會拎到隻1.1

講多無謂,一步到位
舊 02-03-03, 07:35 PM   #32
彩子
Moderator
めんどくさいな。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDForceAngel
引用:
幾時幾時??
VER1.0 定1.1??
一齊一齊

我係V1.1...12-18 會拎到隻1.1
佢指xbox版....
GC版1.0 佢隻FOmarl Lv > 160 ... w
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-03, 01:36 AM   #33
大雄
卡啦騷

引用:
Originally posted by ANGELAN :

佢指xbox版....
GC版1.0 佢隻FOmarl Lv > 160 ... w

好慘無人玩GC版

講多無謂,一步到位
舊 02-04-03, 03:29 AM   #34
6402oen
╮(╯o╰)╭

註冊日期: Jan 2003
引用:

好慘無人玩GC版
我有玩,不過無online

├┏╋┓┏┛─┃┃┗━┓─┤
 ├┃┃┃┗┓─┗╋┓─┗┓┤   【発売日】   :5月21日(金)
 ├┃┗╋━┛─┏┛┗━┳┛┤   【希望小売価格】:各2,000円
 ├┗━┫───┗━━┳┛─┤           (税抜価格1,905円)
 └──┗━━━━━━┛──┘
6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-03, 06:01 AM   #35
流浪暴魔
青龍黃龍

引用:
Originally posted by magnum :
即將加入戰團
期待~~~
Lv90喇~~v

http://forum.jpmahjong.net/index.phpb
舊 02-05-03, 10:27 AM   #36
彩子
Moderator
めんどくさいな。

前晚online ( xbox ) 見到個 dan o既RAmarl
是 伍等兵dan 嗎?? :@_@":

此篇文章於 02-05-03 10:33 AM 被 彩子 編輯。
舊 02-05-03, 11:12 AM   #37
流浪暴魔
青龍黃龍

引用:
Originally posted by ANGELAN :
前晚online ( xbox ) 見到個 dan o既RAmarl
是 伍等兵dan 嗎?? :@_@":
係~~

舊 02-07-03, 11:09 PM   #38
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
引用:
Originally posted by 6402oen :
我有玩,不過無online
me2

舊 02-08-03, 01:50 AM   #39
KTN
~♡

今日拿左隻game去ms個到換v1.1
順便買埋張web money,155$都幾抵~~
3個星期後先有得拿
其實戰友中有邊位仲係GC版,邊位去左叉盒版,邊位2頭都係蛇???
出來比認下頭呀~~~~都唔知邊個打邊個家下~~~各散東西~~~~

舊 02-09-03, 05:17 PM   #40
SGGK
潛艇基地1號

註冊日期: Dec 2001
流浪暴魔:我買了live,有d問題想找你.期待你回覆我啊
llylkyhk@yahoo.com.hk
留電話啊~~

終於打爆機喇!!!
SGGK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-03, 07:04 PM   #41
SGGK
潛艇基地1號

註冊日期: Dec 2001
我想加入x-box pso行列呀.有人幫到我嗎?

終於打爆機喇!!!
SGGK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-03, 01:37 AM   #42
流浪暴魔
青龍黃龍

引用:
Originally posted by SGGK :
隊長~~~~想點幫你啊?

舊 02-10-03, 10:05 AM   #43
彩子
Moderator
めんどくさいな。

引用:
Originally posted by SGGK :
xbox gametag名係?
角色名照舊用SGGK嗎?? ^_^
舊 02-10-03, 07:16 PM   #44
大雄
卡啦騷

引用:
Originally posted by Foxh :
今日拿左隻game去ms個到換v1.1
順便買埋張web money,155$都幾抵~~
哈..仲有得換咩??我都等緊拎翻呀..14,5號左右有~~~
我O岩O岩玩咋...LV 0

$155 既WEB MONEY可以玩3個月?

一陣玩GC V1.1啦..你玩開邊個SERVER?

講多無謂,一步到位
舊 02-10-03, 08:16 PM   #45
零式
Banned

註冊日期: Jan 2003
有冇人有玩c mode?gc今日開左c7~9

get左sword & shotgun,d能力cheap到....枝shotgun攻擊力得10

a rank & b rank係四神盾

舊 02-10-03, 09:20 PM   #46
彩子
Moderator
めんどくさいな。

四神盾都係cheap貨...得個樣
舊 02-11-03, 01:56 AM   #47
KTN
~♡

GC迷:

有呀,個日係醫驚咳到問過80銀等起碼一個月
跟住我換個日先去左旺角,諗住係MS個到買WM
跟住問下佢有無得換,100銀,諗住唔想行多轉
所以係MS個到搞掂,順便買埋WM,但佢答得比較肯定係約三個星期
WM都幾抵呀,155$ 2000POINT,跟返3個月千五POINT都係116$
餘下個500POINT,以前聽星人講話可以夾埋同下一張WM一齊用~~
計返三十幾四十銀一個月~~都好抵~~~~好過玩D貴夾廢既台式ON9 GAME

各位戰友都去曬XBOX版,
得返我呢D孤兒仔一個係GC版到行行企企
唯有同D日本人組....無曬同好既戰友

舊 02-11-03, 12:29 PM   #48
大雄
卡啦騷

Foxh..
以後等我同你一起作戰吧
係呀..MS好D...但佢地明明話29/1/03 係DEADLINE既

我15/2 有得拎翻V1.1 喇..終於可以開始玩..你而家幾多LV??

講多無謂,一步到位
舊 02-11-03, 01:15 PM   #49
KTN
~♡

因為隻ver1.1
我特登重新來過
舊save del左
慢慢重頭玩過~~
得返個5lv到既hu

引用:
你而家幾多LV??

舊 02-11-03, 08:33 PM   #50
大雄
卡啦騷

正...咁大家一齊努力啦FOXH!~

講多無謂,一步到位

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[GC]Phantasy Star Online Episode III: C.A.R.D. Revolution圖片及影片 神祕人1號 電視遊戲討論版 73 12-18-03 12:48 PM
XBOX PANZER DRAGON ORTA 討論區 李老板 攻略及心得交流區 110 04-23-03 09:29 PM

現在的時間是 08:07 PM

手機版 | APP版