Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60 110  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
mikemike 11:37 AM 05-28-14
暗黑虛淵嚟料
ai. 11:41 AM 05-28-14
作者: 次期Cekehe:
又來一個?之前已經有個武神鎧武啦......
所以今次用羽FORM,之後又東限SHF
凍檸茶 12:04 PM 05-28-14
黑橙, 順眼好多)
由手機版發出
chunmanx 10:04 PM 05-28-14
雜果賓治其實都幾有新意
係唔鍾意乜q生果都癡落個心口度
GN00508771 11:14 PM 06-01-14
的確係雜果...什麼武器也能用

但dj+反白光 =一整個QB耶
亍 ◣ 11:52 PM 06-01-14
蛇勾引亞當食禁果還不是如此
leungky1 12:39 AM 06-02-14
除左改造Seed,基本上都用到?

雖然預告已經提出理念唔同
但相信個Rider聯盟都可以支撐多陣
直到打哂Overlord先再急轉直下

下集終於要揭穿了
Sito 02:16 AM 06-02-14
原來係榴連認到而家的斬月真唔係貴虎

點睇同黑提合作的OL比今集ko的更危險

檸檬博士就咁走左去,仲有無機會大反擊呢?
ai. 02:19 AM 06-02-14
大將軍。。。。點解無自己武器而且咁瘦,外型頂唔順住,有點為出而出,因為之前個件都未比人打低就要換lock。。。
根本dj好似最好打,要咩有咩,而且講到個新lock咁勁。
the fool 02:41 AM 06-02-14
到底DJ目的係乜呢,佢口中所指o既遊戲同Joker又係乜意思呢?

作者: chunmanx:
雜果賓治其實都幾有新意
係唔鍾意乜q生果都癡落個心口度
好似劍咁分散投資應該會好睇好多
話說點解生果籃(鎧武心口)度有士多啤梨無菠蘿ge

作者: leungky1:
除左改造Seed,基本上都用到?

雖然預告已經提出理念唔同
但相信個Rider聯盟都可以支撐多陣
直到打哂Overlord先再急轉直下

下集終於要揭穿了
聯盟應該無乜問題(榴槤叔傲完嬌緊,桃姐轉投蕉哥懷抱)
講起上o黎已出場o既Overlord有幾多個?
唔計王好似得2個定3個?
hangx 03:15 AM 06-02-14
咁現在的雜果賓治係唔係final from?
亍 ◣ 10:37 AM 06-02-14
30集就final from我就唔信,而且呢套form 一來套甲好唔掂,二來沒有專用武器,三來蘋果都仲未出
f2light 12:17 PM 06-02-14
一開始仲以為將軍係final from,
勁過唒其他人

如果燈係JOKER,
會唔會好似劍咁,
有兩個?
蜜瓜定蕉?

蜜瓜到宜加都好似係王身邊冇食過野
細路翔 02:03 PM 06-02-14
其實究極空我都無專用武器

邊個話final form一定有專屬武(?

不過人地空我好似咁多集都係空手最大力咁解(?
casio 07:04 PM 06-02-14
作者: f2light:
一開始仲以為將軍係final from,
勁過唒其他人

如果燈係JOKER,
會唔會好似劍咁,
有兩個?
蜜瓜定蕉?

蜜瓜到宜加都好似係王身邊冇食過野
之前味講過腰帶+生果鎖頭可以直接吸收能量唔使食嘢囉
尼路 08:53 PM 06-02-14
糕點師
博士走佬真係好博士
套大將軍堅難睇……
總覺得為提子白化鋪路……
exiazero 11:10 PM 06-02-14
作者: 尼路:
糕點師
博士走佬真係好博士
套大將軍堅難睇……
總覺得為提子白化鋪路……
教授真心腦殘左幾集
是否因為黑魔關係
基本上無左佢上集真紅一早玩完左
甚至可以鎧武利用活捉到真紅

仲有睇左官方預告.....
黑實睇來真係同翡翠合作
重新制定新方舟計劃

教授同黑實真心唔喜歡他們
希望快點來兩個便當
Sito 11:19 PM 06-02-14
作者: 細路翔:
其實究極空我都無專用武器

邊個話final form一定有專屬武(?

不過人地空我好似咁多集都係空手最大力咁解(?
究極空我設定上好似係可以求拎件野就改變構造變返劍槍弓等武器出來,玩具係包埋的,當然劇中肯定無用過
細路翔 08:21 AM 06-03-14
作者: Sito:
究極空我設定上好似係可以求拎件野就改變構造變返劍槍弓等武器出來,玩具係包埋的,當然劇中肯定無用過
我知

但次次搞到差佬要幫手疏散居民既都係用腳踢
魔璃 10:26 AM 06-03-14
一向都系32話出強化form架啦

DX玩具情報睇去到金銀蘋果之後就冇其他DX玩具出, 最終武器似乎就冇 (留返movie大戰出多個final form)
凍檸茶 02:59 PM 06-03-14
照計拉打48-50集.
呢個強化FORM 威唔威到16集,
由手機版發出
pierrekwok 06:05 PM 06-03-14
作者: 凍檸茶:
照計拉打48-50集.
呢個強化FORM 威唔威到16集,
由手機版發出
不嬲final form既作用都係最後一集俾final boss打爆,之後俾主角爆seed用basic form打贏。
今次大將軍極鎧甲咪抄隔離獸電既嘉年華mode?都係用到其他人既武器...
照今集overlord大王所講,呢個強化form會有副作用?
次期Cekehe 06:15 PM 06-03-14
作者: pierrekwok:
不嬲final form既作用都係最後一集俾final boss打爆,之後俾主角爆seed用basic form打贏。
今次大將軍極鎧甲咪抄隔離獸電既嘉年華mode?都係用到其他人既武器...
照今集overlord大王所講,呢個強化form會有副作用?
副作用就係用得多會變OVERLOAD?(即係等於KING FORM變JOKER.......)
今集DJ都話橙變OVERLOAD就可以拯救世界.......
pierrekwok 06:31 PM 06-03-14
作者: 次期Cekehe:
副作用就係用得多會變OVERLOAD?(即係等於KING FORM變JOKER.......)
今集DJ都話橙變OVERLOAD就可以拯救世界.......
咁樣可以解釋番點解第一集鎧武帶領既係Inves...
硬係覺得DJ係final boss, 佢會唔會係森林鷹派既意志,挑撥人類同overlord鬥爭,從而減少侵佔森林既物種?
@羅彼仙奴 11:59 PM 06-03-14
大大大大大大將軍
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60 110  ... 最後

返回主題版面