Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-20-08, 05:55 PM   #26
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
比你可以隔重紗仲唔去馬、等乜鬼,就到聖誕,把握機會喇

又講姐姐,又令我諗番起D傷心野
咩事???
239893726 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-08, 07:04 PM   #27
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 239893726 查看文章
咩事???
又要由太古廣場開始講起....

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-08, 09:09 PM   #28
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
是咁的...我家姐.....

================

我o地係唔係比得太大希望樓主?
萬萬萬萬萬萬萬萬萬萬萬萬萬一衰o左o既話會hurt爆

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-08, 09:55 PM   #29
袓哥
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2002
死喇我成日都問D女仔有冇掛住我架WO
袓哥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-08, 10:06 PM   #30

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章

================

我o地係唔係比得太大希望樓主?
萬萬萬萬萬萬萬萬萬萬萬萬萬一衰o左o既話會hurt爆

咩事呢

冇野喎~~~好似之前人地講咁自爆
依家d女仔都會當無事繼續做fd~
不過我自己都覺%唔多大
舊 11-21-08, 12:55 AM   #31
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: 比卡SP 查看文章
呢句好勁好正好有料呀~!
仲有冇多幾招類似咁既野哄女仔用架?
就咁講好難比例子~ 你有句對白俾我~ 我就接到落去~~~

引用:
作者: 袓哥 查看文章
死喇我成日都問D女仔有冇掛住我架WO
我只會對住佢知道我對佢有野的女仔先會咁講~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 02:11 AM   #32
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
咩事???
無野,只不過係我不想回憶起的往事,不值一提
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
你o地會錯意呢

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 04:32 AM   #33
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
好簡單, 咪就係因為你無野講

引用:
一見面我都唔係好知講d咩好
所以咪咁問你囉

引用:
佢就問我"有冇野要同姐姐講架?"

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 01:19 PM   #34
過眼雲煙
Crazy Gamer
DJ ERIC.T

註冊日期: Jan 2008
引用:
作者: 基路亞 查看文章
就咁講好難比例子~ 你有句對白俾我~ 我就接到落去~~~
我比句你
你有幾掛住我
過眼雲煙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 01:57 PM   #35
Tseee
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 過眼雲煙 查看文章
我比句你
你有幾掛住我
中曬
仲要今日問完, 聽日又問, 不停重複咁問
想唔到仲有咩可以答了

舊 11-21-08, 03:45 PM   #36
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

其實咪鬼理佢暗唔暗示,自己明確知覺自己對佢有感覺咪得囉~~
說話既野好難估,否則就唔會有:「言者無心,聽者有意」既情況出現啦!
總之自己想去既,咪試下囉,好過第時後悔~~

如果佢會返外國,咪試下問佢會唔會考慮留返係香港~~~
問你點解果陣,咪乘機講話:唔想妳再離開果類囉~~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 03:47 PM   #37
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: 過眼雲煙 查看文章
我比句你
你有幾掛住我
引用:
作者: Tseee 查看文章
中曬
仲要今日問完, 聽日又問, 不停重複咁問
想唔到仲有咩可以答了
唔駛答~ 一野就咀埋去啦~ XD
如果係電話~ 都一樣可以錫過去~ 錫出聲就得~
跟住情深咁講句~~~ 咪就係咁掛住囉~

XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
舊 11-21-08, 03:49 PM   #38
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

引用:
唔駛答~ 一野就咀埋去啦~ XD
如果係電話~ 都一樣可以錫過去~ 錫出聲就得~
跟住情深咁講句~~~ 咪就係咁掛住囉~
叫佢拎個衣架黎,就知我有幾掛

舊 11-21-08, 04:00 PM   #39
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: GEESE 查看文章
叫佢拎個衣架黎,就知我有幾掛
如果佢用返我果句...

引用:
作者: 基路亞
1. 就算我個心係你到... 你個心唔係我到都無用架喎~
咁你掛唔掛住我先?

2. 無啦~ 無衣架掛唔到...
佢話無衣架喎~ 咁係咪即係唔掛呀依家? XDDD

其實無論你點答~ 女生都會找到吐你糟的位~

舊 11-21-08, 04:05 PM   #40
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
如果佢用返我果句...

佢話無衣架喎~ 咁係咪即係唔掛呀依家? XDDD

其實無論你點答~ 女生都會找到吐你糟的位~
只好立即買一個黎掛住你啦

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 04:07 PM   #41
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: 真仔 查看文章
只好立即買一個黎掛住你啦
(女生上身mode)哦!!! 依家掛住我要俾錢買既?

舊 11-21-08, 04:08 PM   #42
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
我唔用錢 唔通你包我咩

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 04:10 PM   #43
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: 真仔 查看文章
我唔用錢 唔通你包我咩
最後ot:

我依家唔係講緊呢樣野呀~ 我問緊你有幾掛住我呀~
你唔掛的就算啦~~~ (行左去~~~)

---
希望樓主快d 得米~~~

舊 11-21-08, 04:17 PM   #44
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

引用:
又要我掛住妳,但妳又唔俾衣架我.....我唔去買可以點??

舊 11-21-08, 04:33 PM   #45
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: GEESE 查看文章
又要我掛住妳,但妳又唔俾衣架我.....我唔去買可以點??
用個心掛住我囉~ 哼!!!

舊 11-21-08, 08:58 PM   #46

綜合晒D帖~~~學到野

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:23 AM

手機版 | APP版