Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-28-08, 06:07 PM   #51
鐵拳浪子
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
作者: 某F 查看文章
水泡~~
不在乎天長地久,只在乎曾有一手
咩topic都要拉呢d野黎講喎!

你既立場同原則都好堅定!

不過我覺得呢樣野同愛情俾你講到cheap哂!
鐵拳浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-08, 06:13 PM   #52
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 鐵拳浪子 查看文章

其實如果一個人成日咁講
佢應該背負著一個悲慘的愛情故事
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-08, 06:15 PM   #53
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 鐵拳浪子 查看文章

現實同理想係二樣野

舊 08-28-08, 06:18 PM   #54
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
其實如果一個人成日咁講
佢應該背負著一個悲慘的愛情故事
你講到好似小說d男主角咁wor

引用:
作者: Assassin 查看文章
訓左一覺

好好多啦

起碼知道呢個唔可以變既事實

而家唯有專心工作

報答下屋企人先
點先????
條女玩野?

此篇文章於 08-28-08 06:21 PM 被 POKA 編輯。
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-08, 06:33 PM   #55
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: POKA 查看文章
你講到好似小說d男主角咁wor

點先????
條女玩野?
可能曾經被拋棄...玩弄而已
每個人對愛情的經歷都唔同...又唔可以話人地錯哂O既
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-08, 06:38 PM   #56
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: lauchai 查看文章
我有狠話, 但不忍
番抽

期待你在情版出的topic

舊 08-28-08, 10:49 PM   #57
NekkiBasara
Junior Member

樓主, 你是幸運的, 那位過路人將會是你尋真愛的踏腳石, 因為她騙過, 你才會更了解何謂愛情, 更懂得去追求愛情

愛情不只是一種感覺, 是很多看似完全不同的事物交錯編織出來的東西, 想必你有所領悟, 下回有真的愛情出現時, 記得好好把握了
NekkiBasara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-08, 11:27 PM   #58
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
現在最重要既事就係要令樓主明白唔可以因噎廢食吧.......

我相信只要樓主有心搵, 總會有一日找到真諦

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-08, 11:43 PM   #59
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
咁姐係依家個情況係點 正式分手?

ps.因呢件事而唔再搵第二個拍拖,我打死都唔信

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186

此篇文章於 08-28-08 11:48 PM 被 赤武神 編輯。
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-08, 11:49 PM   #60
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 赤武神 查看文章
咁姐係依家個情況係點

ps.因呢件事而唔再搵第二個拍拖,我打死都唔信
人總會有時因為情緒不好而作出氣話
何需認真
呢d野.大家都做過
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-08, 02:51 AM   #61
Assassin
鳥巢驚魂

註冊日期: Sep 2003
分手既理由係忘記唔到上一個
不過我直覺覺得其實佢鐘意左第二個(因為自從佢轉左返工既地方就少左搵我好多)
不過真相係點已經唔重要
自己諗通左,變幻才是永恆
又唔會話唔拍拖既
不過會順其自然囉,同埋真係唔會再咁一開始就想放哂自己入去
唔會呢頭冇左就事但搵個第二個(咁同佢根本冇分別)

前方就會有一個難以置信的世界在等你
Assassin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-08, 03:09 AM   #62
POKA
Banned

引用:
分手既理由係忘記唔到上一個
不過我直覺覺得其實佢鐘意左第二個(因為自從佢轉左返工既地方就少左搵我好多)
不過真相係點已經唔重要
自己諗通左,變幻才是永恆
又唔會話唔拍拖既
不過會順其自然囉,同埋真係唔會再咁一開始就想放哂自己入去
唔會呢頭冇左就事但搵個第二個(咁同佢根本冇分別)
d藉口咁鬼假
條女好極有限..
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-08, 03:49 AM   #63
Assassin
鳥巢驚魂

引用:
作者: POKA 查看文章
d藉口咁鬼假
條女好極有限..
真係好假咩
我自己都係估估啫
而且佢同上一個一齊左5年喎

舊 08-29-08, 02:03 PM   #64
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
真係好假咩
我自己都係估估啫
唔重要啦,無謂勉強
你愛佢佢唔愛你

單方面付出無好結果

舊 08-29-08, 04:41 PM   #65
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
真係好假咩
我自己都係估估啫
算啦
已經決定左都冇辦法

反而樓主係時候計劃下點去面對後路,咁會實際D。

PS,樓主願意等她嗎?
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-08, 06:32 PM   #66
Assassin
鳥巢驚魂

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
算啦
已經決定左都冇辦法

反而樓主係時候計劃下點去面對後路,咁會實際D。

PS,樓主願意等她嗎?
呢一刻我會話唔會再同返佢一齊
但係到時佢搵返我既時候
又可能係另一會事

舊 08-29-08, 06:36 PM   #67
POKA
Banned

引用: