Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 球會討論區

主題工具 顯示模式
舊 08-28-17, 12:29 PM   #426
風之將
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
睇張伯倫18萬週薪都唔續就知唔係錢問題
其實今季我覺得歐霸位都窄窄地,雙曼車肯定頭一二三,第四利同熱機會比我地仲大啦

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年8月2日晚上,對戰14次後,雲加首次擊敗摩連奴
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士
風之將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 12:34 PM   #427
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 風之將 查看文章
睇張伯倫18萬週薪都唔續就知唔係錢問題
其實今季我覺得歐霸位都窄窄地,雙曼車肯定頭一二三,第四利同熱機會比我地仲大啦
事但啦反正都無心奪標 只想搵錢 留呢做咩 我都走人啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-17, 11:46 AM   #428
~飛彈~@@
Ultimate Gamer
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
多年來第一次聽到係輸波賣主力

而唔係補強,球會今年又玩乜野內鬥a

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-17, 12:24 PM   #429
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: ~飛彈~@@ 查看文章
多年來第一次聽到係輸波賣主力

而唔係補強,球會今年又玩乜野內鬥a
好似係經理人公司

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 08-29-17, 02:28 PM   #430
零式
Banned

註冊日期: Jan 2003
最搞笑係賣G5都算,而家細梅都賣,K6M4三張幾野,得返一個Holding放題做輪換

舊 08-29-17, 05:24 PM   #431
風之將

賀定有潛力做張伯斯MK2,呢排好不穩定""
有傳山齊士過曼城,換隻屎達寧過黎,如是今季都應該無眼睇

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士
舊 08-29-17, 05:39 PM   #432
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
賀定有潛力做張伯斯MK2,呢排好不穩定""
有傳山齊士過曼城,換隻屎達寧過黎,如是今季都應該無眼睇
換隻屎達寧過黎 <<< 咁伏? 換廸布尼就話姐.....
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-17, 05:54 PM   #433
風之將

引用:
作者: kita 查看文章
換隻屎達寧過黎 <<< 咁伏? 換廸布尼就話姐.....
【轉會SportsLight :以史達寧加錢換山神?】

《Telegraph》駐曼徹斯特記者James Ducker和《鏡報》記者John Cross(阿仙奴消息源)分別證實,曼城向阿仙奴提出以史達寧加現金的方案,換取山齊士加盟。消息獲Skysports 證實。

另外,James Ducker更報導說曼城在今天會向西布朗第三度報價,增購中堅莊尼伊雲斯。

換個阿古獸都好吖,要件屎,不了

舊 08-29-17, 07:12 PM   #434
鳳熾魂
紅蓮の焔神

賣走山神就俾件7號盧卡斯留人地好啦
一百分走我都算啦 值細梅同G5我唔明
我地中堅好多咩

舊 08-29-17, 08:29 PM   #435
~飛彈~@@
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
好似係經理人公司
唔知係咪賣100分嚟填返入唔到歐聯份獎金用嚟還

球場條負債,賣細梅唔識講,估下臨轉會窗完之前

會唔會賣曬全部主力,係就同砍掉重練無分別a

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-17, 09:46 PM   #436
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:

既然出唔起錢,不如搞中型班好過

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-17, 11:46 PM   #437
零式
Banned

屈福特放棄簽急屎, 原因個人條款不達成協議

D廢人賣唔走, 勁人爭住走, 仲核突過降班

舊 08-30-17, 12:01 AM   #438
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:

傻啦唔續約 雲爺爺梗係賣 3500萬應該算好
佢同w14都差唔多 係有腦D
山神奧燒都快快走啦 留埋盧卡斯打番雙箭頭啦
唔好再343 打番442咪算

舊 08-30-17, 09:11 AM   #439
風之將

引用:
作者: 零式 查看文章
屈福特放棄簽急屎, 原因個人條款不達成協議

D廢人賣唔走, 勁人爭住走, 仲核突過降班
500萬磅都唔收呀"""
最新消息張伯倫拒絕加盟車路士,我頂咩

呢幾日多返人,原來大家仲愛呢隊波XD

舊 08-30-17, 09:38 AM   #440
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
最攪笑系車仔比唔到佢打中場中~利記可以咩~
反而去車可頂MOSES,正選機會大D
真系咁想打中場中?

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 09:52 AM   #441
風之將

引用:
作者: DC 97 查看文章
真系咁想打中場中?
之前雲加都俾佢踢中中位,但係佢視野無咁闊,根本踢唔黎

舊 08-30-17, 10:19 AM   #442
零式
Banned

引用:
之前雲加都俾佢踢中中位,但係佢視野無咁闊,根本踢唔黎
坦白講佢比雲加搞到仲未定到形,全部半桶水,趁24歲早走早著啦

如果放左佢然後買馬列斯就好了

此篇文章於 08-30-17 10:21 AM 被 零式 編輯。
零式 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 10:49 AM   #443
kita
Crazy Gamer

引用:
作者: DC 97 查看文章
真系咁想打中場中?
佢好想做謝拉特二世
舊 08-30-17, 10:51 AM   #444
kita
Crazy Gamer

引用:
500萬磅都唔收呀"""
最新消息張伯倫拒絕加盟車路士,我頂咩

呢幾日多返人,原來大家仲愛呢隊波XD
暫時最新消息好似西布朗想接手買急屎

一直都仲係好關心愛隊,只係頹到唔想出聲
舊 08-30-17, 11:43 AM   #445
風之將

引用:
坦白講佢比雲加搞到仲未定到形,全部半桶水,趁24歲早走早著啦

如果放左佢然後買馬列斯就好了
我想要達斯拿多D,4000萬歐左右就買到抵到爛啦

不過都係FF好了

引用:
暫時最新消息好似西布朗想接手買急屎

一直都仲係好關心愛隊,只係頹到唔想出聲
其實我唔係幾明白度度放英人都3,40M,我地放個英人5M都要比人退仲要等買家再黎

舊 08-30-17, 11:47 AM   #446
kita
Crazy Gamer

引用:
我想要達斯拿多D,4000萬歐左右就買到抵到爛啦

不過都係FF好了

其實我唔係幾明白度度放英人都3,40M,我地放個英人5M都要比人退仲要等買家再黎
全靠雲爺爺用D人用到一PAT屎,好難SELL得出
舊 08-30-17, 03:05 PM   #447
零式
Banned

引用:
全靠雲爺爺用D人用到一PAT屎,好難SELL得出
你睇近年英國國家隊有邊個係Arsenal人?全部愈打愈沉

有哈尼,華迪,拉舒,排隊都未輪到托柒韋碧克啦

仲有煙王同急屎,後備都冇資格

係張佰ok不過好大機會走,凈係攬住堆垃圾

舊 08-30-17, 07:08 PM   #448
零式
Banned

官方消息,急屎已成功轉會西布朗

舊 08-30-17, 07:42 PM   #449
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
引用:
官方消息,急屎已成功轉會西布朗
Kieran Gibbs joins West Bromwich Albion

Kieran Gibbs is joining West Bromwich Albion in a permanent move for an undisclosed fee.

Kieran first joined us as a teenager in 2004, working his way up through our academy to become a mainstay of the first-team squad for a decade.

Always a dependable and hardworking defender, Kieran made a total of 230 first-team appearances for Arsenal.

Last season the 27-year-old skippered the side in the League Cup, and featured in a total of 22 matches.

We’d like to thank Kieran for everything he has contributed to the club over the past 13 years, and to wish him the very best for the future.

The deal is subject to the completion of regulatory processes.

https://www.arsenal.com/news/kieran-...romwich-albion
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 08:14 PM   #450
風之將

祝福佢,一路好走
基治走左俾佢上位到基治離開英國佢都未上到位,應該怪誰a

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
兵工廠 阿仙奴 Fans Club Vol.48 cloud 球會討論區 1000 12-14-15 10:06 PM
兵工廠 阿仙奴 Fans Club Vol.45---(卡蘇拿梅開二度,槍手主場勝富咸2:0!!) cloud 球會討論區 1002 01-25-14 01:35 PM
兵工廠 阿仙奴 Fans Club Vol.43---(作客紐卡素,高斯尼一箭定江山,助阿仙奴取得歐聯席位!!!##CLOSED##) cloud 球會討論區 1000 07-28-13 10:50 AM
兵工廠 阿仙奴 Fans Club Vol.40--- 客勝紅軍兩球,迎來本季首勝 Irwin 球會討論區 1025 09-22-12 01:53 PM
兵工廠 阿仙奴 Fans Club Vol.38---列納力撐雲加!?工廠奇跡拔刺 Irwin 球會討論區 1074 02-27-12 10:43 AM

現在的時間是 07:25 AM

手機版 | APP版