Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-03-17, 09:39 AM   #10751
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
FFBE上年仲係1%虹果陣都好難抽架,係改完3%虹同埋唔再出偽5星先好D,同埋成日每個月生放送派幾十張飛,D飛又可以用黎抽活動,所以感覺好好多

機戰太小家,D飛唔俾人抽活動,人地CC都可以用黎抽活動啦,D飛射落去D大毒池抽黎抽去都係D垃圾,應該射左過百張飛落BASE7都未有安琪
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-17, 11:01 PM   #10752
ShinDou

頂1696分手殘出錯1次招搞到炒左,原本應該岩岩千7多1粒石 @@

而家86石,拎埋鬥雞9石即係95石,好似有機上到111石喎﹖而家殺左175隻強敵,200送4石,250同300又送5石,即係95+14=109,仲有2粒石,每日任都夠喎

希望爬多次會中到GB
舊 12-04-17, 08:48 AM   #10753
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
打到上去我仲未摸通堆新飛機

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-17, 09:16 AM   #10754
ShinDou

我都估唔到上到去, 少左人洗我,臨尾果幾個字無啦啦有3月4個千78分人送分俾我先差唔多上到千7

不過我都係刷十場都打唔到1場,成街都gb

有痾屎嗎我都冇打,要等3turn先打得中好煩,淨係得yf29就打,不過都好少得佢1隻

此篇文章於 12-04-17 09:21 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-04-17, 03:38 PM   #10755
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
而家先發現今次中boss大量出沒

J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-17, 05:06 PM   #10756
ShinDou

冇理過中大佬添,諗諗下好似執完垃圾後打中大佬刷分最快?
舊 12-04-17, 05:51 PM   #10757
ShinDou

鬥滅跌野係咪好左?岩岩打卒都出金箱ssr,不過係lv max肥,係咪機同必lv都1次過爆?
舊 12-04-17, 11:10 PM   #10758
ShinDou

搞乜無啦啦又出隻新老老修,但擋得5千大器都俾人秒啦,招必就唔差既
舊 12-04-17, 11:10 PM   #10759
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

一石中了一隻.....問題呢隻好似冇神氣流咁好用,,,?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-04-17, 11:13 PM   #10760
ShinDou

1石2SR 8R

呢隻攻人好過大神氣流,但真係俾人1掂就爆得,擋得5千
舊 12-04-17, 11:19 PM   #10761
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

隻神氣流仲有個硬罩,,,呢隻.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-04-17, 11:21 PM   #10762
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
係咪用嚟過26?有冇人試?

GP03D 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-17, 11:21 PM   #10763
ShinDou

無啦啦111石左 @@ 1陣清埋珠爬多次山先,希望中

STEP5中兩隻GB 正 XD

此篇文章於 12-04-17 11:26 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-04-17, 11:24 PM   #10764
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

今次鬥滅boss係白鎗,,,,,要換人....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-04-17, 11:27 PM   #10765
ShinDou

好彩未食限凸,原來有3隻小GB係度 XD
舊 12-04-17, 11:27 PM   #10766
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
作者: ShinDou 查看文章
無啦啦111石左 @@ 1陣清埋珠爬多次山先,希望中

STEP5中兩隻GB 正 XD 仲有2粒限凸係度,最衰之前食左粒俾YF29 @@
GB梗係唔食限突啦,食N年個隻突咪得....
飛機反而值得食....

GP03D 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-17, 11:52 PM   #10767
ShinDou

好彩我頭先搵限凸諗住解鎖果陣諗到有細可以食 XD

未諗守陣點擺,是但換走隻大神氣流照樣死BUFF試下先,鬥雞爆十珠唔得閒清,聽日先算 XD
舊 12-05-17, 07:52 AM   #10768
ShinDou

好正,殺到歐洲陣了

頭先打gb,destroy,yf29,大激勵哥,射閣下,全凸爆

不過其實我隻gb未郁XD
舊 12-05-17, 10:38 AM   #10769
J+1
望過黎呀!!!!!!

全盾???
舊 12-05-17, 10:53 AM   #10770
ShinDou

唔係呀, 凸爆gb,盾閣下, 凸2 yf29,純白,盾黑兔

佢隻destroy企中線前面冇野擋先咁易殺 XD
舊 12-05-17, 11:13 AM   #10771
J+1
望過黎呀!!!!!!

Destroy我一定放後排,冇野前面擋好易死...
舊 12-05-17, 11:21 AM   #10772
ShinDou

有野擋就會好煩, 秒唔到佢既話好多機俾佢屈死

gb其實係咪精26其中1隻通行證黎?
舊 12-05-17, 11:41 AM   #10773
J+1
望過黎呀!!!!!!

你唔試下?
舊 12-05-17, 04:10 PM   #10774
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
無特大DAM咪同豹馬一樣作用...
你食埋OMEGA即係連續出得兩次,除非佢打到5,6萬(我無試)

終於清埋魔鬼,之前隻獎品拳機好神因為我一隻洗珠機都無sosad

舊 12-05-17, 04:55 PM   #10775
J+1
望過黎呀!!!!!!

上次亡國嗰隻?3珠換4珠效益唔係特別好...?

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 12:37 PM

手機版 | APP版