Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 04-12-02, 03:39 PM   #1
烈火戰車
Account Locked
FullThrotle

註冊日期: Jan 2002
今屈世界杯,對香港人而言,應該無咁精彩..沒有看頭

今屈世界杯,荷蘭出唔到線,巳經令人失望,.....再加上BECKHAM可能無得踢世界杯,更令今屈無看頭,巴西表演失威,香港無線電視拿唔到直播權,賽事更多數在晏晝進行,...都是今屈世杯失色之果,唯一看頭是中國隊,但我估計中國隊應該會表演失準,會有老鼠拉龜既情況出現,,,,,,
唯有寄望2006年世杯,先有高潮出現......
烈火戰車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-02, 04:22 PM   #2
貓貓II
Game Master

註冊日期: Dec 2001
中國隊,正常水準照計都出唔到16強。
失準重得掂。
貓貓II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-02, 04:24 PM   #3
figo0083
Game Master

賽事多數係晏晝進行是因為日本和韓國與香港冇乜時差,有既都係相差不大
figo0083 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-02, 04:47 PM   #4
LarSing
潛艇基地49號

Re: 今屈世界杯,對香港人而言,應該無咁精彩..沒有看頭

引用:
Originally posted by 泰坦斯兵 :
今屈世界杯,荷蘭出唔到線,巳經令人失望,.....再加上BECKHAM可能無得踢世界杯,更令今屈無看頭,巴西表演失威,香港無線電視拿唔到直播權,賽事更多數在晏晝進行,...都是今屈世杯失色之果,唯一看頭是中國隊,但我估計中國隊應該會表演失準,會有老鼠拉龜既情況出現,,,,,,
唯有寄望2006年世杯,先有高潮出現......
咁你慢慢等多4年la~ 今年有中國隊, 身為中國人當然支持, 絕對唔會睇死自己人會表演失準or老鼠拉龜~ !! 而且今次日本full team有看頭, 又有主場之利~! 正!

日本快H.K.一個鐘, 分組賽每日HK7:30PM打last 一場, Semi-Final 同Final都係呢個時間, 仲想點~?

乜春都有彈冇讚, 你既人生難有高潮~!

下個月就有World Cup睇都要寄望2006年, 真係醒~!
LarSing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-02, 06:13 PM   #5
J.J
Insane Gamer

Re: Re: 今屈世界杯,對香港人而言,應該無咁精彩..沒有看頭

引用:
Originally posted by LarSing :

咁你慢慢等多4年la~ 今年有中國隊, 身為中國人當然支持, 絕對唔會睇死自己人會表演失準or老鼠拉龜~ !! 而且今次日本full team有看頭, 又有主場之利~! 正!

日本快H.K.一個鐘, 分組賽每日HK7:30PM打last 一場, Semi-Final 同Final都係呢個時間, 仲想點~?

乜春都有彈冇讚, 你既人生難有高潮~!

下個月就有World Cup睇都要寄望2006年, 真係醒~!
Hehe,he is belongs to 泰坦斯ma~
J.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-02, 11:49 PM   #6
老野一個
Ultimate Gamer

睇世界杯係為左睇BECKHAM 不如睇番超聯唔好?駛乜等4年
有阿根廷我就滿足ga la

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-02, 04:12 PM   #7
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

唔怕冇看頭,只怕冇得睇...
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-02, 04:22 PM   #8
magnum
God of Gamer
シロッコ大尉

註冊日期: Feb 2002
引用:
Originally posted by 藍色的麥斯 :
唔怕冇看頭,只怕冇得睇...
有線獨權, 惟有看報紙啦

magnum 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-02, 06:52 PM   #9
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
扮下有線D廣告,等大家嫉妒下先
六十四場獨家直播,世畀盃在有線

不過少左人睇,冇得講下波經,都唔係太好.............
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-02, 11:19 PM   #10
老野一個
Ultimate Gamer

我會去人地屋企睇

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-02, 11:29 PM   #11
烈火戰車
FullThrotle

我會聽收音機直播
舊 04-14-02, 12:12 AM   #12
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by 泰坦斯兵 :
我會聽收音機直播
收音機直播,有架?
個旁述係咪睇住電視來講ga
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-02, 12:14 AM   #13
烈火戰車
FullThrotle

引用:
Originally posted by 紅血人 :

收音機直播,有架?
個旁述係咪睇住電視來講ga
有架,通常有大賽舉行都有的,例如上次歐洲盃,,,,,,,我估應該係對住電視掛...

論壇跳轉

現在的時間是 07:32 AM

手機版 | APP版